Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim lidickove, mam v planu koupit benzinove rc auto, vyhlidl jsem si jedno focela pekny, a za dobrej peniz. Problem je ze pan bydli u Ostravy. Ja bych se tam mohl dostat pristi vukend, to on nema cas, tak bych sem musel souhlasit s dobirkou, delam to nerad, ceske poste neverim a panovy podle jeho pisemneho projevu taky extra moc ne. A tedko otazka, pokud mi prijde na postu dobirka, muzu ji otevrit pred tim nez ji prijmu??

Odesláno

Woody: muzes ji otevrit pred jejim zaplacenim pouze v pripade, ze bude balicek poskozeny - potrhany obal, slisovana krabice.., a to za ucelem kontroly obsahu.

Odesláno

jak vidíš už ti poradili ostatní...prostě musíš nejdřív zaplatit a potom můžeš to otevřít před poštákem a on ti je jako svědek a když to bude cihla tak můžeš napsat událost...formuláře mají na poště...dělám to tak docela často...jen jednou jsem dostal něco jiného...napsal libesbrife,pošták se podepsal pod to a asi jsem možná narazil na bojácného člověka a prachy mi totiž poslal zpět.

ono to zas není pravidle když neumí projev,že je to ,,zloděj,, ono to je většinou obráceně,protože jsou už otrkaný a s ničím se nepářou.Ten kdo neposílá tak vlastně přesně neví co ajak je potřeba na poště

Odesláno

jj dobirka je absoltne nahovno pokud jde z neznameho zdroje,muz osidit kdokoli a ty zaplatis a pak uz vetsinou nic nenadelas,ja uz se taky spalil,takze jsem jen pro osobni predani pokud cloveka neznam :)

Odesláno
takze asi se po auticku kouknu jinde....

Vřele doporučuji. Mám doma pošťáka takže odpověď z první ruky.

1. Zásilku může adresát otevřít až po převzetí = veškeré náklady na reklamaci si adresát řeší sám a na vlastní náklady.

2. pracovnice na přepážce sice může posloužit kako svědek při sepsání obsau zásilky, ale není to její povinnost = může to odmítnout.

3. Otevření zásilky pře jejím převzetím adresátem je přípustné jen v případě jejího poškození (poškozený obal, podezření na vykradení nebo poškození obsahu apod). Pak je reklamace uplatňována vůči přepravci a to ODESILATELEM. Ten pak uplatňuje i vyplacení pojistky, pokud byla zásilka pojištěna.

Takže: Máš možnost - zásilku převzít a pak si sní dělej co chceš nebo odmítnout a vrácení řeší pošta.

Odesláno

A co požádat některého člena z P-C, který bydlí poblíž, zda-li by se na ten model nepodíla a ty bysi mu zavolal, co a jak. Pokud by se ti t vše zamlouvalo, tak buď zaslat peníze členovi P-C, který by to koupil a poslal by ti to a měl by si i jistotu, že je vše v 100% stavu. Je to jen o lidech + domluvě a taky v důvěře.

Odesláno

Na to je dobré být poněkud provařenější figurka (třeba ze srazů). Když si k Tvému nicku dotyčný severomoravský kolega bude umět přiřadit i ksicht, mnohem snáze se k takovému kroku rozhodne

Odesláno

tak myslim že na foru sem provařenej dost, kdo se mnou nějak obchodoval tak ví že vždycky bylo všechno v poho, no na srazech sem byl zatím jenom 2x když nepočítám vánoční :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...