Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A ja som tu našiel Medvědové auto :D

aspoň na googli je matne vidieť nálepku tak si myslím že je to jeho. Hádam majiteľ potvrdí.

[upravil dne 16/1/11 14:39 Radek Hurvajz]

post-6656-14109614658198_thumb.jpg

Odesláno

I tak si myslím že tohle už jsou hodně důvěrné fotky, a proto si myslím že by se sem neměli dávat;)

každý se může podívat co máš za auto, jakou výbavu a podobně, a ještě když mu ukážeš kam si pro něj může přijít, to už je docela silný kafe, aspoň podle mě.

Odesláno

K Markově fotce

Pánové plašiči. Fotka, kterou sem chtěl Marko vložit je stará minimálně 2 roky, spíš ještě o něco víc (poznám to podle toho, že v ulici ještě nejsou nalajnovány modré zóny) a proto může být jen těžko použita nějakým \"chmatákem\". Vaší reakci bych byl ochoten pochopit, kdyby šlo o AKTUÁLNÍ umístění auta v čase Č, kdy to sem Marko prsknul, jelikož ale jde o fotku starou několik let, pak byste tedy také měli dbát nad tím, abychom si nikde neuváděli adresu, RZ auta apod. Já to třeba mám všude uvedeno a nemám sebemenší problém, naopak mě docela vadila anonymita některých tajnůstkářů, když jsem se třeba zde v klubu staral o aktivaci řádného členství a každý měsíc jsem musel vyloženě páčit a prosit o doplnění základních údajů, abych mohl řádnému členu nechat vyrobit kartičku.

P.S.

Fotky auta v profilu mám focené taky před domem, doufám, že mi je kvůli tomu nikdo nesmaže

P.P.S.

Kdyby pro aktivaci členství v klubu platila povinnost mít řádně vyplněné údaje, myslíte si, že by vzniklo třeba tohle vlákno?

zejména jeho konec týkající se P09, který si na anonymitě vyloženě zakládal (a asi i víme proč).

P.P.P.S.

Momentálně v ulici běžně parkuje A8 2010, BMW X5 a X6, VW Touareg a můj P 406 je svou cenou spíš ve spodní třetině pomyslného cenového žebříčku. Netvrdím, že bych byl nadšený, kdyby mi ho někdo šluknul, ale pokud se na ulici kdykoli podívám, tak si říkám: \"Proč by to dělal?\"

[upravil dne 16/1/2011 09:55 Medvěd]

Odesláno

podľa mňa je to jednoducho paranoja. Kto chce a vie tak si v dnešnej dobe zistí takmer čokoľvek o kom chce. Tiež nemám problém s umiestnením ŠPZ alebo nejakej fotky môjho auta pred domom. Na panoramiu mám minimálne tri fotky s mojím autom a a na jednej je vidieť aj ŠPZ a to nehovorím o fotkách tu na P-C. Ale o tomto toto vlákno nie je.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...