Rudouš Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Zdravím, pořádám zájezd do Sochaux. Kdo byste měl zájem a kdy? Dohodnem datum a vyrazíme. Soused vlastní autobusovou dopravu, mluvil jsem s ním a udělal by nám slušnou cenu. Napadlo mě po prohlídce muzea navštívit nějaké město cestou zpět. Představa je taková: v pátek večer vyjet, příjezd ráno do Sochaux, prohlídka muzea, odpoledne cesta domů se zastávkou ve městě. Příjezd do Prahy večer. Cena podle počtu lidí. Tak co vy na to?:-) Citovat
mr.SM Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 NO myslim ze kdyby si tu dal rovnou nejakou kalkulaci atd, lepe by se o tom uvazovalo... Citovat
Driver Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Jestli se chceš pustit do organizace tak sem dej návrh např. na dva termíny a rozpočet třeba na cestu pro 30 lidí. Protože jinak to bude domlouvání na hodně dlouho, když se budeš ptát kdo má kdy čas apod. Ale jinak snaha se cení , myslím, že už se to tu jednou plánovalo, ani nevím jak to tenkrát dopadlo. [upravil dne 22/1/2011 09:54 Driver] Citovat
Medvěd Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Kdysi jsem uvažoval o něčem podobném, ale názory případných účastníků se natolik rozcházely, že jsem z toho nakonec vycouval. Ona třeba už představa celé noci ztrávené v busu, pak několikahodinovém šmajdání po muzeu a následně zase X hodinové cesty zpět není pro každého (já bych to třeba i dal, ale vím, že mě někteří psali o nutnosti noclehu v hotelu, což pak zase zájezd posunulo do jiných finančních dimenzí). Kuk sem - [upravil dne 22/1/2011 10:10 Medvěd] Citovat
macik.83 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Jestli se pripadne pojede pres Vary, tak bych i teoreticky jel Citovat
Jarouš307 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Ahoj, Bezva nápad, zkus udělat kalkulaci a případné termíny jako psal Driver a uvidí se:super Citovat
Benžík Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Pokud by se jelo po D5 a vzali by jste mě u Stříbra, tak bych o tom uvažoval. Citovat
Rudouš Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 Ahoj všem teďkom je ve Francii tak až se vrátí promluvím s ním...je mi to jasný že to bude komplikovaný... Chrápání v busu žádná sláva ale jelo by se novou dálkovou Setrou takže aspoň něco...a hlavně by jsme viděli krásné vozy:) Byl jsem tam před rokem ehm vlastně už před dvěma a byl jsem unesen! Počítám s cestou přes Plzeň - Rozvadov...Stříbro by asi nebyl problém...Já bych si to představoval někdy v březnen duben kdy už nebude taková zima. Tak třeba 18. březen nebo 15.duben, listoval sem v auto kalendáři a zrovna jsou v ty týdny na fotkách Pažouti:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 ja bych jel, ale naplanuj trasu a nejake zachytne body, nebude se prece pro kazdyho extra zajizdet...... Citovat
KoudaK Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Kdysi jsem se o to taky pokoušel... Ale já měl k dispozici bus 48 míst (nebo tak nějak) a bylo pro asi jen 20 lidí... Takže ani né půlka autobusu.. Při plným obsazení to vycházelo cca 1200 kč na osobu... Takže ani né při polovičním obsazení to vycházelo 2500 na osobu... A když jsem to konzultoval s řidičem,tak musíjou kvůli povinným přestávkám jet dva řidiči.. Citovat
MJSytic Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 My s mladou by jsme jeli 100% Takže nahoď termíny, cenu apod. Prostě honem honem, ať je to offiko Citovat
Rudouš Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 Takže teď sem mluvil s řidičem vychází to na 64000 za vypravení busu... takže když nás pojede 50 tak 1280, 40=1600 atd. dcela velká položka je poplatek za přejezd Německem... jinak jsem koukal na stránky muzea Peugeot jestli nás bude více než 20 tak vstup by nás měl vyjít na 6 euro...neumím francouzsky tak snad jsem to dobře rozlouskal...já zatím sehnal 6 lidí Citovat
Rudouš Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 Trasa je Praha Rozvadov a pak dál...takže cestou by jsme mohli někoho naložit... Citovat
MilanF1 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 6 lidí = 10.600 Kč Věřím, že se ale další přidají, já to však nebudu... Citovat
Péťa Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Předpokládám, že to je cena pouze za dopravu. Takže další k tomu... Citovat
Rudouš Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 JJ je to cena za dopravu...No jo to raději provětráme novou 807 když nás pojede 6:D Jo oplatí se vzít nějaké prachy s sebou na vstup a pak tam mají parádní obchůdek se suvenýrama. . . . . Citovat
MJSytic Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Hmm, tak koukám, že se to zasekne asi jako vždy - malý počet zájemců Na to, abych tam jel sám si netroufám. Klidně bych byl pro, kdyby se jelo třeba třema 807:D Citovat
BV406 Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 hele, az se tu domluvite ... tak bych potreboval neco koupit v butiku v sochaux .... ... letos se mi tam jet nechce ... Citovat
Medvěd Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 Doporučuju nejprve nahodit nějaký termín, který bude organizátorovi vyhovovat (zbytek se buď přizpůsoví nebo smolíček pacholíček - příliš demokracie v tomto případě spíš škodí). Pak bych zkusil poptat firmy, které mají minibusovou dopravu - neplnit velkej bus je pro člověka, který to nikdy nedělal, docela mohutný sousto. Když jsem vozil lidi do Rumunska, daly se mikrobusy typu Boxer/Tranzit sehnat kolem 10,- Kč/km + DPH s tím, že jsem samozřejmě platil řidičovi ubytování a stravu na celý týden, co se mnou byl (myslím si, že do Francie by požadavky dopravce mohly být podobné, jen cena nafty a tudíž cena za km bude o něco jinde). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.