Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Předpokládám,že dneska už má každá domácnost fritovací hrnec.Chtěl bych napsat ježíškovi aby nám koupil novej,jelikož už náš má za sebou pár let(asi tak 7 let) odpracovanejch.

Můj dotaz je asi takovej,jakou máte značku,jakej objem a jak jste spokojeni.

Doma jsme se shodli,že by měl bejt menší asi tak na 1.5l vysokej,hlubokej,rozkládací,aby se nechala vyndavat vanička i síto kvuli dobré údržbě a na co si dát pozor při výběru

Děkuji za názory

cenu bych si představoval do 3000kč

[upravil dne 27.11.2010 19:30 vendi.stejskal]

Odesláno

Upozorňuji na TEFAL VERSALIO de LUX. dvě reklamace ihned po koupi, loupal se teflon, vždy hrnec vyměnili a znova. potom po 2letech a 2 měsících odešlo těleso, je zalisované v nádobě, takže jedině koupit novou nadobu za 1200,- tak jsem koupil v Kauflandu brnec za 900,- a Versalio naštvanej hodil do kontejneru, až hrnec z Kauflandu udělá pápá tak mi tam vratěj penize a vezmu si tam jinej.

Že nekecám

Bubliny na teflonu

post-6656-14109613755473_thumb.jpg

[upravil dne 27/11/10 21:46 Radek Hurvajz]

Odesláno

Radku ,tak tedka si mě opravdu dostal,už jsem byl přesvědčenej,že ho objednám,tak tedka si mi nasadil brouka do hlavy

předpokládám,že si měl ten prosklenej a ten je asi stejnej jako tendle ten s neprůhlednou poklicí

http://www.mall.cz/fritovaci-hrnce/tefal-fa-401330-versalio-1000

jinak jsem ho našel ještě tady tam v tom Mallu už ho nemaji

http://www.kamennyobchod.cz/friteza-tefal-fr-402330-versalio-de-luxe.html

[upravil dne 27.11.2010 21:54 vendi.stejskal]

Odesláno

Nedělej to, maji to dobře spočitaný, za ty prachy na dva roky a dost, ten poslední už se teda neloupal, ale chcípnul

Jo měl jsem skleněnej, ale jsou stejný, jen ten starší je o trochu menší

Mame podobnou tehle - http://www.obchodni-dum.cz/friteza-eta-1171-90000-nerez/z45463/

Je taky na 3 litry a hlavně má 2KW, přitom Versalio jen 1,6Kw a ted mo přijde že všechno je nějak lepší z tyhle fritézy, jestli to není tim příkonem, olej se po přidání hranolek rychleji ohřeje na svou teplotu.

[upravil dne 27/11/10 21:56 Radek Hurvajz]

Odesláno

Radku a jak je to s tim olejem,to je jako spirála zalitá olejem?nedovedu si to představit ,nemáš náhodou nějaký foto ,jak to ve vnitř vypadá:myslim

jinak koukal jsem na tendle ten co si dal odkaz a docela se mi zdá dobrej,akorát má docela dost velkej objem 3 litry oleje

[upravil dne 28.11.2010 11:30 vendi.stejskal]

Odesláno

prohlídnu a ještě mi řekni,nebo napiš,jak je to s tim nakláněnim a s tim olejem,to se tam může dát a nemusí? a jak to peče?,předpokládám,že ho máš doma

teda vám povim,to je ale dilema,v každym případě nechci koupit něco ,čeho bych za dva roky litoval

Odesláno

projel sem ho a nikde sem nenašel na kolik litrů oleje vlastně je:myslim a jak se snim zachází,manipulace,a ten brácha je u tebe doma?sem nataženej jako struna a chtěl bych to vědět hned:D. a nějaký foto jak to vypadá vevnitř?

[upravil dne 28.11.2010 12:10 vendi.stejskal]

Odesláno

No hele více oleje více tepelná stabilita, navíc stejně tam nasypeš hranolky tak pro dva lidi, v tom Versaliu jsme dělali všechno nadvakrát. Jinak fotku mám jen zevnitř, ale je to ploché dno, spirala je zespodu zalisovaná do hlinikového lůžka, je v kruhu.

[upravil dne 28/11/10 14:00 Radek Hurvajz]

post-6656-14109613757945_thumb.jpg

Odesláno

Takže děkuji všem za tipy a rady,máme tedka dilema který a jaký ,v každym případě tydlenty dva typy budu sledovat,kupovat a objednávat dneska ještě nebudu,zítra budu dlouho v rachotě a tak v úterý projdeme s maminou město a budem se ještě rozhlížet v prodejnách.Pokud tady u nás nic vhodnýho nenajdeme,tak vyrazíme do prič jinýho města,když nic neobjevíme ,pak teprve se rozhodneme, který z těchto objednáme.Až bude vybráno a nakoupíno,určitě dám vědít.

Díky všem za rady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...