Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

panove, o vikendu jsem zjistil, ze mi neco ch**je z motoru

sice to je cerny, ale olej to neni. kdyz jsem si to dal na prst, tak to ani neni mastny, zda se mi to na NAFTU!!!

Tece to spis ze zadni casti motoru (jakoby za kolama) ale muze to stejkat po tech krytech.

Jeste jsem nemel cas to dat nad jamu a mrkout se odkud presne a co to presne je, ale mam z toho strach!

Nevite co by to mohlo byt?

Odesláno

ja vim ze neni nafta cerna, ale pokud stejka po motoru a ruznejch castech tam dole, tak se podle myho dost zaspini a pak je cerna, nebo ne?

ja se tu svama hadam jako bych chtel aby to byla nafta, ale nejradsi bych chtel, aby tam vytekla jen limunada!!!!!:D:D

Odesláno
Napsán autorem kveton

panove, o vikendu jsem zjistil, ze mi neco ch**je z motoru

sice to je cerny, ale olej to neni. kdyz jsem si to dal na prst, tak to ani neni mastny, zda se mi to na NAFTU!!!

Tece to spis ze zadni casti motoru (jakoby za kolama) ale muze to stejkat po tech krytech.

Jeste jsem nemel cas to dat nad jamu a mrkout se odkud presne a co to presne je, ale mam z toho strach!

Nevite co by to mohlo byt?

No to je krása. Zkus při nastartovaném motoru sundat víčko od oleje jestli to dejchá nahoru, když ne, je to v lepšim případě jen těsnění pod víkem. Většinou to těsnění foukne kvůli prasklé hlavě. Potom teče olejíček zezadu a stéká po bloku za kolama. Jasně, že to může být ještě něco jiného, ale jestli je to olej a podle toho co říkáš to na něj vypadá.

Odesláno

noo,,, nechcem pisat bludy,,, ale mne to raz robilo moje auto a niekto mudry mi poradil, ze ak mam praskle tesnenie pod hlavou,,, tak to moze byt zmes vody a oleja..... Ale teraz mi napr tecie vodna pumpa,,, a najprv kvapne na napravu, kde je olej zteceny z motora a ked dopadne na cestu tak je tiez obcas cierna.... Je to moj subjektivny nazor,,, nemusi sa zakladat na pravde. To len ,, keby ma chcel niekto kvoli nemu zalovat... Heh,,, majte sa

Odesláno

2 Operator: No tož není to pravda?? Fridex poznáš okamžitě, páč je sladkej, benzín smrdí, olej mastí, brzdovka chutná jinak a není tak černá....Já se to naučil u Shade, ze které chcalo furt něco:D

Odesláno

Jen aby se ti to ještě nezalíbilo. Víš, jak to chodí s fetováním... :D:D:D Já jen jednou nasával hadičkou benzin ze Simsona, ale jinak jsem byl podobných zkušeností ušetřen! Vim, že mi to tenkrát málem rozežralo držku a ještě dva dny potom jsem se bál přiblížit se k ohni, jak to ze mně táhlo. :D:D:D:papa

Odesláno

tak ta cernota se mi fakt chutnat nechce:D

jsou pod autem takovy cerny fleky, ale na olej se mi to zda dost ridky a na prstech to taky tolik neklouze

ta zmrzla voda se mi taky moc nezda, kde by se ted vzala?

budu muset pod to vlezt!

dik za rady:papa

Odesláno
Napsán autorem kveton

2vector: nejsem v tom takovej profik, ale co to znamena \"dejchat nahoru\"?

Sundáš víčko a dáš tam ruku, když ucejtíš, že motor fouká vzduch nahoru, je prasklé těsnění, nebo hlava. Jinak jen hází olej odstředivou silou. Stejně ti může motor foukat do vody.

Sem zvědavej co to bude, když tvrdíš, že to neni mastný. Třeba ti jenom odtává sníh, co ti tam vletěl :)

[Editován dne 3/1/05 vector]

Odesláno

Bude to nafta.Měl jsem podobnej problém,praskla mě hadička,co vede z předehřevu nafty do filtru,kapalo to do nápravnice,rozpouštělo bordel a výsledně kapala na zem černá nafta.Nevím jak to tam máš ty a nechci psát bludy,ale naftu sto pro poznáš,když si k tomu čichneš a jestli je černá,nebo žlutá je úplně jedno.Ještě k tomu dejchání motoru přes ventilový víko nevím, že by musela být prasklá hlava,nebo těsnění může být jen trochu horší motor a tlaky trochu utíkají kolem kroužků do motoru.Tlakování vody,nebo olej ve vodě a naopak je věc jiná tam bych to na tu hlavu sváděl taky.

Odesláno
Napsán autorem Hadra

2 Operator: No tož není to pravda?? Fridex poznáš okamžitě, páč je sladkej, benzín smrdí, olej mastí, brzdovka chutná jinak a není tak černá....Já se to naučil u Shade, ze které chcalo furt něco:D

Brzdovka je naříklad kyselá a štípe v očích. Zkušenost necelý týden stará...:D:D:D:D

Odesláno

Tak může to být voda, olej, nafta nebo brzdovka :P. Naftu a brzdovku poznáš. Vodu od oleje taky a černý to může bejt všecko. Já bych to viděl na vodu asi s předehřevu nafty, zezadu vpravo na motoru, některá z hadic povolila, je to tam dost exponovaný blízko výfuku. :papa

Moc bych to nelízal a? ti není hned začátkem roku blbě :P

Odesláno

No to je hnus. Okoštovat prej. Naposledy jsem u 120ci vypil na férovku tak 2 deci benzinu. To bylo blití, jak z praku.

No a Fridex :D:D:D:D ten je jedovatej ne ?

To je jako s tou srandičkou jak všechny houby jsou jedlý, ale některý jen jednou :papa

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Napsán autorem Hadra

Tady je to snad samej fe?ák nebo co. Lejte si tam rovnou do těch aut toluen, prohánějte ho klimačkou a budete mít za jízdy hotový dvě mouchy jednou ranou ne .

Brzdovka je naříklad kyselá a štípe v očích. Zkušenost necelý týden stará...:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...