Gpat Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 Mam 605 2,1 d, pri zatazi (kopec prudsia akceleracia) sa mi prehrieva motor - teplota kolise medzi 80 - 110 stupnov voda nikdy nevyvre, najazdil som uz tak 30000 km, hlava je 100 percent OK, voda nemizne, v oleji voda neni, termostat vymeneny, chladiaci system som nechal precistit MOHOL BY NIEKDO PORADIT CO TO MOZE ESTE BYT???????? Diky za kazdu radu Citovat
Jardaned Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 A co když ti blbě ukazuje teploměr?????Může být vadné čidlo,někde špatný kontakt apd. Citovat
Fusion Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 110 je dost, ale nejspíš to někde blbne... a pokud to není pořád na 110, tak to asi nemá smysl řešit Citovat
Gpat Odesláno 25. listopad 2004 Autor Odesláno 25. listopad 2004 ventilator sa spina ale teplotu napriklad v kopci neudrzi stale stupa cidlo je asi ok aj teplomer nemate niekdo s 605 rovnaky problem? mam strach ze to prdne a raz vyvre voda a odide hlava Citovat
Ladis Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Pokud rafika ukazuje správnou teplotu, tak bych řekl že je škrcený průtok cladičem. Buď málo otvírá termostat, nebo je špatenka v chladiči. První bych skouknul termostat. Dá se klidně vymontovat a vyzkoušet jestli se to dál bude přehřívat. Pokud jo, tak pak další pán na holení je chladič. Ještě skontroluj hladinu chladící kapaliny a odvzdušnit. Citovat
Petr605 Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Asi zanesenej chladič. Návod na nápravu je zde: http://www.peugeot-club.com/topic/3854-pri-rychle-jizde-vysoka-teplota-uz-ne/ Citovat
Fusion Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 osobně bych ještě zkusil takovou blbinu - vem teploměr na zavařování (okurků apod.) a zjisti jaká je tam doopravdy teplota... vono totíž jestli se někdo hrabal v přístrojovce tak tam mohl pohnout s tou ručičkou teploty a ukazuje to bludy... jen takovej blbej nápad.... Citovat
janhercik Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Nevím jak 605, ale na 405 1,9 D z roku 1991 mi teploměr podměřoval cca 10 °C (vyloučil jsem chybu čidla - změřena skutečná teplota), na přístroji teploměru jsem našel \"potenciometr\", jehož pootočením jde poupravit hodnota ukazatele - podařilo se mi odchylku zmenšit tak na 2°C. Jen by mě zajímalo, jak se stane, že budík začne ukazovat nesmysl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.