Šalda Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Ahoj, potřebuju poradit, zaviroval se mě počítač, vir se tváří jako antivir, a odstavil mě můj antivir, takže si nemůžu počítač vyčistit, chtěl jsem přeinstalovat windows, který mám na disku c, ale nejde mě spustit instalační cd, podotýkám že mám originální cd. Jde to nějak spustit přes Bios?? Díky za jakýkoli rady:( Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Přes Bootování z CD to jde, ale pokud jsi to nikdy nedělal tak by to chtělo u toho mit někoho kdo to už dělal. Jinak pokud budeš mačkat F8 při starrtu PC tak se ti nabidne možnost spuštění ve stavu nouze, tam by jsi měl potom spustit scan antiviru, ten vir by vnouzaku snad neměl naběhnout. Nebo mužeš v nouzaku dat bod obnovení [upravil dne 29/12/10 19:08 Radek Hurvajz] Citovat
vendelinek Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 To si zase čuměl na něco ,co se ti líbilo ,kde bys to jinak nachytal:D pardon,ale nedalo mi to:D [upravil dne 29.12.2010 19:12 vendi.stejskal] Citovat
punkac Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 kdyby nic, tak mě pomohli zde, pravděpodobně po tobě budou chtít log z hijackthis Citovat
Šalda Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 Vendi, náhodou to je kvůli hře, a ne kvůli pěkným holkám;) Radku, díky zatím za rady, zkusím to:) Citovat
Dadadavid Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 šalda:Vendi, náhodou to je kvůli hře, a ne kvůli pěkným holkám..... to slovo náhodou,proc neni zvýrazněný?? :D..ja mit zavirovanej komp,tak proste preinstalovat jinak se toho nezbavis tak,aby tam nezustala ani stopa. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Ale zbaviš, když viš jak na to;) Ale pokud tam nemaš nic duležityho tak je reinstal nejrychlejší řešení, nejlepší je obnova ze zálohy [upravil dne 29/12/10 19:20 Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 Já to právě chci přeinstalovat, ale ten vir mě to nedovolí, jinak to je první co mě napadlo;) on mě nedovolí ani si pustit třeba video nebo hudbu, prostě nic, ani debilní fotky si nemůžu prohlídnout:grr Zkusím tu obnovu a uvidíme, jinak mám pc rozdělený na 5 disků, jeden na windows, druhej na programy a hry a tak dále, takže přeinstalováním disku c kde mám jen windows o nic nepřijdu, ale prostě ve windowsu nemůžu spustit to cd kde mám origo windowsy, proto jsem to chtěl zkusit přes ten bios. [upravil dne 29/12/10 19:31 Šalda] Citovat
Dadadavid Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 V BIOSu to je hracka nastavit,proste tam das jako prvni mechaniku na DVD a pak save no a pak stisknutim libovolneho tlacitka spustis instalaci atd atd.. taky jsem se k tomu dokopal sam,nikdo mi nikdy nerikal co a jak mam delat,ale mel jsem na to teda plno \"zkusebnich\" PC Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Nabootuješ z CD, potom musiš smazat oddíl C, ale zkontroluj že je to opravdu ten s Win, mohlo by být pismeno jinak. Pak daš format NTSF a nechaš se provést instalací, ale je to trošku složitější, pokud maš druhé PC tak mužeš sem psát a provedem tě zkrz to Citovat
Pata Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Šalda: začal bych F8 při startu a nouzový režim. Viz Radek Citovat
koblih69 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Než bych s tím začal blbnout tak nouzový režim, nastavit spuštění antiviru po restartu ( popřípadě ho v nouzáku reinstalovat a pak nastavit ) a počkat až to projede. Záleží samozřejmě co tam je... Citovat
Šalda Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 Tak obnovit ze zálohy mě to ten vir nedovolí, píše že prý k tomu nemám oprávnění v pc mám jen jeden účet, takže to není tím že bych nebyl správce pc. Jo, a ten vir se mě hlásí jako antivir system tools 2011, a chce po mě abych si zakoupil full verzi, a chce po mě číslo mé kreditky a podobně Citovat
vendelinek Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Tak něco takovýho se stát mě ,tak sem na chocholouška s infarktem,sem jenom uživatel PC,vy jste klucí šikovný,koukám ,že si poradíte se všim Citovat
Šalda Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 Právě píšu na notebooku, stolní pc kde je ten vir jsem raději odpojil od internetu:D Jdu na to F8;) Citovat
Laďa Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Tak mu dej číslo kreditky a budeš mít pokoj. Citovat
Pata Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=107870 http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=107927 Citovat
punkac Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 ohhoooooo, to je svině vím, že poboji každej generálem, ale na to je dobrý mít i user účet a ten normálně používat potencionální vir totiž nemůže napadnout soubory zálohy co jsou v admin účtech, když je pc zavirovaný a používáš jen user účet, normálně ho smažeš a jedeš dál, toto mi kdysi bylo porazeno na www.viry.cz , snad to tak je i v dnešních dnech [upravil dne 29/12/10 19:42 Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 Laďa, to klidně můžu, stejně tam nic nemám:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.