Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podobných pokusů už bylo, a vždycky zajdou na jedné zásadní věci - není tam kdo by byl schopen uceleně a kvalitně poskytovat technické rady. Plkárna je sice pěkná věc, ale stavět se na ní nedá. Do technických fór jdou lidi především pro technické rady a konzultace, a když je tam nedostanou, jdou jinam.

Odesláno
Ty, čakome, kdes na tohle forum přišel? Jestli se nepletu, tak jsi před nějakou dobou dával odkaz na nějaký další podobný projekt...skoro to vypadá, že v tom máš \"prsty\". :D:)

[Edited on 13/11/10 19:33 peugeot09]

nic jsem sem nedaval a prsty v pom nemam ;)

našel jsem to na tuning foru

Na tech strankach jsou fora i jinych znacek, tak si myslim, ze v tom prsty nema, ale zaregistovany tam Čakom je. Ze bude jinde, neznamena ze nemuze byt i tady. Mozna se taky zaregistruju.

Tohle ale stejně zůstane nej.:super

[upravil dne 13/11/10 22:24 Benžík]

reglej tam sem jen proto abych mohl sledovat kolik lidi se tam regne odsud :D

mam stejnej nazor. toto forum nikdy nic nepřekona. například marnej boj p-c.eu :D

a jak už tu bylo zminěno je tu velká databaze s řešením problému a plno ostřílených borcu co vi a poradi.

[upravil dne 13.11.2010 23:16 čakom]

Odesláno

to není konkurence, to je k smíchu :roker

nějak mě ale napadá, že konkurence není špatná věc, vede k vylepšování našeho fóra :mrk

Odesláno

nó, vzniknú tam také malé po*ebané mikroprasklinky ktoré môžu viesť k roz*ebaniu toho skla. Ááále keď budeš počúvať rádijko iba hlasitosti stupňa 23 tak je to v pohode. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...