Ladis Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 http://69.59.131.177/Files05/coolcarad.wmv Citovat
Operator Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 No tý volééé, tak tomu řikám pecička jak swiň!!! :cool: Citovat
Operator Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Pamatuju si, že za mých dětských let šly na tyhle hračičky reklamy. Jak se tomu řikalo. T For - Men, J.I.Joe, nebo jak? Citovat
Operator Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Napsán autorem Majkie Transformers.. :-) jóóó, jasně!!! Dik, vyřešil jsi mé celodopolední dilema! :D:D:D Citovat
Marlin Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Napsán autorem Majkie Transformers.. :-) tech sem mel jako malej nekolik Citovat
Tazman Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Jen co jsem to schlédnul tak kromě toho že to je super reklama tak další co mě napadlo : byli Transformers tak jako ¨to napadlo každého:D To by byl drsnej alarm utancování k smrti:D Citovat
Operator Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Napsán autorem Marlin Napsán autorem Majkie Transformers.. :-) tech sem mel jako malej nekolik Když nepočítám nějakej hybrid z Kinder vajíčka, tak já neměl ani jednoho (myslím originál, od Mattela :D:D), fňuk fňuk, tak asi proto si to nepamatuju! :papa:P Citovat
Wasabi Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Transformers...Transformers... to mi něco říká nebyli to ti maskovaní kokoti nebo roboti? Už se mi to asi plete:D Citovat
Petr605 Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Co to je, to co tvoří tu hlavu? Středovej panel? Možná Marlin to bude vědět - vyndá jednoho transformátora z vytrínky a koukne se.:D:D Citovat
Ladis Odesláno 26. listopad 2004 Autor Odesláno 26. listopad 2004 rovně to skončí nejspíš u Želv ninja Taky dobrej alarm. Útočníka naporcovat na velikost čokolády Milka Enjoy - protože ty odměřují s největší přesnotí, tak aby padly přímo do ruky (doufám, že jsem nespletl značku těch fialovejch rakouskejch krav z Alp) Citovat
Marlin Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Napsán autorem Petr605 Co to je, to co tvoří tu hlavu? Středovej panel? Možná Marlin to bude vědět - vyndá jednoho transformátora z vytrínky a koukne se.:D:D ve vitrince mam model aut ale co pamtaju, tak hlavicka skutecne byla stredovy panel, ale nejsu si jistej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.