Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jinak to že bych to řešil jinak jsem sice napsal,ale stejně tam zase normálně pojedu,proto jsem tam jel i teď,jsem rači,když je to auto na férovku prohlídnutý :) sem tu nechtěl zase rozpoutat takou aférku kůli ruční brzdě, jen jsem chtěl napsat zkušenost

Odesláno

Na STK chodím ke známému, takže jen jednou. Auto skutečně jde na linku, a prohlížíme to oba, a pořádně, když už za to platím :) Stejně mi tam žádnou C-čkovou závadu nenajde, to bych na to dávno přišel, a když najde něco menšího, co mi náhodou ušlo, akorát řekne, ať si to opravím (což bych udělal i bez toho, když už to vím). Na STK u neznámého jsem byl jen párkrát, jednou mi dal B-čko za čep, a když jsem jej koupil, že to vyměním, bylo špatné rameno (takže technik blb), jednou jsem u čerstvě koupeného krámu, který jsem ani neprohlížel a rovnou se stavil na STK cestou dostal C-čko za přední brzdy (nějaký blb špatně nasadil jednu destičku), a to se mi technik několikrát omlouval, že rozdíl 50% pustit nemůže (i když jsem mu rovnou řekl, že to vím a ani to po něm pustit nechci).

Odesláno

Ja som bol teraz na STK aj EK, ziadneho znameho nemam a v pohode som presiel na prvykrat, vedel som ze rucna nebrzdi moc dobre (ja ju nepouzivam :D), ale aj tak som siel, EK v pohode a STK tiez, len mi povedal ze ta rucna sa mu vobec nepaci, ale ze mi ju moze nastavit (za 5€ :D), tak mi ju nastavil, skusil na brzde, v poriadku a siel som ... je to len o ludoch, s kazdym sa da normalne dohodnut :)

Odesláno
Strčit někomu něco do kapsy a vůbec na stk nejet???? No to snad ne???? A potom ti někde upadne kolo jak se stalo tady u nás na 2 dny staré stk a zabili se 2 lidé.....no obsral to i technik na stk.....

[upravil dne 12-10-10 od Přema]

nebyl to nahodou ten cerveny ford fiesta, co mu upadla za jizdy cela zadni naprava ? ... a ze pry den pred tim to proslo STK, tohle uz je na povazenou, to je fakt ...

Odesláno

Zadní náprava se nekontroluje na třesadlech, jen vizuálně, takže tam nemusí být vůbec nic vidět. Pokud to neupadne při zkoušce brzd, ale je to na hraně, klidně se taková situace může stát i po sebepoctivější prohlídce.

Odesláno
s poctivostí na STK? :) ti poctiví tam jezdí dvakrát...:)

Pěkný nesmysl.Nějakých 8 let si jezdím na STK sám a vždycky jsem prošel napoprvé a to bez úplatku.Ono udělat STK přes známého a pak jezdit s autem na kterém je něco špatně,taky není úplně to pravé ořechové.

Odesláno

Na tom pak byly dělány nějaké expertýzy, které \"prokázaly\", že tu korozi měl technik vidět a že jestliže ji neviděl, že jsou dvě možnosti. Buď byl podlpacen, nebo na STK neměl vůbec co dělat. Ale to je zase jiný příběh..

Odesláno
Strčit někomu něco do kapsy a vůbec na stk nejet???? No to snad ne???? A potom ti někde upadne kolo jak se stalo tady u nás na 2 dny staré stk a zabili se 2 lidé.....no obsral to i technik na stk.....

[upravil dne 12-10-10 od Přema]

nebyl to nahodou ten cerveny ford fiesta, co mu upadla za jizdy cela zadni naprava ? ... a ze pry den pred tim to proslo STK, tohle uz je na povazenou, to je fakt ...

Jestli myslíš to co se stalo cca před 2 roky tady za Krnovem v Úvalně tak přesně toto............

Odesláno

Kdybych spoléhal jen na to, co najdou na technický, tak už jsem někde ve škarpě :aut:D

Je potřeba jezdit tam, kde tomu rozumí a nejsou prudiči/vydělávči. Typická je otázka: \"Tak co s tím uděláme?\" :D:D:D

Odesláno

No dnesna emisna a STK bez akychkolvek problemov -cize spokojnost.:D

No to sa neda povedat o chlapikovi co isiel predomnou s favoritom, a proste parada:

technik vravi prava smerovka, vodic zapol a nic, nic neblika.

zadne hmlove svetlo a nic, bohuzial nesvieti.

Az som tomu nechcel tomu verit ze niekto ide s takym autom na STk, ta neviem ci len neskusal, ci len nahodou neprejde :D:)

Odesláno

uz sem to sem daval, ale ked je tu ta tema, tak:

EGR mam zaslepeny, a vsimnite si tu dymivost...:o

Takze ked to nema v poradku emisie, nebude to tym EGR, skur trysky atd...

[upravil dne 13/10/10 od foxo]

post-31381-14109613160933_thumb.jpg

Odesláno

mě přijde,že ty emise měří všude jinak,já mam kouřivost psanou do 1.76, naměřil nejdřív 2, pak 2.5..nakonec 1.8, čert ví, co je vlastně dobře...nic z toho nešlo, prostě žádný černo a stejně mu to psalo, velká kouřivost..už to neřeším, když tam někdo najede s TDi, to musí být úplně jiné hodnoty :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...