Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Denní svícení - tempomat - aktivace PP2000

Recommended Posts

Odesláno

Sešlápni plynový pedál na podlahu a jestli ucítíš cvaknutí toho spínače tak je tam. Musíš ale docela silou ten odpor vypínače překonat, nejde to úplně hladce. Tedy alespoň u mě :papa

Odesláno

spustil jsem kompletni test ktery potvrdil ze problem je mezi klavesnici a sedackou ridice ... ja blbec jsem na zacatku spatne zvolil typ vozidla misto 406R jsem vzdycky vybral 406 ... no nic no hlavne ze jsem nato prisel, kazdopadne dekuji Premovi za pomoc :)

Odesláno

denni sviceni se mi uz aktivovat/deaktivovat povedlo ale mam problem s automaticky uzamykanim pri jizde, mam to nastaveny jako aktivni ale stejne se pri rozjezdu a jizde auto neuzamkne, je to zpusobene tim ze je neco spatne nastaveneho nebo proste nato nemam zamek? je vyzadovan nejaky slozitejsi? mam klasicky central na dalkovy ... diky moc za rady

Odesláno

Musíš stlačiť tlačítko na uzamykania pod rádiom a chvíľku o podržať stlačené (vypíše ti na displeji že je funkcia aktívna).

Viď obrázok z manuálu.

post-27076-14109619630056_thumb.jpg

Odesláno

V pravom hornom rohu \"užívateľský panel / nastavenie\" potom \"zmeniť profil\" ďalej \"zmeniť profil - voliteľné\" a desiata kolónka \"popis\".

Nemal by byť problém to zmeniť.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdar. Kupil som cez ebay packu z Citroenu C5 pouzitu za cca 20 eur:

http://www.ebay.co.uk/itm/220855757144?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Packu som namontoval ale narazil som na maly problem pri aktivaci v dia. Aktivacia v ECU motora prebehla v poriadku ale v BSI je na vyber viac moznosti (vid obr.). Ktoru moznost zvolit: typ 2.1 bez obmedzovani alebo typ 2.2 bez obmedzovani?

A este jaky je rozdiel medzi typ 2.1 a 2.2?

post-32332-1410961990223_thumb.jpg

Odesláno
2.2 bez omezování.

tak som to tak nastavil. ale nastal dalsi problem. uz dlhsie mi dia vyhadzuje chybu P1536 - zavada brzdoveho spinaca. Aj pri brzdeni mi niekedy vyhadzuje chybu ESP/ABS. Ale v dia to ako zavadu nevyhodi. A tak isto vyhadzuje teraz chybu tempomatu. Takze na 99,9 % brzdovy spinac. Tajne som dufal, ze tempomat bude fungovat aj s tym vadnym spinacom, ale bohuzial :( Ale po oprave toho spinaca by to uz malo fachcit.

Jaky je pristup k tomu spinacu? Je tazke ho vymontovat?

Na ebayi som nejake nasiel, najlacnejsi za cca 23 eur:

http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-PEUGEOT-BRAKE-LIGHT-SWITCH-KIT-453467-/180679277113?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a1152fa39

http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-PEUGEOT-BRAKE-LIGHT-SWITCH-KIT-453467-/200653579626?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2eb7e2a56a

ale radsej bych skusil nieco spravit s tym co mam. je to asi jednoducha suciastka, mozno staci len precvakat.

Nerad sa sparam v aute, ked nemusim a hlavne, ked presne neviem jak postupovat, aby som nic nepokazil :)

[Edited on 23/9/11 00:03 by jojosavi]

Odesláno

No nebude nacvaknutý na držáku nad brzdovým pedálem pod přístrojovkou, je zelený. Jde normálně pootočit a vytáhnout, kabely na konektoru. Autokelly cca 400kč. Mi to trvalo max 5minut. Akorát se to musí seřídit před nasazením na stájnou délku.

Ale může to být jinak než u mě. Rozebírat a opravovat to nemá cenu.

Odesláno
No nebude nacvaknutý na držáku nad brzdovým pedálem pod přístrojovkou, je zelený. Jde normálně pootočit a vytáhnout, kabely na konektoru. Autokelly cca 400kč. Mi to trvalo max 5minut. Akorát se to musí seřídit před nasazením na stájnou délku.

Ale může to být jinak než u mě. Rozebírat a opravovat to nemá cenu.

tak som asi pol hodinu daval dole tie plasty aby som sa dostal k tym pedalom (nastastie som nic nezlomil). Potom tom asi hodinu hladal ten spinac, nasiel som len spinac spojky a odpojeny 2-pinovy konektor (asi na spinac plynu). Nakoniec som podla schemy na servisboxe zistil, ze brzdovy spinac u aut s volantom na pravo je na opacnej strane. :grr Uz to dnes nestiham, ale zajtra to rozoberem na druhej strane.

post-32332-14109619907529_thumb.jpg

Odesláno

Tak som uz druhu stranu ani nerozoberal. Asi tam bol len nejaky zly kontakt. Ked som mal rozobratu pravu stranu tak som poriadne pozatlacal konektory a zrazu funguje aj tempomat a ani ESP/ABS uz nehlasi chybu. Snad to nejaky cas vydrzi a budem to riesim az ked to zacne znovu blbnut.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Na páčce tempomatu to úplně nejhornější tlačítko mi chybí. Je vidět vnitřní bílý spínač, když se jej dotknu tak vše funguje jen ten černý venkovní čudlík mi chybí. Mám prosbu - dá se někde sehnat nebo musím kupovat celou páčku?

Moc díky za odpověď.

Zdravím, Petr.

:)

Odesláno

pardon .že se pletu do tohodle vlákna,ale dá se u 406 mux nakonfigurovat zavírání dveří po rozjezdu?

a dále mám aktivované denní svícení po nastartování se rozsvítí světla,ale když chci za tmy rozsvítit dálkový musím na páčce přepnout do polohy 2 svetěl,a když na konci páčky zmáčknu knoflík tak nic,u sedana mi to pípne a na PP se objeví hláška automatic lighting active a jde to!Mám tedy funkci deaktivovanou a musí se nastavit v Dia?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...