Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Daihatsu Charade 1,3 1997 - zkušenosti, Nebo co jineho mi doporučite do 25000,-, Takže, máme doma Punťu za 24

Recommended Posts

Odesláno

Zkušenost by byla - měl je tchán i když o něco starší ročník. Tedy ještě má :D. Z těch 10-ti let jezdilo souvisle cca rok. Odešlo tam snad všechno, zoufalost v podobě investice do GO motoru neměla dlouhého trvání - vysypal se diferák :D. Za mě tedy rada: vyhni se obloukem.

Cenově to bylo v relacích jako Nisan... ale blbě se sháněly díly...

[upravil dne 14/11/10 20:54 koblih69]

Odesláno
Radku, radši přihoď klukovi nějakou kačku, nebo ať si na auto vlastnoručně vydělá, alespoň si ho bude víc vážit. ;)
Jenže on si na něj vydělal, a chce za svy prachy to nejlepší, i když jich má málo.

Zatim jsme viděli pár předražených Felicií, schnilých 106tek atd

[upravil dne 14/11/10 22:02 Radek Hurvajz]

Odesláno

Mno to je ranec :mrk no to se těžko radí, bude to chtít kus štěstí. Docela drží Punta a vcelku nereznou pokud nejsou po bouračce, motory úplně v pohodě. Motoricky bych se nebál ani nějaké Corsy, ale tam se bude hůř hledat neshnilý exemplář. Cenově možná ještě třeba Ibiza, ale ta bude schnilá i když jinak OK, VW Polo by bylo lepší... Já bych koukal na toho punťu myslím, že je tam šance dostat za ty prachy asi nejvíc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...