Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no bral jsem to nejlevnejsi co jsem nasel ale to je jedno! ted jsem se stejne dival na konfigurator a tam byla moznost na moje auto a ty kola i 205/50 tak jsem poslal dotaz prodejci jestli budou v TL! tohle jsi me nemel delat uz jsem byl temer rozhodnutej ze pojedu pro ty 16tky

Odesláno
Charlie1 - možná máš pravdu, ale zkus mi pak vysvětlit, proč jsou origo kola mnohem pevnější než no-name sejry, které vidí díry z 5ti metrů a jsou křivé. Já osobně po zkušenostech, které mám, bych jiná než origo kola na autě nechtěl - určitě ne, pokud jako Radek budu jezdit z 90% po okreskách, které se limitně blíží tankodromu.

[upravil dne 27/12/2010 09:19 Medvěd]

máte tyhle kola někdo vyzkoušený?vždyt můžou být pevný jako origo,nebo to bude jak kaše,a cena za komplet 4ks+ šrouby 7680kč.ne 5000kč za kolo jak někdo psal...

Odesláno

Charlie1: A to se Ti zdá fajn, za 4 kola plus šrouby jen 7680.- ??? Pokud jedno kolo nestojí aspoň 3000.- tak ho nechcu, v práci znám hodně kolegů co si koupily kola za cca 2000.- jedno kolo a po 2-3 letech byli na vyhození;)

Odesláno
Charlie1 - možná máš pravdu, ale zkus mi pak vysvětlit, proč jsou origo kola mnohem pevnější než no-name sejry, které vidí díry z 5ti metrů a jsou křivé. Já osobně po zkušenostech, které mám, bych jiná než origo kola na autě nechtěl - určitě ne, pokud jako Radek budu jezdit z 90% po okreskách, které se limitně blíží tankodromu.

[upravil dne 27/12/2010 09:19 Medvěd]

máte tyhle kola někdo vyzkoušený?vždyt můžou být pevný jako origo,nebo to bude jak kaše,a cena za komplet 4ks+ šrouby 7680kč.ne 5000kč za kolo jak někdo psal...

Já koupil origo Corraily za 4000,- za sadu, do šméček za dvojnásobek bych fakt nešel.

Odesláno

Ano - jetý, ale ve slušném stavu. Vzhledem k tomu, že autem jezdím po Praze a běžných silnicích mi i jetá origo kola vyhovují víc než než nové srágory za dvojnásobnou cenu, které jsou dobré tak maximálně na slintání kolem auta na tuning srazu nebo v garáži.

Odesláno

A mysíte že originální kola se vyrábí v Peugeotu?:D Ani prd...

I v dnešní době se nechají sehnat kvalitní kola,ale člověk nesmí koukat jen na cenu když je vybírá:papa

Odesláno
A mysíte že originální kola se vyrábí v Peugeotu?:D Ani prd...

I v dnešní době se nechají sehnat kvalitní kola,ale člověk nesmí koukat jen na cenu když je vybírá:papa

....no jasně, že se vyrábí....stejně jako světla, brzdy, svíčky, okna, výfuky......bmw dokonce vyrábí i svůj origo olej:D - asi mají svojí rafinerii a vrty...stačí vybírat mezi značkami jako je BBS a budeš mít daleko lepší než ty s origo logem

[upravil dne 28.12.10 11:31 omegaalfa]

[upravil dne 28.12.10 11:33 omegaalfa]

Odesláno

309GT, však to jsem psal, že se dají sehnat kvalitní kola, ale ne za 2000.- jedno kolo;) To jsou kola tak pro důchodce do Fábií:D

Omegaalfa, třeba origo kola bbs od peugeotu jsou baldy, a myslím že i ty z coupé jsou bbs;)

Zatím co jsem viděl na origo kolech za made in, tak buď Francie nebo Německo:papa

Odesláno

já mám equinoxe 16\" made in czech rep., jinak jsem měl dezenty a ty jsou celkem kvalitní a za přijatelnou cenu - nepokřivili se mi. A na báwu mám \"origo\" od rondell a taky dobrý

[upravil dne 28.12.10 11:41 omegaalfa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...