Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dejte si bacha na pojistovnu KOOPERATIVA!!! Kdyby se nekdo rozhodoval u koho si zridit pojisteni na auto, nedavejte si to u KOOPERATIVY, jsou to nejvetsi hajzlove jaci muzou byt!!! A taky nejdrazsi! Bezte treba k pojistovne GENERALI, je levna a da se s nima mluvit! KOOPERATIVA odmita vracet preplatky pri zruseni pojistky, napr. pri prodeji auta.... Poslete to dal a reknete kazdemu!

Odesláno

Uz jsem te svini napsal do Prahy, ze rozjizdim akci a ze prijdou o par zakazniku a o mnohem vic penez nez ja, i kdyz 4000 nejsou zas tak malo. Uvidime jak se bude tvarit!

Myslim to vazne, nikdo si u nich pojistku nezrizujte! Jsou drazi a podrazeji poctive zakazniky!

Odesláno

Neboj nejsem pojistovak, prodavam nahradni dily na auta, jenom me to strasne vytocilo to jejich jednani! Kdyz ma prijit doba placeni dojde ti mesic dopredu slozenka, ale jak maji neco zaplatit oni tak se krouti, vymlouvaji jen aby nemuseli nic dat ze sveho... k**rvy:mad:

Odesláno

Já jsem si samozřejmě dělal srandu - nemyslel jsem si vážně, že jsi agent Generali :D

Myslel jsem spíš na to, že když po tom půjdeš (nevím přesně, co se ti stalo), tak zjistíš, že jednali v souladu s podmínkami a že je to tam někde dole pod čarou malým písmem...

Já mám s Kooperativou ovšem taky své zkušenosti - s přístupem, kvalitou, informovaností, lhůtami atd. Přeplatek při prodeji auta mi ale vrátili.

Odesláno

Povídejte mi něco o KOOPERATIVĚ. Jednání se zákazníkem se rovná nule, jenom ty složenky chodějí přesně. Měl jsem malou nehodu. Nahlásil jsem to a čekal z jejich strany nějakou akci. Nic. Jenom pak na nové smlouvě, kterou mi poslali, byl malus 50%. A platit 14 tisíc za povinný ručení se mi nechce. Já bych nějaký ten malus i bral, ale bez jedinýho slova a hned 50%, to je trochu silná káva. Už jsem jinde...

Odesláno
Napsán autorem lkr@cbox.cz

Dejte si bacha na pojistovnu KOOPERATIVA!!! Kdyby se nekdo rozhodoval u koho si zridit pojisteni na auto, nedavejte si to u KOOPERATIVY, jsou to nejvetsi hajzlove jaci muzou byt!!! A taky nejdrazsi! Bezte treba k pojistovne GENERALI, je levna a da se s nima mluvit! KOOPERATIVA odmita vracet preplatky pri zruseni pojistky, napr. pri prodeji auta.... Poslete to dal a reknete kazdemu!!!!

A já vás chci varovat , před havarijkou od Český. Spočítaj vám to , že zbydou maximálně oči pro pláč a jeětě chtěj milion dokladů a měsíc čekáte na peníze. Nikam se nedovoláte , příde mi , že u nich dělá jen Tomáš Marný.

37 000 pojistka.Na autě škoda za 27jak napsal servis Peugeot. Spoluúčast 5000 , pojiš?ovna poslala asi deset a smějou se.

A z povinného ručení, když měli něco platit .... fujtajbl. Já za to snad můžu že mám mezityp a je tam jinej chladič, co stojí o půlku víc ?

Požadujete náhradní vozidlo , no snad ani ne proč? když to bude za týden jezdit..... jasně za měsíc a půl poslali peníze ... hajzli to jsou. Takže nakonec platim povinný a pojistku a auto je tři měsíce na špalkách.

Nebrat ani omylem je to svinstvo.

[Editován dne 8/12/04 vector]

Odesláno

A existuje nějaká přijatelná pojiš?ovna?

Na kooperativu musím říct že nějakej trouba do mě couvl, napsal to na papír (bylo to firemní auto), já zašel do Kooperativy, ukázal všechno a docela rychle mě přišla celá částka (novej blinkr, obrysovka, a baterka) cca 3 týdny.

No ale já řeším tuto situaci, sem zvědavej jestli bude někdo vědět čo robi?...

Mám auto na leasing, kterej brzo končí. Auto je pojištěný proti havárii, krádeži, a má povinný od ČP. To je asi povinný kvůli leasingovce, která je taky majitelem auta (zatím). No a mě by zajímalo kam mizí bonusy. Podle mě bych měl mít výhodu za věrnost, během 3 let sem neboural atd. Takže já platím povinný leasingovce, ta ho pak platí za mě, ale jakási pevná částka. Přitom nemám slouvu u pojiš?ovny na 3 roky. Každej rok si tam jdu pro prodloužení povinnýho růča. Každopádně, až půjdu pro nový povinný po konci leasing, chci teda maxi bonusy když o tom neustále v televizi melou...

Odesláno

ZLODEJI jinak se to neda nazvat!:mad:

Nevim jak jsou na tom jine pojistovny, ale Kooperativa me fakt nasrala, a abych jimto nejak vratil tak jsem napsal sem. Kazdy kdo ted bude uzavirat novou pojistku a nebo prodluzovat starou by si mel sakra rozmyslet u KOHO !!!

Odesláno

Nechci Kooperativu nejak chvalit, ale kdyz sem u ni mel povinny ruceni tak mi po prodeji auta penize vratili .. bylo to sice asi 1500,- ale nebyl problem. A nedelam si iluze o jinych ... ted jsem u Allianzu, a zatim sem nic neresil, ale levny mi neprijdou.

Odesláno

Nevim jak vy, ale mam s Kooperativou ty nejlepsi zkusenosti. Vazne. Asi zalezi take na lidech, kam se odstanete a jak vy vystupujete. Nemuzu rici proti nim ani slovo. Naopak.

U Generalli jsem mel auto pri leasingu a nastesti jsem je nepotreboval, az na vymenu predniho okna a to zafungovali pomerne svizne, akorat jsou za mych podminek drazsi.

U CPP jsem mel \"levnejsi\" auta a z praxe vim, ze jim trva dele, nez poslou prachy.

No a nyni se chystam k Ceske pojsitovne. Uvidme...

At pojsitovnu nepotrebujete.

Odesláno

já jsem u allianz a zatím jsem je nepotřeboval.

ale kvůli ceně uvažuju že přejdu k ČSOB pojiš?ovně.dávají 20% slevu za auto starší 10 let-celkem mi to udělá 800 za rok.

nemáte s ní někdo zkušennosti?

Odesláno

Delam pro pojistovaci kancelar a co rikaji pojistovaci tak s jednanim a likvidaci je na tom jednoznacne nejlip Allianz

Ja jsem teda u Ceske ale to jenom pro to ze mam moznost platit mesicne bez prirazek.

Odesláno

jsem taky u Kooperativy a taky nejsem spokojenej,ale zatím zůstávám.Jednou jsem nahlásil poškození čelního skla na jiným autě svojí ávií a hned mě napařily takovej malus,že jsem si málem sedl na prdel.Později jsem si prosadil,že se mýlí a první pojistná událost se nezapočítává do malusů,chybu uznali,ale neřekli ani litujeme.Spíš byli nasrasní,že jsem na to přišel.Další chu?ovka byla při pojiš?ování dalšího auta dali mi dražši variantu s tím,že tu levnější už dávat nemůžou.Není to pravda prostě lhali svině jedny a když to chci změnit dodatečně,musím prý poslat žádost na ústředí a oni ji posoudí.Jestli se divíte,proč tam ještě jsem tak kvůli tomu,že tam mám pojiš?ený bonus a levný čelní sklo.Po 5.letech bezškodné události slibovali bonus 60% a já platím jaksi pořád stejně,protože co ubere bonus,to ty svině zase zdraží.Sakra to jsem se rozepsal a hlavně NASRAL:mad::mad:

Odesláno
Napsán autorem Ráďa

...Později jsem si prosadil,že se mýlí a první pojistná událost se nezapočítává do malusů,chybu uznali,ale neřekli ani litujeme....

Kde to je napsaný? To je pro mě nová informace. To asi ví málokdo. Nebo je to jenom u Koo..? Protože ta moje pojistná událost byla taky první.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...