wooody Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 zdravim lidickove, mam v planu koupit benzinove rc auto, vyhlidl jsem si jedno focela pekny, a za dobrej peniz. Problem je ze pan bydli u Ostravy. Ja bych se tam mohl dostat pristi vukend, to on nema cas, tak bych sem musel souhlasit s dobirkou, delam to nerad, ceske poste neverim a panovy podle jeho pisemneho projevu taky extra moc ne. A tedko otazka, pokud mi prijde na postu dobirka, muzu ji otevrit pred tim nez ji prijmu?? Citovat
abio Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 můžeš před pošťákem, ten slouží jako svědek... Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Woody : nesmíš - http://www.ctu.cz/1/download/Postovni_sluzby/ZPSL_uplne_zneni.pdf strana 5 & 9 .. Citovat
wooody Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 takze asi se po auticku kouknu jinde.... Citovat
Vvitty Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Woody: muzes ji otevrit pred jejim zaplacenim pouze v pripade, ze bude balicek poskozeny - potrhany obal, slisovana krabice.., a to za ucelem kontroly obsahu. Citovat
John_Ice Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 jak vidíš už ti poradili ostatní...prostě musíš nejdřív zaplatit a potom můžeš to otevřít před poštákem a on ti je jako svědek a když to bude cihla tak můžeš napsat událost...formuláře mají na poště...dělám to tak docela často...jen jednou jsem dostal něco jiného...napsal libesbrife,pošták se podepsal pod to a asi jsem možná narazil na bojácného člověka a prachy mi totiž poslal zpět. ono to zas není pravidle když neumí projev,že je to ,,zloděj,, ono to je většinou obráceně,protože jsou už otrkaný a s ničím se nepářou.Ten kdo neposílá tak vlastně přesně neví co ajak je potřeba na poště Citovat
silvar Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 jj dobirka je absoltne nahovno pokud jde z neznameho zdroje,muz osidit kdokoli a ty zaplatis a pak uz vetsinou nic nenadelas,ja uz se taky spalil,takze jsem jen pro osobni predani pokud cloveka neznam Citovat
godzila.01 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Tak já taky posílám dobírky i balíky po předchozím zaslání peněz na účet a nikdy nebyl problém že by se někdo bál jestli mu to pošlu nebo ne... Citovat
silvar Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 jak rikam,jde o to ze pokud te nekdo chce vylozene osidit tak se mu to povede Citovat
FrantaCV Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 takze asi se po auticku kouknu jinde.... Vřele doporučuji. Mám doma pošťáka takže odpověď z první ruky. 1. Zásilku může adresát otevřít až po převzetí = veškeré náklady na reklamaci si adresát řeší sám a na vlastní náklady. 2. pracovnice na přepážce sice může posloužit kako svědek při sepsání obsau zásilky, ale není to její povinnost = může to odmítnout. 3. Otevření zásilky pře jejím převzetím adresátem je přípustné jen v případě jejího poškození (poškozený obal, podezření na vykradení nebo poškození obsahu apod). Pak je reklamace uplatňována vůči přepravci a to ODESILATELEM. Ten pak uplatňuje i vyplacení pojistky, pokud byla zásilka pojištěna. Takže: Máš možnost - zásilku převzít a pak si sní dělej co chceš nebo odmítnout a vrácení řeší pošta. Citovat
OK406 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 A co požádat některého člena z P-C, který bydlí poblíž, zda-li by se na ten model nepodíla a ty bysi mu zavolal, co a jak. Pokud by se ti t vše zamlouvalo, tak buď zaslat peníze členovi P-C, který by to koupil a poslal by ti to a měl by si i jistotu, že je vše v 100% stavu. Je to jen o lidech + domluvě a taky v důvěře. Citovat
wooody Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 to neni spatnej napad, hlasi se nekdo z okoli ostravy kdo by do toho sel? :-D samozrejmne ze ne zadarmo Citovat
Medvěd Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Na to je dobré být poněkud provařenější figurka (třeba ze srazů). Když si k Tvému nicku dotyčný severomoravský kolega bude umět přiřadit i ksicht, mnohem snáze se k takovému kroku rozhodne Citovat
wooody Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 tak myslim že na foru sem provařenej dost, kdo se mnou nějak obchodoval tak ví že vždycky bylo všechno v poho, no na srazech sem byl zatím jenom 2x když nepočítám vánoční :-( Citovat
nikol Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 A kolik stojí taková sranda? A kde mešká ten prodejce? Citovat
wooody Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 právě že za něj chce jenom 2500 kč a je z hodslavic. Citovat
nikol Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Tak to ti nepomůžu,je to kus od Ostravy.Jsem Opavak,ale jezdím často do Ov. tak bych ti to vyzvedl,ale to je trochu z ruky.Tak promin:( Citovat
ThorR Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Někdy kolem Hodslavic jezdím , ne sice tak často, pokud chceš pomoct, můžeme se domluvit přes sz. [upravil dne 7.10.2010 od ThorR] Citovat
Pata Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Taky se hlásím, sice to mám dost z ruky, ale třeba v neděli jsem jel kolem na motorce... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.