Brizan Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 Sešlápni plynový pedál na podlahu a jestli ucítíš cvaknutí toho spínače tak je tam. Musíš ale docela silou ten odpor vypínače překonat, nejde to úplně hladce. Tedy alespoň u mě Citovat
killroy Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 spustil jsem kompletni test ktery potvrdil ze problem je mezi klavesnici a sedackou ridice ... ja blbec jsem na zacatku spatne zvolil typ vozidla misto 406R jsem vzdycky vybral 406 ... no nic no hlavne ze jsem nato prisel, kazdopadne dekuji Premovi za pomoc Citovat
killroy Odesláno 4. září 2011 Odesláno 4. září 2011 denni sviceni se mi uz aktivovat/deaktivovat povedlo ale mam problem s automaticky uzamykanim pri jizde, mam to nastaveny jako aktivni ale stejne se pri rozjezdu a jizde auto neuzamkne, je to zpusobene tim ze je neco spatne nastaveneho nebo proste nato nemam zamek? je vyzadovan nejaky slozitejsi? mam klasicky central na dalkovy ... diky moc za rady Citovat
Judes Odesláno 4. září 2011 Odesláno 4. září 2011 Musíš stlačiť tlačítko na uzamykania pod rádiom a chvíľku o podržať stlačené (vypíše ti na displeji že je funkcia aktívna). Viď obrázok z manuálu. Citovat
killroy Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 noooo ja by som ho aj stlacil problem je ze ho v aute nemam mam 406R a tam take tlacitko este asi nebolo Citovat
merlin99 Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 @killroy: bolo by prakticke dat si do podpisu ake auticko to mas atd. Potom by si doastal odpovede na mieru:-) Citovat
killroy Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 snad sa mi to podari [Edited on 5/9/11 19:29 by killroy] Citovat
Judes Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 V pravom hornom rohu \"užívateľský panel / nastavenie\" potom \"zmeniť profil\" ďalej \"zmeniť profil - voliteľné\" a desiata kolónka \"popis\". Nemal by byť problém to zmeniť. Citovat
killroy Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 snad sa uz podarilo , dik za navod [Edited on 5/9/11 21:48 by killroy] Citovat
jojosavi Odesláno 22. září 2011 Odesláno 22. září 2011 Zdar. Kupil som cez ebay packu z Citroenu C5 pouzitu za cca 20 eur: http://www.ebay.co.uk/itm/220855757144?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Packu som namontoval ale narazil som na maly problem pri aktivaci v dia. Aktivacia v ECU motora prebehla v poriadku ale v BSI je na vyber viac moznosti (vid obr.). Ktoru moznost zvolit: typ 2.1 bez obmedzovani alebo typ 2.2 bez obmedzovani? A este jaky je rozdiel medzi typ 2.1 a 2.2? Citovat
jojosavi Odesláno 22. září 2011 Odesláno 22. září 2011 2.2 bez omezování. tak som to tak nastavil. ale nastal dalsi problem. uz dlhsie mi dia vyhadzuje chybu P1536 - zavada brzdoveho spinaca. Aj pri brzdeni mi niekedy vyhadzuje chybu ESP/ABS. Ale v dia to ako zavadu nevyhodi. A tak isto vyhadzuje teraz chybu tempomatu. Takze na 99,9 % brzdovy spinac. Tajne som dufal, ze tempomat bude fungovat aj s tym vadnym spinacom, ale bohuzial Ale po oprave toho spinaca by to uz malo fachcit. Jaky je pristup k tomu spinacu? Je tazke ho vymontovat? Na ebayi som nejake nasiel, najlacnejsi za cca 23 eur: http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-PEUGEOT-BRAKE-LIGHT-SWITCH-KIT-453467-/180679277113?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a1152fa39 http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-PEUGEOT-BRAKE-LIGHT-SWITCH-KIT-453467-/200653579626?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2eb7e2a56a ale radsej bych skusil nieco spravit s tym co mam. je to asi jednoducha suciastka, mozno staci len precvakat. Nerad sa sparam v aute, ked nemusim a hlavne, ked presne neviem jak postupovat, aby som nic nepokazil [Edited on 23/9/11 00:03 by jojosavi] Citovat
Agrafik Odesláno 23. září 2011 Odesláno 23. září 2011 No nebude nacvaknutý na držáku nad brzdovým pedálem pod přístrojovkou, je zelený. Jde normálně pootočit a vytáhnout, kabely na konektoru. Autokelly cca 400kč. Mi to trvalo max 5minut. Akorát se to musí seřídit před nasazením na stájnou délku. Ale může to být jinak než u mě. Rozebírat a opravovat to nemá cenu. Citovat
jojosavi Odesláno 23. září 2011 Odesláno 23. září 2011 No nebude nacvaknutý na držáku nad brzdovým pedálem pod přístrojovkou, je zelený. Jde normálně pootočit a vytáhnout, kabely na konektoru. Autokelly cca 400kč. Mi to trvalo max 5minut. Akorát se to musí seřídit před nasazením na stájnou délku. Ale může to být jinak než u mě. Rozebírat a opravovat to nemá cenu. tak som asi pol hodinu daval dole tie plasty aby som sa dostal k tym pedalom (nastastie som nic nezlomil). Potom tom asi hodinu hladal ten spinac, nasiel som len spinac spojky a odpojeny 2-pinovy konektor (asi na spinac plynu). Nakoniec som podla schemy na servisboxe zistil, ze brzdovy spinac u aut s volantom na pravo je na opacnej strane. Uz to dnes nestiham, ale zajtra to rozoberem na druhej strane. Citovat
jojosavi Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 Tak som uz druhu stranu ani nerozoberal. Asi tam bol len nejaky zly kontakt. Ked som mal rozobratu pravu stranu tak som poriadne pozatlacal konektory a zrazu funguje aj tempomat a ani ESP/ABS uz nehlasi chybu. Snad to nejaky cas vydrzi a budem to riesim az ked to zacne znovu blbnut. Citovat
PetrSm Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Na páčce tempomatu to úplně nejhornější tlačítko mi chybí. Je vidět vnitřní bílý spínač, když se jej dotknu tak vše funguje jen ten černý venkovní čudlík mi chybí. Mám prosbu - dá se někde sehnat nebo musím kupovat celou páčku? Moc díky za odpověď. Zdravím, Petr. Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 pardon .že se pletu do tohodle vlákna,ale dá se u 406 mux nakonfigurovat zavírání dveří po rozjezdu? a dále mám aktivované denní svícení po nastartování se rozsvítí světla,ale když chci za tmy rozsvítit dálkový musím na páčce přepnout do polohy 2 svetěl,a když na konci páčky zmáčknu knoflík tak nic,u sedana mi to pípne a na PP se objeví hláška automatic lighting active a jde to!Mám tedy funkci deaktivovanou a musí se nastavit v Dia? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.