Čeněk Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Ahoj v novém roce, chci si koupit LED televizi a mám vybrané dvě 1. Samsung UE32C6000 2. Sharp LC-32LE600 Jakou mi doporučíte? Byl jsem rozhodnut pro Sharp, ale prodejce v elektro mi tvrdí, že v této střední třídě je lepší Samsung. Ve vyšší třídě Sharp. Nemáte někdo s těmito televizemi zkušenosti? Díky moc. Citovat
koblih69 Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Ber Samsung, stačí si je postavit vedle sebe a pak kouknout mírně ze strany, nebo z podhledu. I když uznávám, že Sharp je velmi zdatný soupeř. Citovat
AnotherOne Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Pred mesiacom som mal rovnakú dilemu, ale jednalo sa o vyššiu triedu. Zobral som Samsung UE40C8000, tento je už aj s 3D. Citovat
straki007 Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Ja jsem ted Silvestrem koupil tuhle: http://led-televize.heureka.cz/samsung-ue40b7000/ Naprosta BOMBA a spopkojenost. Takze za mne Samsung Citovat
Milan+ Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 At tak či tak,tak stejně na těhle nebudeš mít obraz jak na plasmě,proti ni to jsou takové pastelky. Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Kup LG ! Nebo vyšší třídu a v ní Sharp nebo LG. Citovat
lape Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 At tak či tak,tak stejně na těhle nebudeš mít obraz jak na plasmě,proti ni to jsou takové pastelky. Naprostý a 100% souhlas Ale jak se dívám,tak má vybráno 32\" a takové malé plazmy nikdo nedělá.Kdysi dávno dělalo LG jeden 32\" plazmový model,ale je to tak 3 roky zpátky.A zřejmě už je stejně rozhodnutý pro LED,předpokládám,že kvůli \"fantastickým\" údajům o spotřebě v letácích a masírce v médiích,protože obrazově je to celkem o ničem :D Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Jinak pokud ti jde o cenu tak zmíněné LG poskytuje ( pokud budeš srovnávat obdobně vybavené modely proti Samsungu ) prakticky stejný obraz za nižší cenu. Co se týká srovnání s Plasmou tak doporučuji méně povídat a více zkoušet. Mám doma LED LG a Plasmu Samsung a po dlouhém testování ( asi se budete smát, ale 14 dnů jsem měl 2 TV postavené vedle sebe a trvale zapnuté ) putovala plasma do ložnice na zeď a v obýváku zůstalo LG. Ano ještě před půl rokem bych se do krve rval za Plasmu ... . [upravil dne 2/1/11 11:47 koblih69] Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 koblih: Dík za postřeh, také preferuji plazmu, ale profík mi to rozmlouvá Pro LG ještě mluví skvěle zajištěný servis, to Samsung (ani Sharp) nemá. Citovat
Milan+ Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Jinak pokud ti jde o cenu tak zmíněné LG poskytuje ( pokud budeš srovnávat obdobně vybavené modely proti Samsungu ) prakticky stejný obraz za nižší cenu. Co se týká srovnání s Plasmou tak doporučuji méně povídat a více zkoušet. Mám doma LED LG a Plasmu Samsung a po dlouhém testování ( asi se budete smát, ale 14 dnů jsem měl 2 TV postavené vedle sebe a trvale zapnuté ) putovala plasma do ložnice na zeď a v obýváku zůstalo LG. Ano ještě před půl rokem bych se do krve rval za Plasmu ... . [upravil dne 2/1/11 11:47 koblih69] jo jo chce to více porovnávat,plasma je plasma,přebarvené led na lcd to není na koukání Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.