Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jaky je vas nazor na 306 VF37EWJZT32754134 (ten cerny )

Recommended Posts

Odesláno
No něco jim musí chybět. Kat? EGR by tam měl být... netuším.

Ale myslím, že se to někde řešilo protože já sem tomu nechtěl věřit, nepřipadlo mě to logický.

má kat i egr, ale něco tam musí být jinak:(

Odesláno

Já nevím, kdy mám vyrobeno, ale prodáno bylo 15.2.2000 a spoustě dílů mám rok výroby 2000, včetně oken. Emisní norma v TP odpovídá EURO2.

Odesláno
Pokud chceš Break, tak ten D bude asi línější ... proč do toho nechceš modernější HDI, v Breaku se snad taky dá +/- 50k Kč sehnat.

S holým dieselem se určitě do šesti litrů vejdeš ... s TD to asi bude kolem šesti.

Ještě k tomu eko poplatku ... mám HDI a je to EURO 2 ... sice to nechápu, ale chtěli po mě 3k Kč.

Jeto 10-12let stary auto tak chci jen ty jednodusi motor , a pokud to zere 6litru tak sem stasny, ale mne sere ty eko poplatek a to bude 3000,-kč, nevite ty finty s ZTP pri registru motorory vozidel jeste funguje ?? koukam jsme ze stejny okresek ze !

[upravil dne 26/1/11 19:53 vpavel]

Odesláno
doporucim se svest nejdrive TD a potom v D , je to fakt poznat hlavne v kopcich a nalozeny .

ale zasadne bych bral podle stavu , to cerne se jen vude trochu vice zahrivat v lete :)

Dle moznosti to vyzkousim ,1,9TD nejak s tim jezdim 10let ale s malym Boxera ty nejmensi 7,5m3, v 306ku bude asi jak raketa , ale Stavu vozu na 1 miste !

Odesláno
Tá 1,9D by mala už mať motor WJY. HDi prišlo do 306 v roku 99 pred tretím faceliftom aj s D WJY.

Tiež by som sa skôr priklonil k tej novšej, ale z vlastnej skúsenosti viem, že tie koníky ti tam oproti TD budú určite chýbať, hlavne ak je zapnutá klíma.

Boxer je od 306 trošku ťažší, darmo budeš teda porovnávať spotrebu motora TD v týchto dvoch autách.

Ne ne nechci srovnat tyhle dve auta to je jen prozejmavost

Odesláno
Pokud znáš někoho se ZTP (nejlíp v rodině) tak auto koupit a \"na něj\" a pak přepsat na sebe.

V rodině ne ale je známy , myslim ze to asi nebude problem , ale nevim unas na uřadek tohle berou .

Odesláno

Pokud bude smlouva z bazaru rovnou na něj tak to půjde jak po másle.

Pak až to budeš přepisovat na sebe, budou se kysele tvářit ale to je tak všechno co můžou nadělat.

Odesláno
No něco jim musí chybět. Kat? EGR by tam měl být... netuším.

Ale myslím, že se to někde řešilo protože já sem tomu nechtěl věřit, nepřipadlo mě to logický.

má kat i egr, ale něco tam musí být jinak:(

Jinak je jen homologace.

Odesláno

ak niesi pretekar tak v pohode aj D,VIEZOL SOM SA V 306 BREAK 1,9D a bol som prekvapeny ako to fajn slapalo ale s klimou to bude slabe ale zase v nafte asi bezproblemovy motor,pochybujem ze to ma tolko KM ale aj ked ma 300t urcite este 300t zvladne

Odesláno
ak niesi pretekar tak v pohode aj D,VIEZOL SOM SA V 306 BREAK 1,9D a bol som prekvapeny ako to fajn slapalo ale s klimou to bude slabe ale zase v nafte asi bezproblemovy motor,pochybujem ze to ma tolko KM ale aj ked ma 300t urcite este 300t zvladne

300k km nevadi ,hlavne ve dobrem stavu

Odesláno

teraz mám to na prd, že kým ja prídem do roboty čo je 9-10km tak auto má niečo nad 70 stupňov asi tak 2-3km pred robotou a jazdu mimo mesta mám iba asi 4km.

Ale možno som iba zle rátal, na 40 l nafty spravím 600 - 700 km teraz v zime. Minulí rok som mal cestu kde bola zahrnutá aj diaľnica rakúsko a slovensko a tam mi vyšlo na nádrž okolo 1100 km. :myslim

Odesláno
Měla by být, zjistíš podle vinka, jestli je v něm WJY.

Takze dnes mne poslal VIN toho 306 ale tam neni WJY misto nej WJZ

VIN : VF37EWJZT32754134

bazarista tvrzi ze Euro2,

Odesláno

jestli jezdíš sám a nemíníš cokoli kdykoliv krom traktoru , cyklistů a chodců předjíždět možná uvažuj o \"D\" .. ale pakliže budeš jezdit ve více lidech s plným kufrem a nedej bože při 30Ctepla se zapnutou klimou tak ruce pryč... měl jsem sourozence xsaru byla super výbavou vším ... jediné co bylo naprosté mínus toho auta byl právě motor 1.9D euro3 nebezpečný motor - aktivní bezpečnost nulová .....a odchází tam těsnění pod hlavou jinak bezproblémové...čerpadlo lucas spotřeba okolo6L....:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...