Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pata, ja nesrovnavam motocyklovou pneu s automobilovou :)

Ozzy to s mestom vystihol :)

Odesláno

Rozhodně, zvláště když v posledních dvou třech týdnech ve městě vidím ta stáda dementů vyvádějících neuvěřitelné kusy, to opravdu \"stačí\" jak noha.

Odesláno

Já myslím že LubkO tím chtěl říct, že pro některé lidi, kteří mají např pneu jako já 205/40 R17 je rozdíl dát za pneu čínu 1100Kč/kus nebo za něco normálního 2500Kč/kus. Cože ve výsledku 4 pneu dá celkem slušný rozdíl. Nezastávám se čísnkých pneu-sám je mám právě na autě-stojí úplně za prd.

Odesláno

Pata, totez si myslim o tobe :) Muzeme se tedy shodnout, ze medzi nama to netreba dal resit :)

Neviem co som napsal zle, psal sem ze Goodride ma, a je spokojen, take ze ma model, co nepoherel v testech, a take ze usetril dost penez ... Taky ze to ma rezervy, kdyz se s autem jezdi agresivne ... Ty si ocividne take pneu nemnel, ale moudri si za troch, a hlavne uz dopredu vies, jak to drzi v zatackach a na krizovatkach, to sa mi zase na tebe paci...

Vyjadril som skusenost, bohuzial len s jednymi pneu, na jednom aute, konkretne mi napsal i model SV308 XL ... Viac bohuzial neviem, any o sunny, ani o inych ... Chcel som len povedat, ze nie kazdy cina musi mat hned katastrofalne jazdne vlastnosti ...

Odesláno
Já myslím že LubkO tím chtěl říct, že pro některé lidi, kteří mají např pneu jako já 205/40 R17 je rozdíl dát za pneu čínu 1100Kč/kus nebo za něco normálního 2500Kč/kus. Cože ve výsledku 4 pneu dá celkem slušný rozdíl. Nezastávám se čísnkých pneu-sám je mám právě na autě-stojí úplně za prd.

Takže vyvalím těžký love za atypický hliníky,aby auto \"vypadalo\", ale už mi nezbylo na to, abych na ty hliníky nasadil gumy, které budou za něco stát? Uff, ještě že nejsem tuzer, s tímhle názorem se fakt neumím ztotožnit :bojim

[upravil dne 26/12/2010 13:15 Medvěd]

Odesláno
Medvěd: souhlasím

Lubk0: nepřekvapuješ mě, za dva dny další člověk, co o mě všechno přesně ví :D:potlesk Internet je tak mocné médium :D

Neviem o tebe ani zdaleka vsetko, ja som sem posunul realnu skusenost, ty si sa o ziadnej nezmienil, dokonca si ani nevedel aky model myslim, a hned si vedel, jak se ty pneu budou kde chovat - v tomhle pripade si myslim, ze si silnejsi medium ako internet :)

Odesláno

Některé levnější gumy v testech vyšly dokonce lépe než srovnatelné dražší modely. Mám na mysli ale letní, konkrétně Hankooky, co jsem onehdá kupoval.

Těmhletěm zimním full_china bych se asi vyhnul.

Odesláno

Presne tak..pokud si clovek koupi vetsi kola nez 17\" musi pocitat s tim ze da 8-10tisic za zakladni gumy 10-15 za gumy lepsi atd.. a Barumky Matadorky atd ja osobne uz nechci ani vydet..koupite novou gumu date ji nazout a hned je tam boule kdyz ji date na reklamaci tak vam ji poslou na z5 s tim ze sem to nekde obral o obrubnik ..tohle napisou u gumy co nebyla nikdy na silnici!!!proste sila + zakaznicky servis zadny HRUZA uz nikdy vice..jinak Continental bych taky nechtel je to prevlecena Barumka :D kamos vozi gumy do nemecka z barumky..na gume neni zadna znacka vubec nic napsanyho ..gumy prijedou do nemecka tam na ne naplacnou continental a hnedle je tu guma drazsi o 1-2tisice :D

Co muzu doporucit je Hankook Toyo nebo yokohama super kvalita patku maji tak tvrdou ze vam ji v kdejakem servisu neobuji proste neni to blato z ciny..A na vodu mohu doporucit Uniroyal rallye 550 sice vydrzi s castym jezdeni jen rok a pul(polovina Toyo atd) ale na vode jsou bezkonkurencne nejlepsi ..

To pata&Lubko : zbytecny Flame..slo by to i bez urazek co vy na to?

[upravil dne 26/12/10 14:33 tommas11]

Odesláno

Lubk0: \"Ty si ocividne take pneu nemnel, ale moudri si za troch\" - musím tě ujistit, že jednak nevíš, co jsem jezdil a nejezdil a s čím (není v mých silách a zájmu to sem psát... říkám názor, který jsem si udělal). Hlavně podle toho co píšeš ty, tak sám máš Matadorky, mizerný nájezd a kamarata s Lagunou, co koupil číňany. Tvoje zkušenost je tím pádem nulová...

souhlasím s Medvědem, oddiem, Radkem, Kujonem, ostatně otevři si učebnici fyziky.... ;)

tommas11: v pořádku, urážím snad někoho? Nejsem si toho vědom a není to ani účelem ;)

Odesláno
Lubk0: \"Ty si ocividne take pneu nemnel, ale moudri si za troch\" - musím tě ujistit, že jednak nevíš, co jsem jezdil a nejezdil a s čím (není v mých silách a zájmu to sem psát... říkám názor, který jsem si udělal). Hlavně podle toho co píšeš ty, tak sám máš Matadorky, mizerný nájezd a kamarata s Lagunou, co koupil číňany. Tvoje zkušenost je tím pádem nulová...

souhlasím s Medvědem, oddiem, Radkem, Kujonem, ostatně otevři si učebnici fyziky.... ;)

tommas11: v pořádku, urážím snad někoho? Nejsem si toho vědom a není to ani účelem ;)

Jo :) A ty vies tiez vsetko jak tak pozeram :) Psal sem ze mam mizeny najezd s peugeotem ... Na delsi trasy jazdim jinym autem :) Ktere jak sem psal ma obute na leto napr pirelly, ale i to sou levne shity ... Na punte GT sem mne Yokohama S Drive, na TD ckovem sem mnel prvou sadu Dunlop SP10, ty boli na aute nahodene, pak sem je dojel a kupvoal Good Year GT2 ... V te dobe sem k dispozici druhe auto nemnel, a na punte sem najezdil mnohem vic ... Sluzebna skodovka naposledy mala Bridgestone Turanza ... Kedze mam peugeota urceneho jako mestske vozidlo, na presun po meste, a blizkem okoly, nekupoval sem si tam drahe pneu, protoze mi to prislo zbytecny ... Zatim mne matadory absolutne nesklamali, a nemam ani zadny strach v zatackach a podobne :)

Je supr ze si jezdil i levnejsi pneu, ja sem argumentoval akurat na to, ze ani nevies, kterej model pneu sem mnel vubec na mysli, a uz si je hodnotil :) Toz sice nevim, jake si jezdil, ale ani ty si nevedel, jake jezdil on, a uz si si vytvoril zaver, jak se asi budou na ceste spravat ... :) Neni sem zadnej profi sofer co toci 60 tis. rocne uz 20 let, ale nazor na to mozem mat :)

Odesláno

Medvěd: Ty pneu jsem měl zadarmo. Nejsem žádný tuner. Za kola jsem vyvalil těžkých 3600korun za všechny čtyři. To jen tak mimochodem. Pneu mám ve předu nové nějáké BCT S800, vzadu klasika Michelin Sport. Ty číny jsem dostal na vyzkoušení. Stojí za hovno. Ale nevyhodím je hned. Jinak nechápu co je oddiemu divné na mém autě za cituji: \"nesmyslný rozměry\". Když na 206ku se tento rozměr kol dává. :) jen mě to trochu naštvalo. Tak sorry za ot.

Odesláno

tak problem reklamace u Careny bych asi nevidel, jako ja nemam problem s koupenim drazsich gum ale jednou jsem si koupil gumy uniroyal za docela dost a pripadal jsem si jak kdyz jedu po blate. na druhou stranu jsem potreboval na auto co se prodavalo koupit zimaky tak jsem koupil obnova brno za 500 ks a kdyz jsem jel na praded tak me v kopci zavazela nejaka audi 4x4 coz jsem teda dost koukal jak drzi na snehu. Tady porad melete o cenach OK ale proc je to horsi me nikdo nerek a to ze si na nich rozbil hubu tak taky ne. Nemam rad slova neznam ale jsou na hovno jo kdyz se na neco podivam a vidim ze je to \"univerzalni\" cina jen natisklej nejakej nesmysli vyrobce a uz jsem to videl s jinym vyrobkem ok beru to. Pokud nekdo napise pozor ciny nebyvaji dobre Ok beru to. Ale chtel jsem slyset hele mam je (ne)ber je

Odesláno

Varoval jsem tu nedávno před Goodride, je opravdu neskutečný jak guma na zadku nedržela i na suché silnici. A to myslím, že jsou ještě daleko horší značky. Já je dostal zdarma, ale ale při prvním dešti jsem pochopil, že i zadarmo je to drahý. Ať každý utrácí za co chce, ale šetřit na pneu a brzdových destičkách je asi špatná cesta. Navíc ( jak už bylo napsáno ) Některé značky mají mimo dobrých vlastností i daleko vyšší kilometrovou výdrž. Značky psát nebudu, akorát bych podporoval další dohady, ale je to prostě realita. Na levné pneumatice jen těžko ušetříš, tedy pokud nemáš s autem jiné záměry než bezpečně jezdit.

Odesláno

Asi když si člověk koupí drahé gumy, tak může dostat kvalitu, ale když ušetří, tak si zadělá na problémy. Jen zázrakem nebo jakýmsi nedopatřením (v dnešním obchodním světě) může dostat kvalitní gumy. Vzpomínám, jak jsem onehdá koupil relativně levné letní gumy Sava a byla to katastrofa, byly totiž šišaté! Jejich vyhození bylo nejlepší řešení, protože jsem se ani neodvážil nabídnout je dál do prodeje. Nedávno jsem zase testoval nějaké letní Matador a byly zase neskutečně hlučné. Resume je tedy : rozdíly v cenách jsou značné, v kvalitě obrovské. Kdo není znalec, musí použít jako vodítko cenu... ;)

Odesláno

Pne Sunny jsem měl na P405 v rozměru 205/50/16 kupoval jsem je jako nový krásnej vzorek (hodně podobnej DUNLOP SP9000) na suchu hodnotim jako 4+ ale jak silnice trochu navlhla tak to bylo na \"řetězi\" tydle gumy bych si nedal ani na valník za traktor

• O 1 rok později...
Odesláno

Oživím vlákno, třeba se někdo taky přidá se svou zkušeností.

Mám Sunny, v rozměru 205/45 R16, kupované jako pětileté gumy s 6,5 a 5,5mm vzorkem za 1200 Kč (původně byly na Fabii RS). Bál jsem se, že to nebude držet, ale musím uznat, že s nimi mohu jezdit agresivněji než na předchozích Kleberech 185/65 R14. Možná je to dáno šíří a nižším profilem (taky se auto tolik nenaklání). Vodu jsem zkoušel, na můj jízdní styl, nebyl problém; i při ceďáku, kdy 70 km/h bylo moc jsem ještě předjížděl ... Velkým záporem je ale šípový vzorek a jsou pořádně hlučné (ale už jsem si zvykl). Jak na TK, tak v pneuservisu hned hlásili: Šípový vzorek, to bude hlučný.

Ti, co mě znají, vědí jak jezdím, u mě gumy neubývají, jezdím klidně, tyhle gumy mi plně vyhovují (cítím se bezpečněji než na 14\")

Ad k nesmyslnému rozměru: Mám ho i v TP. Alu jsem koupil s gumama, ale ty se mi bohužel nevešly do podběhů, proto jsem hledal levnou alternativu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...