straki007 Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 (upraveno) Vse ma svuj cas.... Chyba s pocitacem aditivace nema nic spolecne s ECU. Jak jsem ti psal.......je potrebba udelat vymaz aditivace z BSI (kterou asi John udelal) a nebo vymenit pocitac aditivace.Chyba komunikace totiz nevyskakuje v jednotce motoru ale v BSI ktera to da po siti do ECU a pak rozsviti kontrolku. Ani jednou jsi ale nechtel aby jsem se u tebe zastavil co si pamatuji. Rovnou jsi chtel original soft a uz jsem vedel kdo ti co nakuchal. Ano kdyz jsi mi psal x krat denne a telefonoval tak jsem byl docela dlouho ve svycarsku a po navratu jsem ti obratem soft poslal.Nemel jsem tendenci litat po svycarsku hledat wifi abych ti to poslal hned. To uz ale psat prece nemusis,protoze chyba je jen na me strane....a stejne se to uz potom ani nedozvime tady Ja uz to beru na tomhle foru s rezervou,jinak to ani nejde Upraveno 13. duben 2015 uživatelem straki007 Citovat
brutall Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 no,ale "kavky" se, jak vidno pořád najdou, na tomhle( foru s rezervou) Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Přidávám se ke skupině lidí, kterým Straki007 výrazně zlepšil den, život a autíčko Po vyndání upravach Řj a vyndání fapu se auto chovalo podivně a hledali jsme závadi. Straki007 ochotně nabídl pomoc a tak sme se dneska sešli. Proběhla diagnostika, drobnější upravy podtlakových hadiček v motoru a poté kontrola software. Zjistil, že předchozí chipování které provedl John zde z Peugeot clubu je celkem prasárna, vysvětlil mi co je tam špatně a proč auto dělá co dělá. Udělal v řídící jednotce jarní uklid a světe div se, problémy jsou fuč a auto je jako nové :-O Problém byl hlavně se spotřebou, ta po zásahu Strakiho klesa o více než litr přesně na tu úroveň jakou jsou chtěl a jakou bych čekal, tudíž s lehkou nohou kolem 6,5l, což je na 2.2 cca 118kw paradni udaj ! Jsem maximálně spokojen jak s přístupem tak s odborností a s pomoci mému mazlíkovi. Ušetřil mi nervy a rozhodně i peníze, pánové v servise už si brousili zuby na repas vstřiků a tubra...já jim dám haha, to je vtipny, ja na lehkou nohu s benzinem 2,2 umim jet za 6.5 taky, a kdyz do chorvatska a dle predpisu ve 4 tak za 5.9. Takze touhle spotrebou bych se tu moc s HDI nechlubil :D :D. Jinak ja Strakiho doporucil jednomu clenovi na fap off a povedlo se a je spokojen. Byl to Jarda s 307, mozna si straki pamatuje takoveho drobneho blondaka. Ale takovyhle hadani se mezi Johnem a Strakim mi prijde jako ubohy. Je to hadani se dvou kohoutu, a opet to bude jen flame vlakno o napadani se....... !!!!!! Citovat
janacek Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 týmto chcem podakovať strakimu007 za perfektne vykonanu prácu na mojom aute a za super cenu ktoru my povedal a donažka bola až do domu kde bývam ešťe raz velka vdaka za pracu ktoru si vykonal si človek ktorý to vie Citovat
vladosr Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 (upraveno) to ako si sa mu nestihol podakovat , pri preberani auta....? Upraveno 2. srpen 2016 uživatelem vladosr Citovat
janacek Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 stihol neboj mam v nom dovru a viem ze sa tomu rozumie len tolko Citovat
sedrik20 Odesláno 7. leden 2017 Odesláno 7. leden 2017 Chcel by som podakovat strakimi .... trapila ma jedna vec uz dost dlho a odbornici v mojom okoli mi chcelo vymenit pol auta ..... zasiel som za strakim nahodne len co som siel okolo lebo chybu mi odstranil na pockaniee !!! U nas na SK nemozna vec ... samozrejme porozpraval som mu cely pribeh otom a len sa pousmial.... straki je super chlap radsej pojdem z SK 900km k nemu a zaplatim si hotel a zrobim vylet ako nechat auto tym super rychlym menicom dielov okolo mna za nehorazne peniaze ... dakujem ti straki auto fici ako ma ziaden problem ... prepac ze az teraz ale nejak nebol cas Citovat
Laďa Odesláno 7. leden 2017 Odesláno 7. leden 2017 Co tak napsat co byl za problém. Nebo Ti jen dotankoval nádrž do plna? Citovat
FrantaCV Odesláno 7. leden 2017 Odesláno 7. leden 2017 Já mám zkušenost opačnou. Je to sice už pár pátků zpátky, asi dva roky, co jsem strakiho oslovil s prosbou o diagnostiku (problém s ABS). Tady na fóru jsem se domluvili na termínu a žádný problém. Když došlo na provedení, tak jsem se ho nedovolal a ani nenašel. Mobil nebral (tomu celkem rozumím) na zmeškané hovory nereagoval stejně jako na SMS a dotaz tady na SZ. Je možná skutečně odborník na PUG, to nemohu posoudit, ale co se týká spolehlivosti? Citovat
rhinos Odesláno 7. leden 2017 Odesláno 7. leden 2017 a že sis vzpomněl až teď? Já byl u strakiho 2x a vždy jsem se domluvil a s komunikací jsem problém neměl... Citovat
MotoMoto Odesláno 9. leden 2017 Odesláno 9. leden 2017 (upraveno) Já u něj byl jednou a i když máme jistou averzi vůči fap off a podobně, přesto svoji práci odvedl na výbornou a s vše tak jak jsem si představoval. Je pravda že komunikace a jednání má odpovídající množství zakázek a není asi čas na telefony a zprávy. Možná by pomohlo nějaký time manager. Ale za mě pochvala. Upraveno 9. leden 2017 uživatelem MotoMoto Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. leden 2017 Odesláno 9. leden 2017 Nedá mi to, se Strakim jsem měl zatím jednu zkušenost a byla naprosto v pohodě no spíš byla pro mě tak trochu z jiného světa. Potřeboval jsem rozvodovou sadu na moji 807. Každý kdo má 807 ví jaký je problém sehnat mechanika který to zvládne a zvládne to v nějakém rozumném čase. V praze mi všichni řekli jo to umíme auto přivezte na pondělní otvíračku a pokud vše půjde v pohodě tak v pátek na zavíračku bude hotovo. Petrovi jsem napsal SZ vyměnili jsme si ještě několik zpráv k upřesnění požadavků a pak jsme ne jeden nebo dva telefonáty vše doladili. Rozvodovou sadu mi vyměnil v podstatě na počkání. Citovat
dufi0515 Odesláno 10. leden 2017 Odesláno 10. leden 2017 Za mně taky jednání s Strakim bez závad. Provedena výměna rozvodů jak v příspěvku výše na počkání (super přístup), provedeno FAP off a EGR off, vše bez závad. Byl jsem na STK a prošel jsem bez závad - takže provedená práce OK (Lancia Phedra 2.2 HDi). Komunikace se Strakim taky bez závad. Za mně jasně super přístup a vidět, že se vyzná. Citovat
straki007 Odesláno 10. leden 2017 Odesláno 10. leden 2017 V 7. 1. 2017 at 13:01, FrantaCV napsal: Já mám zkušenost opačnou. Je to sice už pár pátků zpátky, asi dva roky, co jsem strakiho oslovil s prosbou o diagnostiku (problém s ABS). Tady na fóru jsem se domluvili na termínu a žádný problém. Když došlo na provedení, tak jsem se ho nedovolal a ani nenašel. Mobil nebral (tomu celkem rozumím) na zmeškané hovory nereagoval stejně jako na SMS a dotaz tady na SZ. Je možná skutečně odborník na PUG, to nemohu posoudit, ale co se týká spolehlivosti? Franto je dve otazky. Poprosim odpoved na ne. Kouris elektronickou cigaretu??? Jezdis kamionem ???? Citovat
FrantaCV Odesláno 10. leden 2017 Odesláno 10. leden 2017 Sice nějak nechápu souvislost, ale v obou případech - NE. Citovat
straki007 Odesláno 14. leden 2017 Odesláno 14. leden 2017 V 10. 1. 2017 at 11:18, FrantaCV napsal: Sice nějak nechápu souvislost, ale v obou případech - NE. Ok. Jak pise oddie. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. leden 2017 Odesláno 14. leden 2017 Tak ja zavolal, rekl mi ze muze tehdy a tehdy, ja si vybral termin, na nej prijel, 4 hodky se vrtal v korejske rj motoru, pokecali jsme, a ja odjizdel max spokojenej, jen chcat se u nej musi do křoví P.S. slo o chip na ix35 a bylo to i zkusebni dlouhou jizdou kdy se kontrolovalo chovani kdeceho vcetne regenerace dpf. jako on umi, jenze ma toho moc a chce vyhovet vsem, coz bohuzel nema sanci stihat kor kdyz ma doma rodinku. Citovat
straki007 Odesláno 14. leden 2017 Odesláno 14. leden 2017 Hihi. Jsi se neptal na WC To mam ale za stolem a neni videt Citovat
Veverka Odesláno 14. leden 2017 Odesláno 14. leden 2017 (upraveno) Jo, to má, já ho použil A k věci samé - první domluva dobrá, vše klaplo. I s dlouhou zkušební jízdou po chipu. Napodruhé, když jsem řešil nejistotu ohledně určitého chování vozu, jsme se trochu naháněli (občas se mu nešlo dovolat nebo do SMSkovat, někdy jsem se zase na týden dva odmlčel já), ale když už jsme se potkali, pověnoval se tomu, podiskutoval, poradil a vyšel vstříc. Takže až na komplikovanou komunikaci pro vysoké vytížení OK Upraveno 14. leden 2017 uživatelem Veverka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.