Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ted to nemyslim spatne,takze me neukamenujte, netvrdim,ze za to muze XB,ale tady je videt ta nase lidska demence a ze se chovame jako zvirata ve stadu..

Odesláno

A vubec.. nevera v zacatku vztahu je zpravidla vzdycky spatne.. nevera v dlouhodobem vztahu znamena bud nevybourenost v mladi nebo neco neklape.. a v extremnim pripade je nevera ktera se proste neresi a vztah funguje dal :) Je to jen otazkou priorit.. zamilovanost nevydrzi vecne.. po zamilovanosti si clovek cloveka musi vazit a mit v nem oporu.. a zase by se o tom dalo mluvit a mluvit.. a vzdy to bude nekonecne tema.. :) Kazdy sme jiny a kazdej musi resit situace jinak.. priroda si to stejne udela po svem ;)

Odesláno

klin sa klinom vybija, mas cas, po vianociach byvaju disco, a zabavi, mlade babi su doma, prazdniny, dovolenky :) Idealna prilezitost ...

Perzijes, stavaju sa aj horsie veci ...

Odesláno

Jinak, děkuju vám moc!! :) .. Moc ste mi pomohli. Ale mohu poprosit vedení o smazání tohoto vlákna? Mám divnej pocit, že by to někdo mohl vyhledat ( Né ona - to by mi bylo fuk ) Ale otec občas zavítá na toto fórum, tak by byl zase urejpanej a já rejpání na takový téna zrovna nemusím poslouchat. Stačí že když k němu přijedu i tak decentně rejpe. DĚKUJU , PetrCoupe

-

[upravil dne 22/12/10 22:17 PetrCoupe]

Odesláno

jj hodně štěstí a hlavně nevěšet hlavu, na světě je přece spousta báječných věcí :) (třeba super autka peugeot :) )

Odesláno

Přesně toto varování jsem psal, že o to bude snaha. Skoro bych si mohl založit věštírnu... No co, nabil sis hubu pro poučení málo, holt si ji budeš muset nabít pořádně, předaná zkušenost žádná zkušenost. Skočils na to teda hodně lacino.

Odesláno

jj, souhlasím s oddiem. Pokud ti to bylo málo, tak se s ní scházej dál, ale mně by bylo při každém dalším setkání po zjištění, které jsi učinil, asi na zvracení. :blicismajlik \"Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky\" ale \"kdo chce kam, pomozme mu tam\".

Odesláno

jestli se k ní vrátíš, tak si jen ona uvědomí, jak tebe má omotanýnoho okolo prstu. Řekne si:\"temuhle troubovi, můžu dělat, co chci, vždycky přileze\". Tebe to bude štvát, svědomí ti nedá spát, věřit jí už stejně nikdy nebudeš. Dej na radu ostatních a SER NA NI! Nechápu, o čem si s tebou chce rozumně promluvit. Přišel si na to, přiznala se, měla by to být uzavřená věc

Odesláno

souhlasim s punkacem .... a celkem se divim, ze to takhle dopadlo ...

uvedom si, ze to uz nikdy nebude mezi vama tak jako predtim a ted vas vztah uz asi nebude mit dlouheho trvani ... si myslim

no, ale mas svoji hlavu :)

Odesláno

Preco uhozene? Proste v tej chvili nemal s kym o tom hovorit tak sa podelil s nami. Ved sme tu skoro ako jedna rodina. S tatkom si o tom nemoze pohovorit, lebo ten si z neho srandu robi, tak rozprava s nami.

Inac ked sa k nej vratis tak za chvilu sa zas rozidete lebo to uz nebude ono. Ale ten dalsi rozchod uz budes zvladat uplne v pohode. Teraz chvilu bude k tebe ako medik a aj vajca ta budu boliet, ale za par mesiacov sa to vrati k staremu.

Odesláno

Sice se rika nevstoupis dvakrat do stejne reky ale ... Taky ze lide by si meli odpoustet .... Je asi potreba si to s ni vyrikat a pokud se opravdu jednalo o ULET tj. ne ze by se s dotycnym nejakou dobu pravidelne schazela za Tvymi zady tak se to treba jeste podari narovnat :) Nicmene jak uz tu zaznelo - asi to nebude jako driv. Kazdopadne preji hodne stesti !

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...