Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jj take me prisel magazin D.A.S me ani tolik nevadi ze me zazaluje ale me docela prekvapilo hned v uvodu ze vzadu kamera je v podstate zakazana a pokud ji tam mam tak jedine ze nejde precist SPZ pripadne neni videt oblicej :D

To je ale pak kamera k nicenu protoze dela jen barevne smouhy.

Jinak vsem co toto udelatko odsuzuji vzkazuji ze ji nemam na usvedceni z prestupku ale spis na nasledne zpochybneni vypovedi - protoze malo kdo uzna ze udelal chybu :)

A ma svou verzi jak se to stalo :myslim

A tady policie pripadne soud je uz ve veci trosku vstricnejsi.

Tak ze asi bude jedna na prodej :grr

Chci jim napsat jake jsou odmeny v pripade ze se zjisti ze tam kameta je v rozporu se zakonem....?

Ale jak mam nasledne dokazovat ze jsem auto ktere jede nalepene za mnou nevybrzdil kdyz na vetsi rozestup melo treba 2km a me tam vbehla srna ....?

Viz minulej tyden rano - bylo to tak tak :(

Nedavno jsem jen jako zajimavost resil nedani prednosti v jizde a odrel jsem disk.

Mel jsem na vyber bud dupnout na brzdu a zrusit \"prdel\" a nebo to \"risknout\" a dopadlo to jak dopadlo.

Pro Vitek1 Kabel mam napojeny na kablik od slunecnich clon/osvetleni pod stropem.

Odesláno

Obavam se ze to nebude to \"prave ohrechove\" :(

Nejlepsi by bylo se zacit zase chovat na cestach za volantem normalne ale to je jen zbozne prani - dnes snad uz nesplnitelne.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak konecne po 2 mesiacoch z DX prisla kamera. Potreboval som dvojitu kameru, hlavne pre taxikarov tak som kupil na skusku model X4000 ( http://dx.com/p/dual-5-0mp-lens-wide-angle-car-dvr-camcorder-w-16-ir-led-hdmi-tf-2-0-tft-lcd-127086 ). Ze ak bude dobra tak si ju necham a objednam pre taxikarsku mafiu dalsie.

Kamera sikovna, mala, ale:

Jedna kamera co snima vnutro auta tak ta je super, pekne ostry obraz, nocne videnie skvele.

Druha kamera co snima predok auta tak to je ina kapitola. Obraz rozmazany. Ale to som poriesil tym ze som ju rozobral a zaostril poriadne. Uz je obraz celkom ok, ale stale to nie je ono. Nefunguje automaticke vyvazenie bielej aj ked je tato funkcia zapnuta. Teda funguje ale iba pokial nie je pustene nahravanie. Ak je pustene nahravanie tak nefunguje. Ak je menej svetla tak pocas nahravania je do obrazu zanesene nejake rusenie.

Uchytenie kamery nie je bohvie co. Je uplne labilne a dost tazko sa kamera zasuva do drziaku. Musel som ten plasrtovy jazycek zbrusit, ale ososbne si myslim ze po mesiaci zasuvania a vysuvania kamery sa to ulomi.

Takze nekupovat.

Idem kupit dalsie dva modely tak som zvedavi ako dopadnu tie.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem konečně koupil kameru, kde jsem spokojen. Je to Prestigio Road Runner 300, kupováno v CZC. Záznam je bez zvuku, ale jinak je zvuk čistý a ok. Zde je zatím odkaz na video ve tmě:

Odesláno

No, to vyzkouším, až pojedu za týden z Trenčína, tak to sem hodím, když nezapomenu...jinak do práce mi to stačí, jezdíme po Pze :-) Ještě nahrávám video za šera, tak to sem snad za chvíli vložím.

Odesláno

No... to dělá ta stabilizace. Taky jako nepříjemné (což ale není účelem, aby to bylo příjemné) vnímám ry skokový změny citlivosti podle množství světla.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

pánové doporučíte mi nějakou kameru nemůžu si vybrat. spíš bych něco menšího co se vejde za zrcátko a ideálně do 2000kč u některých je třeba tragický záznam v noci. a z popisu se toho moc vyčíst nedá díky

Odesláno
pánové doporučíte mi nějakou kameru nemůžu si vybrat. spíš bych něco menšího co se vejde za zrcátko a ideálně do 2000kč u některých je třeba tragický záznam v noci. a z popisu se toho moc vyčíst nedá díky

Ahoj, prodávám teď jednu, která točí v HD... Je perfektní, vypadá elegantně, podívej se na můj inzerát, je tam i video jak to natáčí ;)

Odesláno

Lukáš_307 díky ale to je právě ta co jsem na youtube shledal jako nevhodnou kvůli nočnímu záznamu jinak jsem o ní uvažoval taky

shark734 :nemáš k ní noční záznam žádnej jsem nenašel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...