Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty, čakome, kdes na tohle forum přišel? Jestli se nepletu, tak jsi před nějakou dobou dával odkaz na nějaký další podobný projekt...skoro to vypadá, že v tom máš \"prsty\". :D:)

[Edited on 13/11/10 19:33 peugeot09]

Odesláno

Na tech strankach jsou fora i jinych znacek, tak si myslim, ze v tom prsty nema, ale zaregistovany tam Čakom je. Ze bude jinde, neznamena ze nemuze byt i tady. Mozna se taky zaregistruju.

Tohle ale stejně zůstane nej.:super

[upravil dne 13/11/10 22:24 Benžík]

Odesláno

Různé kluby budou vznikat i zanikat, to se ovlivnit nedá (snad jen blokace nějaké konkrétní značky jejím vlastníkem by existenci značkových klubů mohla ztížit - ona by se ale stejně nějaká cesta našla). Co ale můžeme ovlivnit je volba toho klubu, který bude pokračovat a který bude pro nezájem odsouzen ke stání na vedlejší koleji. Zda bude problematiku přátel Peugeotů řešit prvotně tento námi tolik chválený Peugeot-club nebo zda na výsluní časem bude jiný \"vlčák\" bude hlavně naší prací (jak relevantně a rychle si budeme umět poradit, jak se budeme k sobě vzájemně chovat, jak tolerantní budeme např. k chybám nováčků a v neposlední řadě také jak budeme jako celek působit na první pohled) a částečně samozřejmě i prací vedení. Zatím to vypadá tak, že jsme nejsilnější Peugeot-club s nejobsáhlejší databází informací a proto nás žádný novic nemůže ohrozit - je ale třeba být neustále ve střehu a snažit se, aby tomu tak bylo i nadále.

[upravil dne 13/11/2010 22:35 Medvěd]

Odesláno

jsem v P-C sice \"nováček\" ale zatím se mi nestalo, že bych tady něco nenašla nebo by mi někdo neporadil, takže zůstávám určitě věrná těmto stránkám a zadávám příkaz pro platbu členského příspěvku :D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...