Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj v novém roce,

chci si koupit LED televizi a mám vybrané dvě

1. Samsung UE32C6000

2. Sharp LC-32LE600

Jakou mi doporučíte? Byl jsem rozhodnut pro Sharp, ale prodejce v elektro mi tvrdí, že v této střední třídě je lepší Samsung. Ve vyšší třídě Sharp.

Nemáte někdo s těmito televizemi zkušenosti?

Díky moc.

Odesláno
At tak či tak,tak stejně na těhle nebudeš mít obraz jak na plasmě,proti ni to jsou takové pastelky.

Naprostý a 100% souhlas :super Ale jak se dívám,tak má vybráno 32\" a takové malé plazmy nikdo nedělá.Kdysi dávno dělalo LG jeden 32\" plazmový model,ale je to tak 3 roky zpátky.A zřejmě už je stejně rozhodnutý pro LED,předpokládám,že kvůli \"fantastickým\" údajům o spotřebě v letácích a masírce v médiích,protože obrazově je to celkem o ničem :D:D

Odesláno

Jinak pokud ti jde o cenu tak zmíněné LG poskytuje ( pokud budeš srovnávat obdobně vybavené modely proti Samsungu ) prakticky stejný obraz za nižší cenu. Co se týká srovnání s Plasmou tak doporučuji méně povídat a více zkoušet. Mám doma LED LG a Plasmu Samsung a po dlouhém testování ( asi se budete smát, ale 14 dnů jsem měl 2 TV postavené vedle sebe :) a trvale zapnuté ) putovala plasma do ložnice na zeď a v obýváku zůstalo LG. Ano ještě před půl rokem bych se do krve rval za Plasmu ... :D.

[upravil dne 2/1/11 11:47 koblih69]

Odesláno

koblih: Dík za postřeh, také preferuji plazmu, ale profík mi to rozmlouvá ;)

Pro LG ještě mluví skvěle zajištěný servis, to Samsung (ani Sharp) nemá.

Odesláno
Jinak pokud ti jde o cenu tak zmíněné LG poskytuje ( pokud budeš srovnávat obdobně vybavené modely proti Samsungu ) prakticky stejný obraz za nižší cenu. Co se týká srovnání s Plasmou tak doporučuji méně povídat a více zkoušet. Mám doma LED LG a Plasmu Samsung a po dlouhém testování ( asi se budete smát, ale 14 dnů jsem měl 2 TV postavené vedle sebe :) a trvale zapnuté ) putovala plasma do ložnice na zeď a v obýváku zůstalo LG. Ano ještě před půl rokem bych se do krve rval za Plasmu ... :D.

[upravil dne 2/1/11 11:47 koblih69]

jo jo chce to více porovnávat,plasma je plasma,přebarvené led na lcd to není na koukání:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...