Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je ještě NiCd? Při těhle rozměrech to půjde snadno nahradit dvěma Li-on a kapacita bude min 2x větší... Jak je ta baterka tlustá? Takhle to vypadá, že by se tam vešly i dvě 18500.

Odesláno
To rozloupnu tak maximálně flexou :D

Tedy tady.....

Do Evropy neposílají

[upravil dne 30.12.2010 18:36 ThorR]

Ále prdlajz, jestě jsem neviděl baterku z Foťáku, Noteboku nebo něčeho podobnýho která by se nedala rozloupnout naplnit články a zase slepit... dá se využít i baterek do telefonů apod.

Odesláno

koupit dobijecí AAA a sestavit do serie 4x1.5=6V, něco takového jsem řešil do svitilny ,a rozebrat de všechno :mrk

[upravil dne 30/12/10 20:59 Haryk]

Odesláno

Do Nikka jsem řešil baterky tak,že jsem rozloupnul krabičku,byli tam tužkový baterky,tak jsem je vyměnil za jiné nabíjecí s větší kapacitou,sletoval je dohromady,krabičku zase zavřel a bylo to,měl jsem teda baterku 7,2V,ale princip bude asi stejnej,jen o baterku míň.

Odesláno
koupit dobijecí AAA a sestavit do serie 4x1.5=6V, něco takového jsem řešil do svitilny ,a rozebrat de všechno :mrk

[upravil dne 30/12/10 20:59 Haryk]

NiMh mají 1,2 V, takže 5 ks.

Jestiže rozměr je 74 x 54 x 15, tak tam 5 ks AA (50,5 x R14,5 mm) vejde.

[upravil dne 30.12.2010 21:29 P607Olda]

Odesláno

No tak pro mě už je to asi zbytečné řešit. Přítelkyně dělal před půl rokem pořádek a ovladač je najednou nezvěstný, takže si ho můžu tak maximálně někde vystavit ... :ticho:ticho:bojim:bojim:fnuk

Odesláno

No to není první věc, pořád si musím připomínat že ji miluju jinak bych byl nasranej!;)

Koupím si nové, akorát se v tom nevyznám, tak jsem založil další téma at se to tady neplete

[upravil dne 30.12.2010 22:02 ThorR]

• O 5 let později...
Odesláno

Narazil jsem při hledání na google na toto vlákno. Tuto baterii jsem rozloupnul, vydělal původní AA baterie, naohýbal plíšky a dal tam Panasonic Eneloop a auto jezdí jak zběsilé.

Kdyby měl někdo tuto baterii nefunkční zbytečnou doma, rád ji odkoupím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...