Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ehm , mno první pokus...upadl mi na 406/old takovej ten vlnitej třmen co drží palivový filtr( aspon myslím že je to filtr .-P) vzdadu vpravo u nádrže, takže tam teď visí jen na hadičkách. Vzhledem k tomu že je to celé z plastu včetně té vaničky co v ní má ležet , nemám zatím představu jak to chytit bez vrtání nebo lepení ......řešil jste to někdo ?? (nákup new??)

díky

Odesláno

jj je to filtr, taky mi upadl a taky visi, ale ne tolik abych ho nekde utrhnul ( doufam :D ) takze zatim jsem to neresil. V servisnim manualu pisou jen o vymene filtru kazdych 60 000 km ale o tom upinacim pasku ani slovo,takze se asi nevymenuje, tudiz sehnat ho bude mozna problem.Jedina cesta je nejakej home bastl ;)

Odesláno

sežente si samovulkanizační pásku - úplně supr věc. Vůbeč to nelepí ale jak se to natáhne a obmotá tak se to k sobě nalepí a pak je to jak guma... nemohl sem to dostat z prstu dolu :D

Odesláno
Napsán autorem Fusion

sežente si samovulkanizační pásku - úplně supr věc. Vůbeč to nelepí ale jak se to natáhne a obmotá tak se to k sobě nalepí a pak je to jak guma... nemohl sem to dostat z prstu dolu :D

Tak tohle můžu taky potvrdit - je to úžasná věc. Já jsem s tím spravil hadici k chladiči, když mi praskla, a drželo to tam dalších 6 let... Vůbec tomu nevadila horká kapalina ani tlak.

[Editován dne 9/1/05 Garfield]

Odesláno

mozna trosku z jinyho soudky, ale taky kdyz tankujete, tak musite mit pistoli skoro celou venku?(v nadrzi jen kousek)

Kdyz ji tam moc strcim, tak mi to vycvakava jako kdyz je nadrz plna!

Odesláno

Já tankoval jen jednou - v srpnu, když jsem auti koupil :-) A mám pořád víc než půl nádrže :D :D Tak si nějak nepamatuju, jak šla pistole zastrčit...

:papa:papa:papa

Odesláno

Páč jsem nenašel jak tam protáhnout tu svorkovací pásku, navštívil jem Pažouty v jejich sídle a zjistil že celj ten vazmek stojí 49 Kč .... tak je tam ..dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...