Guest StibTo Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 to bude na blokovani otevirani zadnich oken ... Citovat
Guest pecuch Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 (upraveno) to bude na blokovani otevirani zadnich oken ... Přesně tak, tuhle funkci jsem nikdy nepotřeboval, vlastně ani el. okna vzadu.. dokud jsem neměl tříletý neposedný dítko.. teď je to super věc. :-) Upraveno 15. únor 2015 uživatelem pecuch Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 me prave udivuje ze cele vypinace jsou na gumky a plosky a jen tohle tlacitko je klasicke mechanicke Citovat
slajfo Odesláno 16. únor 2015 Odesláno 16. únor 2015 Díky moc za fotky pecuch, len čo si nájdem trochu času pustím sa do toho aj ja, spolujazdcove nejde dobre. Kontakty na plošáku aj mňa prekvapili, čakal som mikrospínače a tak som ani nevidel veľkú šancu v oprave (čistení). Citovat
Mike407 Odesláno 1. březen 2015 Odesláno 1. březen 2015 Také bych chtěl poděkovat Pecuchovi za návod na rozebrání ovladače oken. Přestalo mi fungovat naklápění zrcátek doleva a trochu zlobilo ovládání levého předního okna. Dnes jsem to rozebral, vyčistil a už to zase funguje jak má. Citovat
harvi_tn Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 Tipnem si: blokovanie otvarania zadnych okien (detska poistka) Citovat
bart.lbc Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 Ahoj musí se vůbec sundávat to tlačítko sklápění ? Citovat
Guest pecuch Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 Ahoj musí se vůbec sundávat to tlačítko sklápění ? Musí, jinak to nejde rozdělat. Nebo aspoň mě to bez toho nešlo. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 (upraveno) Tak sem blbec taky rozebral a očistil ten tištak a ještě něco bylo to jakoby (vazelina oranžova ?.) tak jsem to setřel a prostříkal kantaktorem složil a ted si dělaj ty okna co chcou pomalu to reaguje chci at okno vyjede tak sjede dolu atd ,nejde ani funkce když zmáčnu tlačítko aby okno samo sjelo nebo vyjelo ani jedno okno z ovládáni u řidiče Tak se chci zeptat co ta oranžova srajda byla zač popřipadě čím to zas namazat.Než jsem do toho hrabal tak někdy špatně reagovalo okno u řidiče ted u všech a odost horší Můžu tam dát jakokoliv vazelínu nebo musím přímo na kontakty. Upraveno 10. březen 2015 uživatelem Lukaydo 407 Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 11. březen 2015 Odesláno 11. březen 2015 Tady je foto té vazeliny nebo co to je oranžova-fotka není moje tu modrou oxidaci tam nemám. Citovat
petokat Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Tady je foto té vazeliny nebo co to je oranžova-fotka není moje tu modrou oxidaci tam nemám. zdavým ťa,ja som to už tiež čistil a ja som tam taku vazelinu nemal,plošak som úplne výčistil a odmastil a všetko funguje ako ma. Pokiaľ sa nemýlim tak je to prepínač ovladania spätných zrkadiel. To ako si spominal že si stlacil hore a okno šlo dole,tak to mne robilo pred vyčistením. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 3. červen 2015 Odesláno 3. červen 2015 už to mám ok spravilo se to samo po pár dnech Citovat
RADKA142 Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Dobrý den,poprosila bych o radu,když chci zavřít ůplně zadní okno,tak vyjede až nahoru na doraz .....a hned sjede dolů ,tak tedy musim tukat na ovladač přerušovaně ,abych to zavřela,.Není tam navolená nějaká dětska pojistka,nebo koncový doraz ?Předem děkuji za odpověď Citovat
Judes Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Spustiť dolu, po kúskoch okno zatvorať až na doraz a vtedy podržať ovládač okna cca 2-3 sec a malo by to fungovať. Citovat
daniel1997 Odesláno 3. duben 2016 Odesláno 3. duben 2016 Zdravím mám dotaz, dnes jsem zjistil, že mi nejde otevřít ani jedno zadní okno, jak od řidiče tak zezadu. Myslím, že je chyba v tlačítku pojistky proti otevírání zadních oken. Má někdo zkušenosti s tímto problémem? A jak se popřípadě dá tento spínač vyčistit. Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.