Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Žeraviče - ake? da sa to doma?

Recommended Posts

Odesláno

Dost silno uvazujem, ze preklepnem moje zeravice, predsa len maju 6 rokov a mam podozrenie ze za tie ranne starty mozu oni, pretoze teraz bolo chvilu teplejsie a auto startovalo aj po dlhom stati dobre, teraz ked bolo rano -5°C tak to zas chvilu trvalo :bojim

Aaaale.... kde sa daju kupit zeravice bezne? (okrem peugeotu) ... kolko asi stoja zeravice? (komplet vsetky 4)...

...a da sa to vymenit v domacom prostredi? (nemoze prasknut, alebo mi spadnut do valca?) ....

...diky za rady, diesel sa len ucim :D

[upravil dne 26/10/10 od Qcko]

Odesláno

Zvladas to sam.

Zhavicky kup kvalitnejsi.

Potrebujes 7 golu a 10 dlouhy.

Pozor na dotahovani maticek.Muzes utrhnout.S rozumem dotahovat.

Zhavice nejlepsi namazat medenym sprejem-pastou

Odesláno

Ne, devět let před, jenom se ke mě tohle slovo nák nedostalo. A slovenštinu znam jenom z P. C.

Jednou jsem se dokonce ptal v práci jednoho slováka, co to znamená \"usmetiakou\"

dozvědel jsem se, že to je u smetných beden = u popelnic :mad::mad:

Odesláno

straki007: super ze to zvladam sam, to ma potesilo :) ... a tym kvalitnejsie myslis napriklad BOSH?

7 a 10 golu, uf, pekni krpci

Napriklad? --> Žhavicí svíčka BOSCH DURATERM - BO 0250202032

[upravil dne 26/10/10 19:28 Qcko]

Odesláno

No NGK a BOSH je rozdiel 10€ v cene... NGK poznam iba sviecky, ale ak su kvalitnejsie oproti BOSH, tak si dam poradit (predpokladam ze je to investicia na par rokov a netreba setrit :))

... a ako sa tak divam tak su zo vsetkych najdrahsie:aut

Tak som si vsimol tieto, su to ties NGK a stoja takmer rovnako ako BOSH --> Žhavicí svíčka D-POWER24 NGK - NG D-POWER24

[upravil dne 26/10/10 od Qcko]

Odesláno

MilanF1: Na 45ce jsem taky jednu z Avie měl, ale asi dva dny, než jsem se dostal ke koupi funglovek. Dvě mi chcíply (Iskra na nich bylo napsáno) a auto nestartovalo, tak jsem tu Aviáckou dostal darem:D

Odesláno

táta měl autodopravu a jezdil avii, takže bylo kde brát. A nejlepší bylo, že mi nejdříve odešel žhavič až ten čtvrtý, když jsme je zkoušeli a ten s nejhorším přístupem :D. Ale neměl jsem s nima problém, ale během zimy mi odešly postupně dva. Taky 309 měl dost za sebou. Ale i když venku bylo nějakých -10°C, tak mi to chytlo i na tři, ale pěkně se to hádalo :D

Odesláno

Bosch Duraterm, dá se to vyměnit doma, jen povolíš pár překážejících věcí. Není od věci povolovat je na teplém motoru, jdou povolit líp - někdy se totiž stane, že jsou zatuhlé a občas někdo nějakou žhavku ukroutí.

Odesláno

Inak Qcko, ja ozaj neviem kde si prisiel na žeraviče, aj na slovensku tomu kazdy hovori žhaviče, pripadne ked chce byť niekto fajnovy tak žhaviace sviečky:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...