Guest Scratch Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 segra na vlastni oci v cine videla, jak jich vezl za kolem asi 10 na vozejcku a bez obalu.... Ale zastanu se Edisona - v kazdem rekklamacnim radu mas, ze si to mas nechat odborne zapojit.... a na tom se obchodnik kurva muze tocit....., takze pohled z druhe strany je take dulezity. Kolik lidi uz tady brecelo, ze naleteli? Dost..... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 To opravdu není stejný jako když přebiram penize, tohle je o tom že třeba není v možnostech obchodu to vyzkoušet, je naprosto normalní že ti řeknou jak už je psano výše, zkuste si to doma a pak přijďte se zaručákem, když se vam to nebude libit nebo to nebude funkční tak to vratite [upravil dne 24/12/10 11:54 Radek Hurvajz] Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 tohle je ale mechanicka porucha, ktera mohla vzniknout spatnym zachazenim, dopravou, instalaci apod. a na to ja si davam sakra bacha, takze jsem si ji nechal dovezt a zapojit, ac to umim, ale bylo to dost penez Citovat
Pata Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 no to mi připomnělo, jak nám dovezla PPL televizi a maník to z té dodávky vytáhl jen tahem a flákl s ní o asfalt... Citovat
Edison Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Evidentně nemá cenu se tu rozepisovat byť o pouhé logice. I u přepravce existují jasně daná pravidla o přebírání zásilek. Mě je to jedno. Až jednou narazíte, tak se nedivte. Citovat
Fusion Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 I PPL je pojištěný. Přišel mě dost poškozenej asi 20kg balík. Dali mě 3 dny na reklamaci (u PPL, ne prodejce) ale bylo to bytelný zařízení takže OK. Jednou sem ale posílal 18\" kola na leštění a bylo potřeba je i srovnat, před tím byly v pořádku, takže po cestě PPL asi dostaly pěkný kapky. Velice těžko prokazatelný. Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Evidentně nemá cenu se tu rozepisovat byť o pouhé logice. I u přepravce existují jasně daná pravidla o přebírání zásilek. Mě je to jedno. Až jednou narazíte, tak se nedivte. on je kazdej chytrej, ale malo opatrnej, az s nima nekdo vy....da, tak budou hledat rady. Ja s tebou plne souhlasim, vzdyt i na blby autoradio ztracis moznost reklamace samoinstalaci.... Citovat
vix Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Medved: Jestli jsi byl v Alze v holesovicich, tak tam je 450 - 500 skladniku na smenu, to vim presne Edison: mas uplnou pravdu ja kdyz kupoval televizi v datartu, tak se me prodejce ptal, zda si to odvezu, tak jsem rikal, proc ne jenze narvete 127 cm plazmu do 406 sedan, to neslo nikudy, takze za 300 dovoz a bylo..... V lednu chci kupovat 127 cm plazmu - dám vědět, jak se ji mi podařilo narvat do Křápoly. Předpoklad je, že hůře jak z Fobie dozadu neuvidím... Citovat
Driver Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 No tak to hodně štěstí při nakládání.... jestli nechceš riskovat poškození tak si pro ní jeď radši větším autem. Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 doporucuju dodavku, nahore je prilozena fotka krabice Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Edison,jak říkáme my na Moravě hněte máču:D Taky jsem v Datartu kupoval plazmu a ptali se mě jestli ji chci vybalit,tak jsem řekl,že to snad ani nemusí být,ale teda poptal jsem co by bylo,když to doma vybalím a bude to rozbité,tak panáček říkal,že není problém.Stačí dovézt a bez nějakých obstrukcí to vymění.Ono když už si to člověk vybral a koupil,tak po tom nebude šlapat a ničit,aby mu to vyměnili za jiný kus.No nakonec ani záručák ti nikdo nepotvrzuje při koupi,ale každý ti řekne,že si to máš doma vyzkoušet a prohlédnout a pokud to bude OK,tak přijet potvrdit záručák.Pokud bude něco špatně,tak dovézt výrobek a vyřeší se to.Edison žije před rokem 1989.Tomu obchodu je to jedno,páč jsou za prvé pojištění a za druhé jim to každý výrobce bez problému vezme zpátky a hodí to do šmelcu.Výrobní náklady jsou o ničem a výrobci to většinou nestojí za negativní reklamu,dnes v době interfernetu Aspoň takový Panasonic to řeší hned a bez problémů.Známé se na plazmě objevi vertikální pruh,tak to šla reklamovat a za 3 dny měla doma novou TV a lepší model,než reklamovala,protože ten už se nevyráběl. Ja by som len doplnil, ze obchodnikom to zdaleka neni sumafuk Kdyz taka plazma obchodnikovy na reklamacku dojde, tak starost to zabalit, poslat tam nejakou dopravni sluzbou, a ze telka neni lehka ... Pak 30 dnu cekat, a pak si platit znova postu spet Postovne tam aj naspet za taku telku moze byt kludne 20 Eur ... Tych 20 Eur obchodnikovy ziadna poistka nepreplati ... A to nehovorim, co je okolo toho veci ... Teda samozrejme priklad plati pro maloobchodniky, ktory nemaju ve svem meste velkosklad, odkial nakupuju Citovat
Cyklon Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Naprosto souhlas s názorem Medvěda a lapeho - velcí hráči jako např. Datart takovéto \"prkotiny\" prostě neřeší i kdyby to způsobil sám zákazník. Správný obchodník sleduje především dobré jméno a obrat a takovéto vedlejší náklady jsou prostě součást provozních nákladů a statisticky příliš nekolísají. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.