Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Už kdysi někdo rozumný pravil: Nemám na to, abych si kupoval levné věci. Sbíječka od Hilti nebo Makity bude stát sice násobek ceny tohohle kousku, ale bude prosta přidružených kouřových a světelných efektů - a za to se vyplatí pustit nějakej chlup navíc.

Odesláno

Tak zrovna od Makity a nebo Hilty bych si domů nekoupil, ne proto že nejsou dobrý, právě naopak, jedny z nejlepších, a proto bych si to domů nekoupil, protože to doma nevyužiji, řídím se zlatou střední cestou. A vercak mě vždy vydržel, dá se říct, že to co jsem si po škole koupil tak mám pořád;)

A myslím že to není o chlup víc, ale o pořádnej pytel chlupů navíc, v případě Hilty:D

Odesláno

Právěže ne, odešlo by to stejně nebo i rychleji než to co mám doma, profi vercajk je určen na každodenní makání, neprospívá mu když třeba půl roku jen tak leží;)

Ale u mě teda vercajk je neustále někde v pohotovosti:D

A pochlubit se můžu i tak co mám za vercajk, ale to by bylo tak na 10 stran, jsem totiž takovej kutil Tim a vercajk je moje vášeň:D

[upravil dne 29/12/10 23:50 Šalda]

Odesláno

Třeba by se to dalo použít jako stroboskop pro nastavení rozvodů u staré škodovky:D:D jen by asi přes tu dýmovou clonu nebylo vidět na řemenici:grr

Nicméně k věci: TESCO, GLOBUS, BAUMAX atd. to jsou poslední krámy, kde bych si nástroje a nářadí tohoto typu kupoval. Je to jen banda \"Šoupačů\" krabic - potřebujete poradit či doporučit - dostane se vám odpovědi, kterou si můžete přečíst na krabici. Pro taovéto nářadí zásadně chodím do speciálek: 1. nemám problém s případnou reklamací. 2. nemám problém se servisem (většinou jsou tyto prodejny i servisní místa). 3. v 90% jsou to opravdu profíci, kteří poradí a doporučí.

To Šalda: Sdílím tvojí \"Zlatou střední\" nepotřebuji špičkové profi ale taky žádný \"ŠUNT\".

Odesláno

Godzila.01: Já nikdy;):D

Jinak na práci doma, i když je práce hodně, bohatě stačí střední třída, hlavně se taky ale o vercajk musíte umět postarat, je to stejný jako s autem:)

Ale něco jako Tesco a podobně bych doma nechtěl ani zadarmo, ještě bych se bál že se mě rozpadne v ruce:D

[upravil dne 30/12/10 18:24 Šalda]

Odesláno

Nechci se chlubit ale tento krám jsem asi před třemi roky taky mněl, byl to docela zážitek napřet se ulomila špice, a pak vypadával i majzlík tak jsem to ani nereklamoval, a hnet to šlo do šrotu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...