Lihous Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Jj take me prisel magazin D.A.S me ani tolik nevadi ze me zazaluje ale me docela prekvapilo hned v uvodu ze vzadu kamera je v podstate zakazana a pokud ji tam mam tak jedine ze nejde precist SPZ pripadne neni videt oblicej To je ale pak kamera k nicenu protoze dela jen barevne smouhy. Jinak vsem co toto udelatko odsuzuji vzkazuji ze ji nemam na usvedceni z prestupku ale spis na nasledne zpochybneni vypovedi - protoze malo kdo uzna ze udelal chybu A ma svou verzi jak se to stalo A tady policie pripadne soud je uz ve veci trosku vstricnejsi. Tak ze asi bude jedna na prodej Chci jim napsat jake jsou odmeny v pripade ze se zjisti ze tam kameta je v rozporu se zakonem....? Ale jak mam nasledne dokazovat ze jsem auto ktere jede nalepene za mnou nevybrzdil kdyz na vetsi rozestup melo treba 2km a me tam vbehla srna ....? Viz minulej tyden rano - bylo to tak tak Nedavno jsem jen jako zajimavost resil nedani prednosti v jizde a odrel jsem disk. Mel jsem na vyber bud dupnout na brzdu a zrusit \"prdel\" a nebo to \"risknout\" a dopadlo to jak dopadlo. Pro Vitek1 Kabel mam napojeny na kablik od slunecnich clon/osvetleni pod stropem. Citovat
Péťa Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 zakažme kamery v ulicích města Ty jsou (pokud je vše, jak má být) registrované na ÚOOÚ. Citovat
Marcel00 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 dam si na auto nalepku... okolie monitorovane kamerovym systemom... nalepku bezne dostat v papiernictve Citovat
Lihous Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Obavam se ze to nebude to \"prave ohrechove\" Nejlepsi by bylo se zacit zase chovat na cestach za volantem normalne ale to je jen zbozne prani - dnes snad uz nesplnitelne. Citovat
Parc Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 odhliadnuc od toho co je a co nieje povolene... na soferov aspon u nas mala kamera v aute neskutocne vychovny ucinok... pouzivame dod600gps Citovat
jofo Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Tak konecne po 2 mesiacoch z DX prisla kamera. Potreboval som dvojitu kameru, hlavne pre taxikarov tak som kupil na skusku model X4000 ( http://dx.com/p/dual-5-0mp-lens-wide-angle-car-dvr-camcorder-w-16-ir-led-hdmi-tf-2-0-tft-lcd-127086 ). Ze ak bude dobra tak si ju necham a objednam pre taxikarsku mafiu dalsie. Kamera sikovna, mala, ale: Jedna kamera co snima vnutro auta tak ta je super, pekne ostry obraz, nocne videnie skvele. Druha kamera co snima predok auta tak to je ina kapitola. Obraz rozmazany. Ale to som poriesil tym ze som ju rozobral a zaostril poriadne. Uz je obraz celkom ok, ale stale to nie je ono. Nefunguje automaticke vyvazenie bielej aj ked je tato funkcia zapnuta. Teda funguje ale iba pokial nie je pustene nahravanie. Ak je pustene nahravanie tak nefunguje. Ak je menej svetla tak pocas nahravania je do obrazu zanesene nejake rusenie. Uchytenie kamery nie je bohvie co. Je uplne labilne a dost tazko sa kamera zasuva do drziaku. Musel som ten plasrtovy jazycek zbrusit, ale ososbne si myslim ze po mesiaci zasuvania a vysuvania kamery sa to ulomi. Takze nekupovat. Idem kupit dalsie dva modely tak som zvedavi ako dopadnu tie. Citovat
Krt€K Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Tak jsem konečně koupil kameru, kde jsem spokojen. Je to Prestigio Road Runner 300, kupováno v CZC. Záznam je bez zvuku, ale jinak je zvuk čistý a ok. Zde je zatím odkaz na video ve tmě: Citovat
Lihous Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Pro Krt€K : Chtelo by to zkusit zaznam bez svetel po ulici - jinak docela pouzitelne Podobne jako DOD/GS600-300. Pekne. Citovat
Krt€K Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 No, to vyzkouším, až pojedu za týden z Trenčína, tak to sem hodím, když nezapomenu...jinak do práce mi to stačí, jezdíme po Pze :-) Ještě nahrávám video za šera, tak to sem snad za chvíli vložím. Citovat
Lihous Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Ja mam na nasich autech zminene DOD GS600 a 300 ale pri uplne\"tme\" od tlumenych svetel z nasi P406 je to doslaova spatne. Dalkove ty jdou. Citovat
Krt€K Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 A tady by mělo být za šera..na volnoběh při vibracích se obraz houpe, ale nijak mi to nevadí :-) Citovat
Edison Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 No... to dělá ta stabilizace. Taky jako nepříjemné (což ale není účelem, aby to bylo příjemné) vnímám ry skokový změny citlivosti podle množství světla. Citovat
Krt€K Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 To jo, ale za ty peníze... ;-) a stačí :-) Citovat
Capy Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 pánové doporučíte mi nějakou kameru nemůžu si vybrat. spíš bych něco menšího co se vejde za zrcátko a ideálně do 2000kč u některých je třeba tragický záznam v noci. a z popisu se toho moc vyčíst nedá díky Citovat
lukaro Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 pánové doporučíte mi nějakou kameru nemůžu si vybrat. spíš bych něco menšího co se vejde za zrcátko a ideálně do 2000kč u některých je třeba tragický záznam v noci. a z popisu se toho moc vyčíst nedá díky Ahoj, prodávám teď jednu, která točí v HD... Je perfektní, vypadá elegantně, podívej se na můj inzerát, je tam i video jak to natáčí Citovat
shark734 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 http://www.ebay.com/itm/310523910899?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ma tuto a odporucal ju aj oddie, pri 1080p to nahrava 4:3 a v noci videt dobre, ale mam xenony.... EDIT: zaznamy sa prekryvaju, takze nehrozi ze nieco nebude zaznamenane [upravil dne 20/1/13 13:45 od shark734] Citovat
Capy Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Lukáš_307 díky ale to je právě ta co jsem na youtube shledal jako nevhodnou kvůli nočnímu záznamu jinak jsem o ní uvažoval taky shark734 :nemáš k ní noční záznam žádnej jsem nenašel Citovat
Pinďa Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Prosím kluci nevíte, jak se oživuje (nemám český manuál). Koupil jsem ji levně od známého. [upravil dne 20/1/13 15:55 od Pinďa] Citovat
skuci Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 můžu mít dotaz na ty, co koupí tuto kameru nebo jinou obsahující displey... k čemu vám je, nebo k čemu ho využíváte...? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Tak třeba Gronholm ten displej použil k nastavení kamery, jinak je to asi celkem k prdu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.