Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Jinak, Adame, asi budeš mít nějaký problém, protože já mám zapnuto loudness, basy mám na -3 a basuje to super. Jo, ale mám RD4.

Musím stebou Honzo souhlasit, hraje ti to fakt super. Já to mám origo a ani v nejmenším se to s tím tvým nedá srovnávat. Dával jsem to za vinu tomu že ty máš sedana a já SW a říkal jsem si že sedan má asi lepší akustiku kufru, ale tím to asi nebude a tak toto vlákno sleduji a čekám na co příjdete.

[upravil dne 8/5/12 00:03 od Brizan]

Odesláno

To už jsem tu někde psal:mrk Taky mě to napadlo, když jsem koukal na ty čísla zesáků, že by mohly mít jiné korekce. Ale spíš ve vztahu 407/407sw/607. Subwoofer má jenom SW - ne?

Odesláno
No, Petře, byl jsem sám překvapen, když jsem to prvně pustil. Jedině co mě napadá, zda ten zesík není pro RT3 a ta má třeba jiné korekce než RD4.

já měl kdysi RD4 a ted mám RT3 a myslím že mi to hraje dost dobře....v tom to nebude....

• O 2 týdny později...
Odesláno

takže závěr ze snažení mého a l.kecala... NEBLBNĚTE :bojim!(tak jak sme to udělali my) ... nepřišli jsme na to proč nebyl ani jeden z nás spokojený, prostě jsme oba cítili že je v basách rozdíl a oba jsme ho měli stejný... nakonec jsme si zesilovače vrátili ke spokojenosti obou ... rozdíl je znát hoodně :o .. nejlepší je koupit sestavu celou, rovnou pro svou verzi karoserie... prohazování zesilovače není cesta :roll .. tak jak mi to hraje teď je prostě parááááda :papa

Odesláno

Přesně jak píše Adam, prohozením nic nezískáte, jenom ztratíte... Rozdíl je hodně znát...

Jen tak mě napadá, jak to řeší pežó, když se rozbije a musí se tam dát náhrada. :papa

Odesláno

:o to ani nechci vědět... někdo mě včera přesvědčoval že to bylo jen přefázované... tak možná zkusit toto,ale je prostě fakt, že to v těch zádech cítět nebylo..

[upravil dne 22/5/12 10:58 od adam.bogocz]

Odesláno
Jen tak mě napadá, jak to řeší pežó, když se rozbije a musí se tam dát náhrada. :papa

V Peugeote tam objednajú to čo tam má ísť, však nakoniec všetko platí zákazník.

Odesláno

no jo, to že do COUPE vrazí zesilovač pro COUPE určitě ano... ale pokud by měl zesilovač pro COUPE v roce 2004 přepolovaný SUB a např. od rv. 2007 normální tak to připojí a neřeší... já si toho hned nevšiml, až jsem se rozjel a přidal to víc, tak mi došlo že něco není jak má

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Ahojte, keď tak čítam, aké ste s tým mali starosti a koľko práce, tak uvažujem, či by mi nestačilo vymeniť origo repro za nejaké Hertz, alebo niečo iné a hodiť do kufra origo SUB a neorigo zosilnovac ... :-/ Čo vy na to?

Odesláno

Nechcem zatracovat jbl, ale ked som videl ake repro su v zostave jbl tak su rovnake ako v klasike neJBL. Obycajne papundekle s magnetikom o velkosti zavaraninoveho viecka...

Ja som dal repro hertz, vytlmil som dvere bitumenom a vysledok je lepsi ako jbl. To som si osobne skusil

u jedneho clena v sedane so sostavou co ma jbl. Korekcie som si nastavil ako u seba. Jbl? Pre mna sklamanim a zaroven poteseny ze to moje hra naozaj lepsie. :-) jedina vyhoda jbl je iba ten zosik.

Ak ta to zaujima, kukni sem...

Odesláno

Ahoj chlapci, vasu pracu som uz videl, vsetko co sa na fore dalo precitat som precital.

Marcel00: pekny koment:D presne preto to chcem vymenit za nieco ine, pokojne s trocha mensim magnetom ako je ten tvoj:-) a presne kvoli zosiku a tube sa mi pozdava to JBL, cize rozmyslam nad origo zosikom a tubou a repro by som si dal aj tak ine.

Lada78: tak ty to mas spravene uplne tak ako by som to chcel ja, len ty si to vylepsil o ten 5 kanalovy zosik a mas zapojene vsetky repro ... ja som v muzike uplny hnup a natahanie kablov, vytlmenie a osadenie repro by som zvladol, no zapojenie urcite nie. Raz som si robil audio do 207 a zosik som napojil na signal zo zadnych repro a nan pripojil 3-pasmove ovaly a to bolo vsetko ... ziadny kabel od baterky:D:D:D

Inak ten zosik si tam dal uplne genialne, vyzera to super:-)

Este otazka ... co ak by som to spravil na styl JBL a ten zosik by som dal tam, kde sa dava ten origo a tak by som si ulahcil kablovacku? Bolo by to OK, alebo tie origo kable su onicom?

Na napojenie samotneho SUB ty stacilo toto?:

http://esupport.sony.com/LA/p/model-home.pl?Change_Template=1&session_id=057c1ec117688f14ba93a25d0c315ae9&mdl=XM222MK2&LOC=3

Odesláno

Da se to udelat jednoduse. U radia prestrihnes kabel co vede k repraku a napojis ho do zesilovace na IN. Pak pripojis dalsi kablik na zesilovac OUT a ten privedes zpet k radiu a pripojis ho opet na druhy konec prestrizeneho kapliku. Vlastne ten zesik jakoby vlozis mezi radio a repro. Toto udelas 4x (predni, zadni repro). V souctu to znamena, ze budes mit ve svazku mezi zesilovacem a radiem 8xdvojlinku (tam a zpet) plus napajeni a spinani zesilovace.

Zesilovac uz ma v sobe vyhybku na paty kanal a na ten pripojis basak.

No a pak jenom napajeni. Od baterky si vytahnes plus, napojis do zesiku a minus uz najdes v kufru :) Nezapomen si od radia vytahnout jeste spinaci vodic REMOTE. Ten zapina a vypina zesilovac.

Me treba tento spinaci vodic delal neplechy. Musel jsem ho odpojit a pak to slapalo. On ten zesilovac je totiz spinany i signalem a vypina az po par minutach necinosti.

Odesláno
Ahojte, keď tak čítam, aké ste s tým mali starosti a koľko práce, tak uvažujem, či by mi nestačilo vymeniť origo repro za nejaké Hertz, alebo niečo iné a hodiť do kufra origo SUB a neorigo zosilnovac ... :-/ Čo vy na to?

Marcell00 ma hertz ....ked to spravis ako to ma on. nepotrebujes sub a ani zosilnovac !! ja to tiez spravim casom

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...