Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam 605 2,1 d, pri zatazi (kopec prudsia akceleracia) sa mi prehrieva motor - teplota kolise medzi 80 - 110 stupnov voda nikdy nevyvre, najazdil som uz tak 30000 km, hlava je 100 percent OK, voda nemizne, v oleji voda neni, termostat vymeneny, chladiaci system som nechal precistit MOHOL BY NIEKDO PORADIT CO TO MOZE ESTE BYT???????? Diky za kazdu radu

Odesláno

ventilator sa spina ale teplotu napriklad v kopci neudrzi stale stupa

cidlo je asi ok aj teplomer

nemate niekdo s 605 rovnaky problem?

mam strach ze to prdne a raz vyvre voda a odide hlava

Odesláno

Pokud rafika ukazuje správnou teplotu, tak bych řekl že je škrcený průtok cladičem. Buď málo otvírá termostat, nebo je špatenka v chladiči.

První bych skouknul termostat. Dá se klidně vymontovat a vyzkoušet jestli se to dál bude přehřívat. Pokud jo, tak pak další pán na holení je chladič.

Ještě skontroluj hladinu chladící kapaliny a odvzdušnit.

Odesláno

osobně bych ještě zkusil takovou blbinu - vem teploměr na zavařování (okurků apod.) a zjisti jaká je tam doopravdy teplota... vono totíž jestli se někdo hrabal v přístrojovce tak tam mohl pohnout s tou ručičkou teploty a ukazuje to bludy... jen takovej blbej nápad....

Odesláno

Nevím jak 605, ale na 405 1,9 D z roku 1991 mi teploměr podměřoval cca 10 °C (vyloučil jsem chybu čidla - změřena skutečná teplota), na přístroji teploměru jsem našel \"potenciometr\", jehož pootočením jde poupravit hodnota ukazatele - podařilo se mi odchylku zmenšit tak na 2°C. Jen by mě zajímalo, jak se stane, že budík začne ukazovat nesmysl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...