Stifler Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Vlastní tady někdo kameru TrueCam A5? Vypadá docela solidně, cena taky není úplně nejhorší a pokud by u ní šlo udělat stálé napájení např. ze stropního osvětlení, tak by to bylo vcelku dobré řešení. Citovat
petrb123 Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 ja bych do ni sel, dokonce i nocni nataceni vypada jako pouzitelne (a to byva slabina vetsiny levnejsich kamer) a napajeni ze stropniho svetla bude urcite proveditelne. [upravil dne 24/4/14 18:42 od petrb123] Citovat
Stifler Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 petrb123: To je právě snad první kamera, která mě po shlédnutí videí (za dne, v noci, v dešti) oslovila. Navíc se mi líbí, že má i GPS modul a pohybové čidlo, což u levných kamer snad ani nikdo neočekává. Čeština a ovládací soft do PC je už jen bonus... Zatím jsem nenašel nic, co by bylo jako protiargument kromě vyšší ceny, ale dneska by každý chtěl kvalitu nejlépe za cenu čínských kopií nebo zadarmo. Citovat
oddie Odesláno 28. duben 2014 Autor Odesláno 28. duben 2014 Pokud vybíráte \"lepší\", nebo i průměrné kamery, doporučuji prostudovat tyhle stránky: http://dashcamtalk.com/ Máte tam poměrně přehledně uspořádané recenze, dá se tam krásně vybrat podle parametrů, kter= preferujete, dají se tam najít i velmi pokročilé \"špeky\" a řešení problémů vč. linků na firmware apod. Můj poslední kousek je toto: http://dashcamtalk.com/mini-0801/ Citovat
Stifler Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 oddie: pěkný odkaz, jen je škoda, že zrovna ten Truecam, po kterém pokukuji, tam není. Citovat
Krt€K Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Já mám teď Prestigio RoadRunner 505, je docela skladná, jako plus kvituji použitelný zoom a dále možnost nastavení expozice, což je dobrý v noci, že tam je ve městě i něco vidět...mimo město jsem s ní v noci ještě nejel. Citovat
oddie Odesláno 30. duben 2014 Autor Odesláno 30. duben 2014 Tak co se zatím týče 0801 mini: Výborná je ta velikost, vejde se mi před zrcátko, zvenku prakticky není vidět, resp. vypadá, že tam je orig a patří k zrcátku, že to není nic \"cizího\". Obraz pěkný, jen asi budu muset přidat na korekci, je spíš tmavší. V podstatě záhy se mi ale vyskytl problém náhodného vypínání záznamu, nakonec se mi podařilo dohledat (odkaz výše), že se kamera nesnáší s kartami class 10, ale vyžaduje POMALEJŠÍ - test s class 4 zatím bez problémů, asi do ní časem přijde 16GB class 6. Hodina záznamu cca 5-6GB Až mě přestane bavit, dalším pokusem bude asi Mobius, pokud se sežene v širokoúhlé verzi Citovat
rhinos Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 skoda ze se to u nas neprodava.Az se ho budes zbavovat urcite se kupec najde:) Citovat
Haryk Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 na aukru je tato kamera http://mio.znacky.aukro.cz/kamera-do-auta-mio-mivue-388-gps-snimac-pohybu.html?utm_source=newsletter_20140504_preprava&utm_medium=newsletter_box&utm_content=preprava_kamera_MIO&utm_campaign=newsletter_20140504_preprava Citovat
Rebik Odesláno 4. červenec 2014 Odesláno 4. červenec 2014 Omlouvám se, že budu mít typický dotaz, ale dáte mi doporučení na někoho, kdo mi dá dobrou HD kameru do Octavie, kulturně namontuje a stahovaní videí nebude pro IT? Bonus - pokud to bude fungovat, dá se pokračovat 10 ks do firmy. Citovat
Guest Džůny Odesláno 12. srpen 2014 Odesláno 12. srpen 2014 Oddie a ostatní, byl by nějaký aktuální tip na použitelnou kameru z Ali (eBaye)? Po včerejší skoronehodě kvůli spěchajícímu blbečkovi v Oktávce už to nechci nechávat náhodě. Citovat
oddie Odesláno 12. srpen 2014 Autor Odesláno 12. srpen 2014 Drahá se super rozlišením - Mini 0803 - cena přes 100 USD, plus DPH u nás. Levná 720P (má i 1080, ale převzorkováním = na houby), v bezcelním limitu, cena 25 - 25 USD jak se zrovna Číňan vyspí: http://www.aliexpress.com/item/2013-New-arrival-hidden-camera-Novatek-C600-car-dvr-full-hd-1080p/1402508763.html záznam z ní: Citovat
Schreek Odesláno 12. srpen 2014 Odesláno 12. srpen 2014 Já teď pořídil tuhle za 45 EUR a jsem maximálně spokojen http://dashcamtalk.com/forum/threads/a118-novatek-96650-full-hd-1080p-car-camera-dvr.5647/ Citovat
John Odesláno 12. srpen 2014 Odesláno 12. srpen 2014 Džůny : pokud si ,,připlatíš\" za DHL přepravu,a najdeš kde je v ceně DHL přeprava tak máš docela i šanci,že to dojde bez DPH atd.. osobní zkušenost.. několikrát. Jinak jsem bral několikrát Mini 0803 už pár lidem a F900L HD co i já mám a spokojenost.Za tu kvalitu obrazu si stojí připlatit.. Citovat
oddie Odesláno 12. srpen 2014 Autor Odesláno 12. srpen 2014 Myslím, že zrovna Džůnymu něco škrábli celníci i na DHL, takže už to neplatí... Citovat
Péťa Odesláno 12. srpen 2014 Odesláno 12. srpen 2014 Zrovna dnes jsem měl \"nehezký\" hovor s paní z České pošty, skladu 120. Prý jsem hodný, že jsem všechno pro Celní úřad doložil, ale že by ještě potřebovala podepsanou plnou moc pro zastupování mé osoby Českou poštou. Tak jsem se ji zeptal na co ji chce, když mě pošta v ničem zastupovat nebude, protože se zásilka vejde pod limit stanovený EU. Že prý pro příště. Takže jsme se rozloučili s tím, že až budu potřebovat zastupovat, tak jim plnou moc pošlu. Dřív ne. Bacha na ně, zkoušejí docela prasárny. Hovor mám nahraný, docela uvažuji, že ho někam pošlu. Citovat
Edison Odesláno 12. srpen 2014 Odesláno 12. srpen 2014 Takyy bych nějakou pořídil... Ale pořád se njak nemohu rozhodnout. Recenzí jsou mraky, u nějkterých píšou, jak jsou skvěl a pak maj potíže s protisvětlem. Tedy... chci něco fakt hodně dobrýho. Ale co to je? Jinak do ceny zboží se započítává i dopravné/poštovné. Takže když mi cosi přišlo za 21USD a 20 USD poštovnýho jsem to musel dodanit. To je svinstvo!!! A to máme zákon o zabránění dvojímu zdanění, v tomhle případě poštovnýho. [upravil dne 12.8.2014 20:54 od Edison] Citovat
Guest Džůny Odesláno 17. srpen 2014 Odesláno 17. srpen 2014 Díky za odkazy. Jo, s DHL momentálně moc dobré zkušenosti nemám, tři balíky nad limit a u všech chtěli dokládat cenu a doplatit DPH. Citovat
rhinos Odesláno 13. leden 2015 Odesláno 13. leden 2015 nejak to tu usnulo....jsou nejake novinky co stoji za to poridit? Mam dojem ze nekdo z fora provozoval i eshop ale nemuzu to dohledat... Narazil jsem na http://www.czc.cz/prestigio-roadrunner-565gps/163931/produkt docela me to zaujalo ale nevim zda to v noci nebude ve stejne kvalite jako jakakoliv kamera z ciny...? Sam jsem si poridil outdoor kamerku s cipem SJ4000 a zkousel parkrat v aute.Ve dne dobry a v noci trochu horsi ale ne nejhorsi,ale potreboval bych neco co nebudu porad montovat a demontovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.