Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

GPS navigace v mobilu

Recommended Posts

Odesláno

tiez pridam trochu svojho. telefon nokia e66 a nainstalovana navigacia sygic. funguje velmi dobre a som spokojny. ale ako viaceri spominali pri zapnutej navigacii rychlo ubuda baterka takze treba do auta aj nabijacku. a velkost displeju uplne postacuje. aj tak vecsinou pocuvas hlas a na displej pozeras len v pripade nudze a uistenia sa.

Odesláno

Stibto: Dřív jsem používal navigaci TomTom na Nokia N70, pak Nokia 6120, teď mám Nokii 5230 a používám vestavěný mapy. Nevyužívám navigaci nějak extrémně často, tak tohle je takový vcelku funkční, levný a nenáročný řešení. A když je náhodou potřeba, jsem připraven :)

Odesláno
Stibto: Dřív jsem používal navigaci TomTom na Nokia N70, pak Nokia 6120, teď mám Nokii 5230 a používám vestavěný mapy. Nevyužívám navigaci nějak extrémně často, tak tohle je takový vcelku funkční, levný a nenáročný řešení. A když je náhodou potřeba, jsem připraven :)

O tohle mi presne jde :) kdyz bude treba mit to pri ruce - idealne tedy v jednom pristroji. Bohuzel ja+Nokia to nejak nejde dohromady ... ta instalace TOM TOMu do SE Xperia a nasledna navigace vypada cenove jak ? Diky

Odesláno
Mapy jsou na kartě, pripojení k netu mužeš vypnout, i mužeš vypnout A-GPS a nechat jenom GPS, bude se déle přopopojovat, nebude ti hlásit online uzavírky, počasí atd, ale bude normálně fungovat i bez připojení na net, jinak ty přenosy jsou v řádu několika kB
Aha, tak takto to je. A ja som si myslel, že treba k tomu stále net. Takže ak som to správne pochopil tak mi navi bude fungovať ako klasická navigácia :myslim
Odesláno

mam kratce Nokia 6710 Navigator, takze odpovedi :

1) ano

2) displej dostatecny

3) ano

jako nevyhodu tohoto reseni (navigace v mobilu) vidim v tom, kdyz na ten mobil nekdo vola, tak mobil je v drzaku na skle - neni rychle po ruce, na prijeti hovoru, je potreba zastavit, nejlepe vyndat z drzaku a pak zase zpatky, vetsinou si pritom shodim navigovanou trasu..., ale jako univerzalni reseni vcelku dobry.

[upravil dne 11/10/2010 od Rotorhead]

Odesláno
jako nevyhodu tohoto reseni (navigace v mobilu) vidim v tom, kdyz na ten mobil nekdo vola, tak mobil je v drzaku na skle - neni rychle po ruce, na prijeti hovoru, je potreba zastavit, nejlepe vyndat z drzaku a pak zase zpatky, vetsinou si pritom schodim navigovanou trasu..., ale jako univerzalni reseni vcelku dobry.

Mno jo no ale tak to mas u vseho ja taky silim vzteky kdyz neco mobilem fotim a do toho mi nekdo vola nebo kdyz posloucham mp3 atd :D ... kazdopadne diky za nazor ! :super

Odesláno

S TomTomem jsem skončil v ten okamžik, kdy přestali podporovat Symbianový mobily a mapy až příliš zastarávaly. Ale jinak mi vyhovoval. Nokia Mapy mají svý mouchy, ale aspoň to není mrtvej produkt, takže je jistá naděje na další vylepšení do budoucna. A hlavně je to bez starostí :)

Odesláno

nechce sa mi to prečitavať cele :) ale tak k prvemu prispevku :

Mám samsung omnia 2 (i8000), použivam navigačný soft iGO8, ktorý ma rovnake funkcie ako autovagicia(samozrejme navigacia hlasom funguje dobre), v mojom danom pripade sa da navigacia aj preklopiť aby bolo na ležato....inak soft iGO primo je už na programovany tak, že pri dodržani rozlišenia dispelja mobilu sa ti automaticky spusti v režime naležato, takže neni problem.čo sa týka rýchlosti pripojenia na satelity tak to trvá pri zamračenom počasi alebo silnom daždi niečo medzi 30-60sekund ale ked je jasne tak do 15 sekund sa pripoji a drží......v porovnani s neakou navigaciou garmin naviguje až na neake to malinke(max. 1) % v ukazovani rýchlosti presne.......takže som nadmieru spokojny.....a možem len odporučiť, som s ňou uplne spokojny

Odesláno

Este by som ti doporucil si nejake tie modeli odskusal priamo v aute. Niektore peugeoty maju pokovene predne sklo-atermicke a to trochu blokuje signal. Ja ked som kupoval navigaciu tak som si s predajcom sadol do auta askusal. Nakoniec som kupil nejaku madarsku cinu dreimgo s igo8. Na moje prekvapenie mala najlepsi signal a najhorsie vysiel Garmin.

ja len aby si sa potom necudoval ze nejako slabo sa chyta. Ak nemas atermicke sklo tak to neries.

Odesláno

Už som si to skúsil, ide to super aj na mojej X6. Pred tým som si myslel, že na to treba net aby mi chytilo polohu a taj, ale ejha fakt netreba :D stačilo počkať nejakých +/- 5min. a už to fachalo.

Čo všeličo okrem problémov s Peugeotmi sa tu dá rozlúsknuť :D

Odesláno
... zajimaly by me vsak 3 veci :

1) lze na navigovani mobil i \"otocit\" na lezato ?

Ahoj, osobně mám raději \"na výšku\" - raději vidím, co je přede mnou, než napravo a nalevo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...