Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak uz mame taky bublinu - Problem COM 2000 (modul pacek)- VYRESENO

Recommended Posts

Odesláno

myslím si, že 7000.- za sedák je hodně. Když se jukneš na ten Bazoš tak většina inzerátu na naše vozy je ze Smrku, ale mají tam pokaždý odlišnej kontakT, když jsem to zkoušel tak jsem se dovolal tam a to jsou CENOVÝ ŠÍLENCI. To polsko by nebylo marný možná to zkusím na jaře, ale roletku dám asi novou.

Odesláno

Tak, sedacka je doma, mechanicky i opticky perfektni, cena 4tisice. Barva mi sice nesedi, ale aby me stejna barva prisla na 10tis za sedacku co mi nabizeli ve Smrku, tak na to kaslu. Jen doufam, ze tam nemaji vse takhle \"nacenene\".

Odesláno

Jen taky ještě Ti co schání sedáky do třetí lajny,máte ty místa i techničáku? Když jsem auto scháněl tak asi u dvou jsem se setkal pouze s pěti místy v TP. Takže tam by asi byl problém v případě havárky.

Jináč ja ve Smrku koupil vždy k plné finanční spokojenosti. Ty ceny tu jsou v jiných vláknech.

Odesláno

Tak roletka je uz objednana. Cena originalu 2800,- takze pohoda. Jeste se musim dostat k PeTrovi bro koberecky a budeme pripraveni na vylety :). Oprava nezavisleho topeni asi zustane na pristi podzim.

Odesláno

jj, tu tam mam taky. Obavam se ale, ze ta bude podstatne drazsi. Nekdo tady uz psal, ze vymena potrhanych roletek (hlavne na posuvnych dverich) vyjde pekne draho.

Odesláno

Rovnou se tedy zeptam. Zjistil jsem, ze pri jizde na dlazbe mi povrzavaji zadni dvere. Tedy presne ten vnitrni plastovy obklad. Setkal se s tim nekdo z vas? Jak to pripadne opravit? Vim, ze je to na sirku velka plocha ale musi to jit nejak lepe pridelat. Dik za pripadne rady.

Odesláno
Hoj, tak tu roletu mají teďka v Peugeotu za nějakých 2800.- s dph. Což si myslím, že je dobrá cena když na vraku chtěli čtyři. Sedačku bych taky bral, ale ty ceny co za to u nás chcou jsou k zblití. U pšonku je prodávaj celkem za slušný penize kdybys měl možnost tam jet. koukni na http://moto.allegro.pl/listing.php/search?category=620&p=1&string=peugeot+807

jenze za 2800 je to bez te male desky co se dava za tretiradu sedadel a tu potrebuje , mimochodem tu mam doma na prodej tu desku

Odesláno

Já mám 1 sedačka na prodej doma.Když budete chtít písněte na mejla. vencaskola@seznam.cz

Vozím často 7 lidí. Nějak se mi povedlo jich sehnat víc, než sem potřeboval.Je to dlouhá historie. Mam celkem 3 čalounění. Můžu nafotit. Kus bych dal za 5500. Jsem z Plzeňska.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...