Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vypadají super. Přiznám se, že desing vozů 2001-2009 mě tolik za srdce nevzal (neříkám, že to je špatný), ale tohle se mi už fakt hodně moc líbí :D

[upravil dne 26/9/10 od MilanF1]

Odesláno
No výroba 206+ byl krok vedle už od počátku

Prečo maš taky nazor ja mam doma jednu z 1,4 HDI a max spokojnost aj s autom aj s pohodlím, spotrebou. A mal som ju dokonca ako firemne auto a taktiež spokojnosť.

Odesláno

krasna 208 :) sa tešim až to uvidim na cestach :)

konečne krasny nastupca 206....207 tiež neni zla ale moc sa mi nepači a 206+ je dizajnovo jedno z najhoršich aut halvne čo sa týka predku, aspoň podla mňa

a jednoznačna volba pre mňa by bola 208 RC(GTi) vykon 233koni, 6-kvalt, zadne kolesa pohaňane elektromotorom, a spotreba 4,7 litra na 100.....som sa asi znovu zalubil a začinam šetriť na nove auto :D

[upravil dne 27/9/10 od winco]

Odesláno

Od dob xx7-kové řady se v podstatě všechny Peugeoty tak deilbě smějou, nebo naopak vypadají jak slepence několika aut, že i kdybych na některý z nejnovějších modelů měl cash, nekoupil bych si ho. Ale znáte to, co člověk, to názor. :myslim

Odesláno

tak xx7 rada sa ani mne nelubi :) ale tak tato 208 je pekna :) nie tak ako 206 ale už len ta ponuka tej pohonnej jednotky čo je v 208 GTi je strašne lakadlo :) vykon jak maria a spotreba ja na 1,4 HDi :) keby sa to da dať do 206 tak nehavam 206 :D

Odesláno
ten litrovy trivalec je doufam joke

jinak peugeot 208 rcz i 2008 vypadaj taky pěkně

Ten litrový trojvalec je realita.

Ale pokiaľ sa vydarí ako 1.0 v 107čke tak niesom proti, určite lepšia voľba ako 1.4 8V kde pri súčasnej norme Euro5 má motor čo robiť sám so sebou nieto ešte s autom.

Inak vraj 208čka už je v Trnave kdesi schovaná.

Odesláno
v 107 je toyota motor , toto ma byt vti od bmw tak by to melo byt jeste lepsi , no uvidime

Ja som narážal na to, aby ten od PSA bol aspoň tak vydarený ako od Toyoty.

Hoc to bude len taký základ v štýle 1.2 HTP vo Fábii.

Keď už motor, tak VTi. I keď viac som zvedavý, či reči o spolupráci s BMW na vyšších kubatúrach ako 1.6 nezostanú len rečami.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...