Mishanthrope Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 Prosím severomoráváky, neflákat se a hlásit:D Se neflákám... Už jsem nahlášený :D:D
elton Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Jak se to oddělalo z pokecu, tak to nějak přestalo břibývat:myslim
marko306 Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 A ja som tu našiel Medvědové auto aspoň na googli je matne vidieť nálepku tak si myslím že je to jeho. Hádam majiteľ potvrdí. [upravil dne 16/1/11 14:39 Radek Hurvajz]
Radek Hurvajz Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Se na to auto koukni z boku a uvidiš že je už rozebraný :D
marko306 Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 sa mi tak zdá, že už niekto zakladal podobné vlákno ohľadne fotiek z google earth, len si neviem spomenúť a ani nájsť.
Šalda Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 jj, to je na 99% Medvědovo auto:D Ale asi bych sem takovýhle fotky raději nedával;)
Radek Hurvajz Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Pravda, snad Marko pochopí že je foto pryč
marko306 Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 dával som ho sem so zvolením Medvěda, takže. Ale to je jedno,nech je ako chce, sám od seba by som sem takto foto nedal.
vendelinek Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 ste se zase rozkecali nato že je tady mapa členů
Medvěd Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Ano, ke zveřejnění fotky jsem Markovi DAL souhlas, nejsem paranoik
Šalda Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 I tak si myslím že tohle už jsou hodně důvěrné fotky, a proto si myslím že by se sem neměli dávat;) každý se může podívat co máš za auto, jakou výbavu a podobně, a ještě když mu ukážeš kam si pro něj může přijít, to už je docela silný kafe, aspoň podle mě.
Driver Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Tak Scratchovo auto je tam jasně identifikovatelný, když ho má takhle krásně podepsaný
Medvěd Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 K Markově fotce Pánové plašiči. Fotka, kterou sem chtěl Marko vložit je stará minimálně 2 roky, spíš ještě o něco víc (poznám to podle toho, že v ulici ještě nejsou nalajnovány modré zóny) a proto může být jen těžko použita nějakým \"chmatákem\". Vaší reakci bych byl ochoten pochopit, kdyby šlo o AKTUÁLNÍ umístění auta v čase Č, kdy to sem Marko prsknul, jelikož ale jde o fotku starou několik let, pak byste tedy také měli dbát nad tím, abychom si nikde neuváděli adresu, RZ auta apod. Já to třeba mám všude uvedeno a nemám sebemenší problém, naopak mě docela vadila anonymita některých tajnůstkářů, když jsem se třeba zde v klubu staral o aktivaci řádného členství a každý měsíc jsem musel vyloženě páčit a prosit o doplnění základních údajů, abych mohl řádnému členu nechat vyrobit kartičku. P.S. Fotky auta v profilu mám focené taky před domem, doufám, že mi je kvůli tomu nikdo nesmaže P.P.S. Kdyby pro aktivaci členství v klubu platila povinnost mít řádně vyplněné údaje, myslíte si, že by vzniklo třeba tohle vlákno? zejména jeho konec týkající se P09, který si na anonymitě vyloženě zakládal (a asi i víme proč). P.P.P.S. Momentálně v ulici běžně parkuje A8 2010, BMW X5 a X6, VW Touareg a můj P 406 je svou cenou spíš ve spodní třetině pomyslného cenového žebříčku. Netvrdím, že bych byl nadšený, kdyby mi ho někdo šluknul, ale pokud se na ulici kdykoli podívám, tak si říkám: \"Proč by to dělal?\" [upravil dne 16/1/2011 09:55 Medvěd]
marko306 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 podľa mňa je to jednoducho paranoja. Kto chce a vie tak si v dnešnej dobe zistí takmer čokoľvek o kom chce. Tiež nemám problém s umiestnením ŠPZ alebo nejakej fotky môjho auta pred domom. Na panoramiu mám minimálne tri fotky s mojím autom a a na jednej je vidieť aj ŠPZ a to nehovorím o fotkách tu na P-C. Ale o tomto toto vlákno nie je.
enikybeniky Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 macik.83: Nefňukej, už na tom pracuju, abychom tam byli 2. Edit: Jsem nevěděl, že bydlíš takovej kus ode mě. [upravil dne 16/1/11 12:04 enikybeniky]
Recommended Posts