godzila.01 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Rozhodně kvalita za rozumnou cenu.... Citovat
Šalda Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Od ceny se holt odvíjí i kvalita;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Nahodou to ma svuj smysl, jednak si posvítíš na práci a pak když nemáš volný ruce tak si i zakouříš u ty práce, no není to perfektní.:D:D Citovat
godzila.01 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 No to musí bejt pokouřeníčko jedna báseň.... :D Citovat
praktik Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 :D:DSilvestrovska aj s ohňostrojom:D:D:D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Už kdysi někdo rozumný pravil: Nemám na to, abych si kupoval levné věci. Sbíječka od Hilti nebo Makity bude stát sice násobek ceny tohohle kousku, ale bude prosta přidružených kouřových a světelných efektů - a za to se vyplatí pustit nějakej chlup navíc. Citovat
Šalda Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Tak zrovna od Makity a nebo Hilty bych si domů nekoupil, ne proto že nejsou dobrý, právě naopak, jedny z nejlepších, a proto bych si to domů nekoupil, protože to doma nevyužiji, řídím se zlatou střední cestou. A vercak mě vždy vydržel, dá se říct, že to co jsem si po škole koupil tak mám pořád;) A myslím že to není o chlup víc, ale o pořádnej pytel chlupů navíc, v případě Hilty:D Citovat
godzila.01 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Zase by jsi se mohl chlubit co máš doma... A vydrželo by ti to pro domácí účely fakt dlouho.... Citovat
Šalda Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Právěže ne, odešlo by to stejně nebo i rychleji než to co mám doma, profi vercajk je určen na každodenní makání, neprospívá mu když třeba půl roku jen tak leží Ale u mě teda vercajk je neustále někde v pohotovosti:D A pochlubit se můžu i tak co mám za vercajk, ale to by bylo tak na 10 stran, jsem totiž takovej kutil Tim a vercajk je moje vášeň [upravil dne 29/12/10 23:50 Šalda] Citovat
godzila.01 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 MŮJ \"vercajk\" je mojí chloubou .... :D :D Citovat
Šalda Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Mám na mysli jinej vercajk:D I když tím bych se mohl pochlubit taky:D:aut Citovat
Šalda Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Každej tomu říká nějak jinak, ale zbíječka je taky pěkný pojmenování Citovat
FrantaCV Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Třeba by se to dalo použít jako stroboskop pro nastavení rozvodů u staré škodovky:D:D jen by asi přes tu dýmovou clonu nebylo vidět na řemenici:grr Nicméně k věci: TESCO, GLOBUS, BAUMAX atd. to jsou poslední krámy, kde bych si nástroje a nářadí tohoto typu kupoval. Je to jen banda \"Šoupačů\" krabic - potřebujete poradit či doporučit - dostane se vám odpovědi, kterou si můžete přečíst na krabici. Pro taovéto nářadí zásadně chodím do speciálek: 1. nemám problém s případnou reklamací. 2. nemám problém se servisem (většinou jsou tyto prodejny i servisní místa). 3. v 90% jsou to opravdu profíci, kteří poradí a doporučí. To Šalda: Sdílím tvojí \"Zlatou střední\" nepotřebuji špičkové profi ale taky žádný \"ŠUNT\". Citovat
godzila.01 Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Mám na mysli jinej vercajk:D I když tím bych se mohl pochlubit taky:D:aut Jenom jestli nekecáš.... Citovat
Šalda Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Godzila.01: Já nikdy;) Jinak na práci doma, i když je práce hodně, bohatě stačí střední třída, hlavně se taky ale o vercajk musíte umět postarat, je to stejný jako s autem:) Ale něco jako Tesco a podobně bych doma nechtěl ani zadarmo, ještě bych se bál že se mě rozpadne v ruce:D [upravil dne 30/12/10 18:24 Šalda] Citovat
ladosak Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Nechci se chlubit ale tento krám jsem asi před třemi roky taky mněl, byl to docela zážitek napřet se ulomila špice, a pak vypadával i majzlík tak jsem to ani nereklamoval, a hnet to šlo do šrotu. Citovat
Dadadavid Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Ja si tam koupil AKU sroubovak za 300kč a zatim chodi paradne Citovat
godzila.01 Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Šalda : No já to kontrolovat nebudu :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.