Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pepito nestraš mě s tím sněžením, i když Bystřice je přeci jenom už o hodně výš než Kolín.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Pozdravujem vsetkych, uz dlhsiu dobu pozeram po 5008 a velmi rad by som sa tak pridal do Vasich radov. :D

bol som na testovacej jazde 6 mesacnej 5008, 1,6 HDi 82kW, najazdenych 16tis. km.

po asi 15 - 20 min. sa zacal v aute - z kufra auta - ozyvat zvuk, ktory som si najprv myslel je zvuk zvonku - ako ked vedla vas stoji kamion, alebo bager pri bagrovani - hlboky dunivy zvuk, ktory bolo pocut najviac pri vyradenej rychlosti, ked som sa pohol a pridal do otacok, tak sa zvuk stisil.

Stretol sa niekto s niecim podobnym?

P.S. auto je zaruke od importera - servisaci nad tym stravili dost casu a nepodarilo sa im zvuk znovu pocut ani prist na pricinu.

Odesláno

Taky tipuju na regeneraci FAP - trochu to duní. Jestli jste předtím jeli nad 60 km/h, tak využil situaci a začal regenerovat.

[upravil dne 11.12.2012 09:47 od P607Olda]

[upravil dne 11.12.2012 10:01 od P607Olda]

Odesláno

včera v tý sněhový kejdě mi každou chvilku blikala stabilizace, pracovalo ABS atd. a přitom mi začaly blikat světla. Už mi i delší dobu dělá, že při zatáčení světla pohasínají. Tak jsem nabil baterku a vše ok. Auto teď poslední dobou bylo dost v servisu, tak asi ta baterka dostala za uši a nebo je nějaký divný dobíjení. Uvidím časem

Odesláno

Když je řeč o nabíjení baterky, tak jí nabíjíte v autě? A je po připojení počítač atd. v pohodě nebo se nějak z blbne. Když jsem přebíral auto, tak mi prodejce ukazoval místo někde vedle chladiče (při tom všem už ani nevím kde), kde se připojí mínusový kablik nabíječky a na baterku se připojí jen + pol. Je možné aby se to takto nabíjelo nebo jsem to blbě pochopil?:myslim:myslim:myslim Zatím jsem neměl potřebu baterku dobíjet ani u 307, která je skoro 6 let stará.:roker Vždy se o to postaralo dobíjení alternátorem.

[upravil dne 12/12/12 17:27 od Vatsug]

Odesláno
Když je řeč o nabíjení baterky, tak jí nabíjíte v autě? A je po připojení počítač atd. v pohodě nebo se nějak z blbne. Když jsem přebíral auto, tak mi prodejce ukazoval místo někde vedle chladiče (při tom všem už ani nevím kde), kde se připojí mínusový kablik nabíječky a na baterku se připojí jen + pol. Je možné aby se to takto nabíjelo nebo jsem to blbě pochopil?:myslim:myslim:myslim Zatím jsem neměl potřebu baterku dobíjet ani u 307, která je skoro 6 let stará.:roker Vždy se o to postaralo dobíjení alternátorem.

[upravil dne 12/12/12 17:27 od Vatsug]

Baterku jsem nabijel letos poprve. Je to tak jak rikas. Plus se da na baterku a minus na tzv. kostrici bod. Je napravo od ostrikovace. Fotku sem dat nemuzu. Nejsem radny clen. Ale v manualu je to zakresleno. Normalne se to nabiji. Ja jsem akorat pri nabijeni odpalil bud zarovky na denni sviceni a nebo pojistku. Jeste jsem to nezkoumal. Jo a rozhodil se mi datum a cas.

[Edited on 12/12/12 20:53 by OldasII]

Odesláno

Jenom pro zajímavost. Cena opravy mé 5008 po kroupách dělá 161000,- vč. DPH. Ještě že to je na pojistku.

Odesláno

Vatsug: Jo kostřící bod je šroub v kastli kosek v pravo od nádržky ostřikovače :) Ne že bych dobíjel, ale už jsem kámošovi startoval auto přes kabely. Musím říct, že v tomhle autě jsou tyhle základní věci docela dobře přístupný, což potěší.

OldasII: Fotku sem dát můžeš, taky nejsem řádný člen a fotky jsem sem dal :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...