Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

segra na vlastni oci v cine videla, jak jich vezl za kolem asi 10 na vozejcku a bez obalu....

Ale zastanu se Edisona - v kazdem rekklamacnim radu mas, ze si to mas nechat odborne zapojit.... a na tom se obchodnik kurva muze tocit....., takze pohled z druhe strany je take dulezity. Kolik lidi uz tady brecelo, ze naleteli? Dost.....

Odesláno

To opravdu není stejný jako když přebiram penize, tohle je o tom že třeba není v možnostech obchodu to vyzkoušet, je naprosto normalní že ti řeknou jak už je psano výše, zkuste si to doma a pak přijďte se zaručákem, když se vam to nebude libit nebo to nebude funkční tak to vratite

[upravil dne 24/12/10 11:54 Radek Hurvajz]

Odesláno

tohle je ale mechanicka porucha, ktera mohla vzniknout spatnym zachazenim, dopravou, instalaci apod. a na to ja si davam sakra bacha, takze jsem si ji nechal dovezt a zapojit, ac to umim, ale bylo to dost penez :)

Odesláno

Evidentně nemá cenu se tu rozepisovat byť o pouhé logice. I u přepravce existují jasně daná pravidla o přebírání zásilek. Mě je to jedno. Až jednou narazíte, tak se nedivte.

Odesláno

I PPL je pojištěný. Přišel mě dost poškozenej asi 20kg balík. Dali mě 3 dny na reklamaci (u PPL, ne prodejce) ale bylo to bytelný zařízení takže OK.

Jednou sem ale posílal 18\" kola na leštění a bylo potřeba je i srovnat, před tím byly v pořádku, takže po cestě PPL asi dostaly pěkný kapky. Velice těžko prokazatelný.

Odesláno
Evidentně nemá cenu se tu rozepisovat byť o pouhé logice. I u přepravce existují jasně daná pravidla o přebírání zásilek. Mě je to jedno. Až jednou narazíte, tak se nedivte.

on je kazdej chytrej, ale malo opatrnej, az s nima nekdo vy....da, tak budou hledat rady. Ja s tebou plne souhlasim, vzdyt i na blby autoradio ztracis moznost reklamace samoinstalaci....

Odesláno
Medved: Jestli jsi byl v Alze v holesovicich, tak tam je 450 - 500 skladniku na smenu, to vim presne :)

Edison: mas uplnou pravdu

ja kdyz kupoval televizi v datartu, tak se me prodejce ptal, zda si to odvezu, tak jsem rikal, proc ne :)

jenze narvete 127 cm plazmu do 406 sedan, to neslo nikudy, takze za 300 dovoz a bylo..... :D

V lednu chci kupovat 127 cm plazmu - dám vědět, jak se ji mi podařilo narvat do Křápoly.

Předpoklad je, že hůře jak z Fobie dozadu neuvidím...

Odesláno
Edison,jak říkáme my na Moravě hněte máču:D Taky jsem v Datartu kupoval plazmu a ptali se mě jestli ji chci vybalit,tak jsem řekl,že to snad ani nemusí být,ale teda poptal jsem co by bylo,když to doma vybalím a bude to rozbité,tak panáček říkal,že není problém.Stačí dovézt a bez nějakých obstrukcí to vymění.Ono když už si to člověk vybral a koupil,tak po tom nebude šlapat a ničit,aby mu to vyměnili za jiný kus.No nakonec ani záručák ti nikdo nepotvrzuje při koupi,ale každý ti řekne,že si to máš doma vyzkoušet a prohlédnout a pokud to bude OK,tak přijet potvrdit záručák.Pokud bude něco špatně,tak dovézt výrobek a vyřeší se to.Edison žije před rokem 1989.Tomu obchodu je to jedno,páč jsou za prvé pojištění a za druhé jim to každý výrobce bez problému vezme zpátky a hodí to do šmelcu.Výrobní náklady jsou o ničem a výrobci to většinou nestojí za negativní reklamu,dnes v době interfernetu :) Aspoň takový Panasonic to řeší hned a bez problémů.Známé se na plazmě objevi vertikální pruh,tak to šla reklamovat a za 3 dny měla doma novou TV a lepší model,než reklamovala,protože ten už se nevyráběl.

Ja by som len doplnil, ze obchodnikom to zdaleka neni sumafuk :D

Kdyz taka plazma obchodnikovy na reklamacku dojde, tak starost to zabalit, poslat tam nejakou dopravni sluzbou, a ze telka neni lehka ... Pak 30 dnu cekat, a pak si platit znova postu spet :) Postovne tam aj naspet za taku telku moze byt kludne 20 Eur ... Tych 20 Eur obchodnikovy ziadna poistka nepreplati ... A to nehovorim, co je okolo toho veci ... Teda samozrejme priklad plati pro maloobchodniky, ktory nemaju ve svem meste velkosklad, odkial nakupuju :)

Odesláno

Naprosto souhlas s názorem Medvěda a lapeho - velcí hráči jako např. Datart takovéto \"prkotiny\" prostě neřeší i kdyby to způsobil sám zákazník. Správný obchodník sleduje především dobré jméno a obrat a takovéto vedlejší náklady jsou prostě součást provozních nákladů a statisticky příliš nekolísají.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...