Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Stife: Jestli to chceš koupit, písni souhlasnej mejl a to co bylo v odkazu ebay ti koupím, doufám, že tam nebude nějaký clo a DPH ale dvcet dolarů je snad ještě v normě, poštu k tobě a český peníze vyřešíme potom......

Odesláno
dzavel: Ta vypadá super, ale s eBay to bude asi ještě horší než s Allegrem... :myslim

Je to snadnější :), hodně lidí tam má učet a prodejci jsou myslím vstřícnější než na allegru (čistě muj názor).

Objednání není problém ;).

Odesláno
Stife: Jestli to chceš koupit, písni souhlasnej mejl a to co bylo v odkazu ebay ti koupím, doufám, že tam nebude nějaký clo a DPH ale dvcet dolarů je snad ještě v normě, poštu k tobě a český peníze vyřešíme potom......

CLO a dph je nad 500kč. Poslat to mužeš rovnou na jeho adresu.

Odesláno

Stifa znám osobně, poslal bych to na svou adresu, a pak Stifovi, on se možná staví u Scratchu na chalupě, já taky a bude to nejednodušší ;)

Odesláno

punkac: Bylo by to přímo skvělé! :super pokud bys tedy byl tak hodnej a zakoupil mi to, tak se pak dohodneme na předání a i nějaké odměně pro tebe. ;) Už mi nefunguje polovina kláves včetně těch nejdůležitějších, jako je mezerník, šipky, Delete, ESC, Backspace a další... je to pak otrava něco chtít psát... :roll

Odesláno

máš to - předběžně mám u tebe 432 Kč :D

Hezká cena za klávesnici

Počítám, že to půjde tak 10-14 dní, jak to bude u mě, hnedle ti dám vědět

Odesláno

Koblih: já předpokládám,že to vyměnit pujde. Celá klávesnice kompatibilní je (mám eee 904HA) a jednotlivé klávesy se dají nacvaknout. ;)

Punkac: paráda. Děkuji moc. Už se těším. :super

Odesláno

Aha, tak to by mě nenapadlo. :D to jsi mě trochu znervozněl, protože já na to koukal taky jen podle vnějšího vzhkedu. :mad: no,snad se to brzo rozuzlí a při nejhoršim to ořelepky jistěj. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...