Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Jakto, že mi to neukazuje rychlost na displeji? tam bylo víc těhle displejů?

307 ma 1-3 moznosti tempomatu + je tam jeste tempomat a limiter jako 4 ta moznost. u RV kolem 2002 byva jedna moznost a to bez ukazatele kolem 2004 a vejs tam jsou ty 4 moznosti a vubec nevim podle ceho co funguje ale i kdyz u Romana se displej tvaril funkcni tak tempomat nejel musela se nastavit moznost bez displeje

Odesláno

Potvrzuju Vítkovo radu. Mám to samé auto a tempomat s limiterem.

:papa

Tempomat jde, bez dipleje a bez limiteru.:super

Jinak jezdím denně dílnici a už bych bez tempomatu nebyl.

Odesláno

Před týdnem jsem si objednal diagnostiku a před víkendem mi došla hned sem ji vyzkoušel a zapnul sem si tempomat, páčku sem měl již delší dobu a rozhodoval sem se jestli to dát do Peugeot servisu nebo si to aktivoval sám.

Tempomat mi funguje :) bezvadně ale bez zobrazovaní nastavené rychlosti, protože tam byla jen jediná možnost a to jen zapnout.

Chci se zeptat, četl sem že tady někdo zkoušel přeflešovat software sice z jiného důvodu ale, šlo by do BIS nahrát nějaký novější nebo z jiné BIS software který by zprovoznil ty další nabídky? :D

Neříkám že bych to zkoušel ale jen čistě teoreticky šlo by to?

Odesláno

Rad by som sa spytal. Mám 2.0 HDI, 2004, 100kw. Ja som pozeral ci mam 4 pinovy konektor na brzdovom pedale, aspon take som sa tu docital, ze musim mat, ale pod páckami mam plast, kde nemam naznacene miesto, kde by mala ist packa tempomatu. na 206 tam to miesto mam naznacene, len je zaliate. ale na 307 nie, tak to ste si vyrezali s niecim? co sa tyka prace, to ja vsetko viem porobit, len ci sa mi to oplati riesit. Dakujem

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Mohl byjste mi někdo poradil do kterého pinu ŘJ mám napichnout pin? dodělávám druhý spínač na brzdu, páčku tempomatu již mám koupenou,spínač mám taky koupený i protažený káblík ke konektoru řj,ale nevím do kterých pinů jej mám vložit. VIN: VF33CRHYB82268045 a

OPR : 9147

P.307 R.V. 2001 2.0HDI 66kW. -SIEMENS

Díky

[upravil dne 8/2/13 12:09 od Surmi]

[upravil dne 8/2/13 12:09 od Surmi]

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...