Dave_k Odesláno 22. leden 2005 Odesláno 22. leden 2005 Tak je hotovo. Dneska jsem vyndal krokáč (už potřetí) a dle poznámky mArdy vyšrouboval tu hřídelku. Nejdřív se jí vůbec nechtělo ani doleva ani doprava. Nakonec si nechala říct. Žádnej bordel jsem tam nenašel jen vazelínu. Zašrouboval z5 (skoro na doraz), krokáč vrátil, nastartoval a voala už to běhá jak má. Zezačátku byly vyšší volnoběžný, ale to bylo asi tím než se krokáč přivřel. Prostě byl asi zaseklej krokáč nadoraz a už nedokázal otevřít. Oprava mě nestála nic jen asi 20 minut času. Citovat
marek 406 Odesláno 22. leden 2005 Odesláno 22. leden 2005 Teda když čtu ty nákladný problémy s pažoutama, že se tam porát něco sere, tak ho snad nejradši letos prodám a koupím Focuse. Ikdyž pažoutek mě teď jezdí super, ale je to jak časovaná bomba, jak tak koukám. No, nevím, nevím. Citovat
Ferry Odesláno 22. leden 2005 Odesláno 22. leden 2005 tohle co se tu resi se tyka jen benzinu Jinak hele na kazdym aute neco najdes, je to proste stroj a kazdej stroj potrebuje udrzbu a obcas se pos..e proste neni to jen o tom lejt tam palivo a vodu do ostrikovacu a chladice [Editován dne 22/1/05 Ferry] Citovat
Dave_k Odesláno 22. leden 2005 Odesláno 22. leden 2005 Přesně tak, na všem najdeš něco co nefunguje jak by mělo. Nebo si myslíš že focus je bezproblémovej. Já bych neřek. Kdyby bylo focus fórum tak by ses třeba taky divil. Vždycky záleží na tom jak je auto starý, jak se sním jezdilo, jak se o něj staralo, a jestli v něm není bazmek kterej se vysere v tu nejmíň potřebnou chvíli nebo součástka která se posere po x letech. Citovat
marek 406 Odesláno 22. leden 2005 Odesláno 22. leden 2005 No dobrá teda. Tak jste mě překecali. Tak si ještě pažoutka nechám. Citovat
Guest ZILA Odesláno 22. leden 2005 Odesláno 22. leden 2005 no jo a co mechanici nenechate jim videlat nejakou tu korunku Citovat
Dave_k Odesláno 23. leden 2005 Odesláno 23. leden 2005 Jsou mechanici a mechanici. Jedni kouknou opraví dají rozumnou cenu a zákazník je spokojen. Druzí kouknou, mají spoustu kydů, jakžtakž opraví, zase mají spostu kydů, natáhnou zákazníka a znechucený zákazník se k nim už nevrátí. Citovat
bleader Odesláno 8. únor 2005 Autor Odesláno 8. únor 2005 Tag se k této problematice vracím po čase znova zpátky. Takže pánové - rozlišujme A a B. Všichni tu máme zjevně podobný problémy, ale jak to tak sleudju, každej to má z jiné příčiny. Například jako kolega \'jezkovi.voci\'...tomu pomohlo vyčištění dosedací plochy krokového motorku. Mě nepomohla ani výměna. Je tam novej - pravda už to zase jezdí - ale chcípá to pořád i když ne tak často. Potenciometr co měří polohu otevření klapky jsem měřil, je v celém rozsahu v pohodě a reguluje plynule. Podle toho, co jsem četl, by to v mém případě mohlo být popřípadě ještě čidlo tlaku v sání nebo snímač otáček motoru. Ten dost často bogusí a pokud je nakoplej nebo v háji projevuje se to tím, že auto chcípá i pod plynem. To ovšem mě nedělá, mě chcípá pouze na volnoběh (nechám-li auto stát, nebo když brzdím). Jináč to má ještě jednu nyjanci a to když chci rychle akcelerovat, tj. sešlápnu plyn na plno, tak to má saturaci. Tj. než to zareaguje tak několik sekund. Chvíli nic a až teprve potom tah. Jinak to, co zde bylo řečeno, auta jsou věc složitá a vyžadují komplexní údržbu a péči. Čim víc s autem jezdíte a čím víc na něj kašlete, tím víc se Vám to vrátí v podobě poruch. Jinak si myslím, že je to docela zábava a sranda, snažit se objevovat svého miláčka a tak trochu i dobrodružství. Ovšem naprostá pravda je i to, že občas to člověku vleze na nervy a občas přijít na podělaný problém je docela náročné. Ale obrovskou výhodu poskytuje tohle fórum, protože se tu najdou lidi co jsou šikovní a rozumí tomu a tak se dají dát hlavy do hromady . Vašek Citovat
ajsik Odesláno 9. únor 2005 Odesláno 9. únor 2005 na Saxu motor 1.1 benzin 44kw jednobod vstrikovani sem resil to same ... jednou mi to chciplo v chorvatsku kdyz jsem chtel podradit ze 3 na 2 a dal brzdit motorem ... a ta svine mi chcipla ... mel jsem tehdy smrt v ocich. kopec to byl poradny a bez posilovace brzd to neslo ... tak jsem skocil po klicku a rychle ho natocil a uz to bylo v klidu ... pak se to stalo jeste jednou v CR a sel jsem hledat v cem je problem dosel jsem do stadia ze jsme s otce rozebrali celou vstrikovaci hlavu, dokonce jsem se pustili i do rozebrani potenciometru skrtici klapky ... a vizualne zkontrolovali ty drahy ... zde se problem snad ani nemuze vyskytnout bezci jsou pozlaceni a maji 4 sberace a uhlikove drahy jsou opravdu festovni ... ovsem pri skladani zpet si musite pohrat s pootocenim aby to davalo stejny odpor na vystupnich vodicich jako pred rozebranim. Pak prisel na radu tenhle bazmek jmenem krokovy motor. U saxa je to prach sprosty motorek buhvi z ceho (cpe se to i do hracek) a pres snekovy prevod pohani ten trn ... nechapu proc to delaji z plastu !!! vsecko je pak vymackane a ma neskutecne vule i nekolik otacek. Vule jsem vymezil a Saxik pak jezdil uplne bez problemu ... Citovat
TITANa Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 Napsán autorem bleader Tak jsem to teď rozebral a je to kompletně všechno od voleje..Mastný a tím pádem tam nejsou kontakty jak by měly bejt. Může mi někdo vysvětlit kde můžu najít příčinu toho zamaštění? Jak je možný že se mi do sání dostává olej? Sice to teď můžu vyčistit a dočasně to tím zpravit, ale časem se to určitě zamastí znovu pokud to nepořeším.... Díkyz....V tak olej sa ti do sania dostava totima trubkama co vedu z hlavy valcov a nieje to olej ale olejove pary ktore sa musia spalovat a nie vypustat do ovzdusia. bozinku ved toto je aj na starych skodovkach. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 A tyto páry mohou v zimním období snadněji kondenzovat na stěnách ... a jsme v jádru pudla Napsán autorem TITANa Napsán autorem bleader Tak jsem to teď rozebral a je to kompletně všechno od voleje..Mastný a tím pádem tam nejsou kontakty jak by měly bejt. Může mi někdo vysvětlit kde můžu najít příčinu toho zamaštění? Jak je možný že se mi do sání dostává olej? Sice to teď můžu vyčistit a dočasně to tím zpravit, ale časem se to určitě zamastí znovu pokud to nepořeším.... Díkyz....V tak olej sa ti do sania dostava totima trubkama co vedu z hlavy valcov a nieje to olej ale olejove pary ktore sa musia spalovat a nie vypustat do ovzdusia. bozinku ved toto je aj na starych skodovkach. Citovat
bleader Odesláno 19. únor 2005 Autor Odesláno 19. únor 2005 Pořád mi to chcípá a už jsem prošel kde co. Nenajde se zde orpavdu niko kdo by nebyl schopen poradit ani radou? Už nevím co s tím krámem jménem auto mám dělat, asi jedině shodit ze skály protože jezdit se s tím už nedá . A i když to nejezdí tak najednou z ničeho nic bliká kontrolka airbag. Prolezl jsem fórum prošel jsem všechny kontakty k pyropatroně, vaku ve volantu i na řídící jednotce, všechno pročístěno zkontrolováno a ta svině bliká dál a k tomu ještě chcípá . Pučte mi někdo brokovnici a? to můžu pořádně opravit Nějaké podněty? V Citovat
Dave_k Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 měl jsem několikrát venku krokáč,ale ani jednou se mi nepodařilo že by se dal vyšroubovat pootáčením,a to mám druhou 406 .Vždy jsem vyčistil a šlapalo to,ale občas nastaly problémy,že by nakonec baterie?Nastartuji vpohodě ale pak po pul km někdy chcípá že by pokles a tím to rozhodilo elektroniku? No mě to zloilo stylem: Start bez problémů. Volnoběh v pohodě. Přidám plyn nebo popojedu a už jsem cejtil jak se to snaží chcípnout. Když jsem podržel plyn a počkal pár minut tak už to běhalo v pohodě. Vždycky jsem musel počkat dokud se to neohřálo na 75°C. Jakmile mi to chcíplo tak jsem moch točit jak ďas a nechtělo to chytit. Prostě jsem z toho byl už zralej na docenta Chocholouška. Pak mi jednou klekla baterka úplně. Koupil jsem novou, silnější a od tý doby startuju v pohodě. Ty problémy jsem měl jen v chladným období. Přes léto v klidu. Citovat
jezek Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Vazeni priatelia, dakujem za vsetky rady, ktore som si tu precital. Moj problem bol chcipanie motoru pri volnobeznych otackach a teplom motore. Takze vymontoval som krokac, vycistil a robilo to furt. Tak som este pokvrdlal vsetkymi moznymi konektormi na cidlach a bud sa rozbehal ten krokac, alebo to fakt bol kontakt na niektorom cidle. Otacky drzia jak vino )) Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Hurá pokud to bylo jen u teplýho motoru, může to dělat nějaký teplotní čidlo? Tatíkovi na Corse nešel nastartovat, jakmile byl zahřátej. Čidlo prostě hlásilo přehřátí motoru a ECU to nepustila... vymělili ho a byl pokoj. Citovat
Jirka30 Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 Cus panove,mam 406,1.8 16V,81 kw a motor chcipal a pri jizde se kolikrat dusil.jelo to treba 20 km v pohode a pak zacal z niceho nic se dusil a motor sel jako by se hadal a pak chcipnul a nesel nastartovat.kdyz to trochu vystydlo a po nekolikatem startovani i kdyz cerpadlo bylo slyset jsem pak nastartoval a jel.a to bylo snad kazdy druhy den.diagnostika ukazala chybu regulace bohatosti smesi.tak jsem zmeril tlak a prutok paliva od benzinoveho cerpadla.tlak ok a prutok KO.tak jsem vymenil cerpadlo v nadrzi a je po problemu.zas mi jezdi jako za mlada.doufam ze to tu nekomu pomuze.taky jsem nejdriv resil lambdu a cidla a klapku ale kdyz se nad tim clovek zamysli tak nejdriv jde musi jit benzin do motoru aby meli cidla co snimat a vyhodnocovat.u me je to vyreseno.mejte se :-) Citovat
JardaW Odesláno 18. březen 2016 Odesláno 18. březen 2016 (upraveno) Ahoj všem, jak jsem psal v předešlých vláknech, měl jsem problémy s pochcípáváním na volnoběh, poté jsem vyčistil kompletně sání a chcípání bylo slabší...... Nyní se situace zhoršila o tolik, že s autem už nejde jezdit, porucha se prostě prohloubila a už to chcípá i pod plynem... Zasáhl jsem tak, že jsem vyměnil onen krokový motorek....Dodalo mi VDO od Siemensu. Myslel jsem že je ošoupaný ovšem výměna nepomohla. Dělá to neustále to samé.... . Už nevím co s tím napadlo mě zdali to nemůže být ještě touto součástkou která je k tomu krokáči jakýmsi magnetickým protikusem - vůbec nevím nic o principu jak to funguje a proč, tak bych byl vděčen za jakoukoliv radu: Zajímaly by mě principy, označení toho zlatého knoflíku - popř. Peugeot číslo, prostě jakékoliv poznatky. Díky moc. Vašek Princip toho ,,zlateho knofliku je ze ma za ucel predehrivat dosedaci sedlo krokoveho motorku.. kdyz ho pripojis na 12V na baterku na polarite pri testu nezalezi a pokud je vporadku zacne hrat,nespal se pokud je ok A ten Krokac pokud se vymeni tak by se mel nastavit pres diagnostiku.. to same i u snimace polohy skrtici klapky.. Upraveno 18. březen 2016 uživatelem JardaW Citovat
krtek 2 Odesláno 18. březen 2016 Odesláno 18. březen 2016 (upraveno) krokac v tomto aute nenastavujes nastavi sa sam respektive rj motora si ho nastavi sama Upraveno 18. březen 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.