Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsme si dneska řekli že vyrazíme do kina.... Při zpáteční cestě bylo -7°C a bylo lehce namrzlo, \"naštěstí\" je moje auto v nepojízném stavu tak jsme jeli s kámošem, já jsem samozřejmě nebyl připoutám, tudíž jsem se praštil do prstu, hlavy, a oběma nohama do přístrojovky, ale nic vážného, jen modřiny, i když makovice mi bolí slušně.... :D Střetová rychlost byla odhadem tak 40-50km/hod, před smykem jsme měli 70.....

Následky zde, kvalita bohužel nic moc, foceno v noci mobilem....

SNC00023.jpg

SNC00024.jpg

SNC00026.jpg

SNC00027.jpg

SNC00028.jpg

SNC00029.jpg

SNC00030.jpg

SNC00031.jpg

Takže lidi hlavně opatrně, příště by to mohlo dopadnout mnohem hůř.... Jo a berte si pásy... :super

Odesláno

Teda...ten ma takovy stesti ze si ani nehnul s kapotou ...to ja jsem na tom o se kapoty tyce hur...a mozna si to mohl hodit do tematu\"nase zimni nehody\" ale vem to čert.

[upravil dne 25/12/10 20:50 Dadadavid]

Odesláno

Dadadavid : Kapota je trochu hnutá, nejde otevřít.... Ale půjde to srovnat, jestli jí nějak otevřeme, ten zámek se zarazil do čela....

Benžík : No v zatáčce byl ledík no.... znáš to... :D

ozzy56 : Já se poutám jen když řídím a má to airbagy...

Pata : Viz odpověd pro ozzy :)

OK406 : No kdyby se to stalo mně, tak by se mi nejspíš nic nestalo, tam bych připoutám byl a zbytek by zaplatila pojištovna no... Ale jsem rád že s tím nemám tetko starosti, jako kuře.... :D

Odesláno

godzila.01: musel bych být sprostý, ale tohle mě jen utvrdilo v názoru na některé lidi...

Ps: to se opravdu hájíš tím že to má airbagy? Mohls mít zlomený vaz a kamarád \"krásný\" zbytek života...

Odesláno

Pata : Prosímtě neremcem ... :) Nic se mi vesměs nestalo a pásy jsou moje věc.... Já myslím že ty na motorce určitě riskuješ víc jak já bez pásů, alespon jsem teda v životě neviděl motorkáře(krom těch na chopeerech) co by dodržovali rychlost a jiné zákony silničního provozu, tak tu nehrot něco o sprostých slovech a spíš se koukni jak jezdí jiní... :) Já tím že se poutám jen u sebe v autě zabiju jen sebe, nějakej ožrala nebo chytrák na motorce(atd....) co jede 250km/h ohrožují všechny, tak nevím o co ti jde :)

Odesláno

oddie : To se blbě odhaduje.... :) Jeli jsme 70, pak sme dostali smyk a hned na to svodidla, tak já nevím kolik mohla bejt střetová rychlost, ale na tom ledu se to podle mně zase o tolik zpomalit samo nemohlo....

EDIT : Člověk se nepřipoutá a vy ho tu kamenujete jako kdyby nevím co.... To by mně zajímalo co by jste někomu řekli kdyby jel nalitej..... :)

[upravil dne 25/12/10 22:26 godzila.01]

Odesláno

a co chceš? Abysme ti tady tleskali? :roker Jak jsi schopnej prodejce, tak to s těma pásama jsem se v tobě trošku zklamal, se divím řidičovi, že se rozjel, u mě je to tak, že kdo nechce pás, tak nejede :cool:

Odesláno

Pro srovnání 405 rychlostí necelých 30km/h do stromu, vzadu nepřipoutaná spolujezdkyně sedící uprostřed zlomila obě sedačky a hlavu obtiskla do skla, auto samotné mělo zlomenou šavli, ohnuté rameno a bylo zlomené ve střeše. To pro ilustraci těch skutečných rychlostí nárazu, pokud to auto po nárazu zůstane stát a už nikam nepokračuje. Asi to nezní moc romanticky, ale ty rychlosti totální destrukce jsou opravdu hodně nízké. Rozebíral jsem svého času podobně postižených aut celkem dost, abych si udělal obrázek... BTW nepřipoutat se vzadu je skoro ještě horší než vpředu.

Odesláno

Připoutání je každýho věc, ale měl by se nad tím trochu zamyslet. Mi stačilo video (demonstrační) co dokáže jedna nepřipoutaná osoba při nárazu udělat za paseku v autě.

Jak bylo psáno výše, nečekej za to žádné ovace. No hlavně, že to byly jen ty plechy. ;)

P.S. Malinko mi to připomíná jednoho člena co tu o sobě napíše jak jezdí nevyspalej a nebo 120km/h v obci. :( Smutné čtení.

[upravil dne 26/12/10 00:18 Dave_k]

Odesláno

godzila.01

na základě tvého vystupování zde na foru tě mám za solidního maníka, který má v autooboru přehled a ví o čem píše, navíc mám osobní zkušenost s prodejem náhr. dílu, který proběhl perfektně...,proto jsem překvapen tvým: ,,poutám se jen,když řídím\'\':(

narozdíl od většiny diskutujících si nemyslím, že poutání je jen tvoje věc--určitě máš své blízké, kvůli kterým se stojí za to připoutat...,měj se :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...