Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem si to přečetl do konce...jestli vidíš,tak jsem žasl,že ostatní mu pomáhají a rozhodně jsem ho neukřižoval,jenom jsme žasl a že si hrál se smrtí žasl jsem podruhé a že to je starej příběh??ozzy ho připomněl podle mě má na to právo a já o němnevěděl a teď to vím,no...a přece v mém příspěvku není nic o tom,že je to takovej či takovej člověk (Mapiv)

[upravil dne 17.9.2010 od John_Ice]

Odesláno

todle už se nemělo vytahovat, kdyby se to nevyřešilo tk klidně, ale takhle..... myslim že se mapiv ukázal v docela dobrym světle..... já osobně bych na to koule asi neměl

Odesláno

oddie: přesně - \"kdo tu kauzu znal\"

Kdo zažil, vzpomněl si, ale už neřešil. Kdo neznal, ten má tendenci znovu to tu začít rozebírat. Což je blbost, páč žádný nový moudro, než to co padlo už v minulosti tu nikdo nevymyslí.

Btw: první kdo to připomněl byl punkac o stránku zpátky.

Abych to shrnul: Pokud má s MaPivovou minulostí někdo problém, ať si myslí svý, ale dál to tu rozebírat nebudeme, OK?

Odesláno
ja si myslim, ze v tomto pripade uz mel ozzy drzet zobak....

no, napsal jsem jen svůj názor, jsme přece na foru,né? osobně bych s takovýma lidma jako je Mapiv už NIKDY nejednal :roker

jinak Scratchi--zkus příště napsat své mínění poněkud slušněji, nevím jaký máš důvod se vůči mě tak vyjadřovat, není to poprvé co ti ujela huba, nebo to zase smažeš jako minule?

Odesláno

Stalo se. Už s tím momentálně nic jiného neudělám. Vím, že někteří to přes srdce nepřenesou do konce života a při každé situci mi to vpálí mezi oči.

Najdou se však tací, kteří i přes moje velké pochybení oči přivřou a snaží se pomoci. Za to jim patří velké díky!!!

Odesláno
oddie: přesně - \"kdo tu kauzu znal\"

Kdo zažil, vzpomněl si, ale už neřešil. Kdo neznal, ten má tendenci znovu to tu začít rozebírat. Což je blbost, páč žádný nový moudro, než to co padlo už v minulosti tu nikdo nevymyslí.

Btw: první kdo to připomněl byl punkac o stránku zpátky.

Abych to shrnul: Pokud má s MaPivovou minulostí někdo problém, ať si myslí svý, ale dál to tu rozebírat nebudeme, OK?

můžeš bejt konkrétní,mě to nevadí...někdo to znal a vytáhnul(ozzy že dal odkaz...)já to neznal,ale rozhodně to nerozebírám a jinej tu není,kterej se diví,tak proč to teda rozebíráte. Okomentoval jsem to a . další řekl už to je starej příběh a dořešenej faj je za tím . ,ale proč jsou tam další lidi co tvrděj vlastně to samé nerozebírej te to a vlastně tím to stále rozebírají.

Kdybych to kurňa komentoval a rozebíral,tak bych řekl i své mínění co si o tom myslím,ale nic jsem k tomu nenapsal,jenom jsem smekl klobouk nad lidmi,že jsou takle ochotni.

Odesláno
ja si myslim, ze v tomto pripade uz mel ozzy drzet zobak....

no, napsal jsem jen svůj názor, jsme přece na foru,né? osobně bych s takovýma lidma jako je Mapiv už NIKDY nejednal :roker

jinak Scratchi--zkus příště napsat své mínění poněkud slušněji, nevím jaký máš důvod se vůči mě tak vyjadřovat, není to poprvé co ti ujela huba, nebo to zase smažeš jako minule?

nesnasim, kdyz nekdo vytahuje takovyhle kostlivce, kor kdyz to vse uz bylo vyreseno. Pokud se nechces vyjadrit k tematu, tak se radsi proste nevyjadruj. Me zase Mapiv treba pomohl, protoze mi pomahal se svym byvalym autem, ktere se pres klub ke me tak nejak dostalo....

To neni nic proti tobe ozzy, ale myslim si, ze tvuj prispevek uz sem opravdu nepatri. To je jako kdyby ti furt nekdo mlatil o hlavu debilitu, kterou jsi kdysi treba udelal. Taky by ti to bylo neprijemny, kor kdyz uz to bylo vyreseny, asi tak.

sorry Mapiv :xvul:blablabla:blablabla:blablabla

Odesláno

prosimte tu mas vypis z RIPE.... je to jeho poskytovatel... Tomu bych poslal mail o informace o pouziti teto IP. coz si na zacatku vlakna vypsal... Kdo je v uvedeny cas pouzival... S Adresou klienta pro overeni. popr. jsou to info pro PCR.... Jestli chces tak tam muzu zavolat a zajistit ti to... Popr. si tam zavolej sam a domluv se s nim... Oni musi logovat info, takze oni budou vedet.

netnum: 90.183.38.0 - 90.183.38.255

netname: NETCENTRUM

descr: K Cervenemu Dvoru 3156/25

descr: Praha

country: CZ

admin-c: LV790-RIPE

tech-c: LV790-RIPE

status: ASSIGNED PA

mnt-by: AS5610-MTN

source: RIPE # Filtered

person: LINEK VLADIMIR

address: Pod statky 725/17

address: Praha 8

address: 18000

phone: +420220123456

e-mail: vladimir.linek@netcentrum.cz

nic-hdl: LV790-RIPE

source: RIPE # Filtered

Odesláno

Kruci, to jsou věci....:-)

Cheppe, prosím, můžeš to napsat laicky? Mám poslat panu Linkovi mail, příp.mu zavolat, kdo v hodinu odeslání emailu, používal mnou vypsané IP adresy? Chápu to dobře?

Odesláno

Chepp: není to jeho poskytovatel. Už jsem to tu psal - e-mail byl odesílán přes webové rozhraní portálu Centrum.cz

Ono nejde jen o to, nějakou informaci zjistit, ale taky o to ji správně interpretovat. ;)

IP adresy, jejichž rozsah ti vypadl z RIPE ( 90.183.38.0 - 90.183.38.255) patří společnosti Netcentrum, která provozuje portál Centrum.cz. Nepatří žádnému poskytovateli internetu.

Odesláno

Kurt: ano spatne sem to pochopil a spatne se vyjadril. Myslis si ze centrum nevede log prihlasenych klientu. Samozrejmne sem si toho taky pred chvily tracertem vsimnul.

Odesláno

Chepp: to si sice vede, ale nepustí k němu nikoho zvenčí (krom PČR). Navíc samotné zjištění IP adresy odesílatele je pořád málo. (zvlášť v zemi, kde existují veřejné knihovny s přístupem k internetu a internetové kavárny).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...