Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa: Toužíte po 508 nebo ne?  

7 hlasů

1. 1. Anketa: Toužíte po 508 nebo ne?

• Ano, chtěl bych 508ku
      88
    • Ne, nechci 508 ani náhodou
      29

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Hlasoval jsem pro NE!

Jednak není tak hezká jak třeba 5008 nebo S-max a jednak je pro mě už malá;):D

Není to špatný auto, určitě se jich u nás prodá hodně, ale není to holt přesně můj šálek kávy:(

Odesláno

Ne. Měl jsem 405, 605, 406, 607, všechno sedan, a už mám těch nízkých aut s nízkým (nepraktickým) kufrem dost.

Myslím, že budoucnost mají vyšší 7-místná auta typu 307 kombi, 807, 5008.

Odesláno

Vše se bude odvíjet od toho, jestli se do ní vejdu:myslim

Stačila by mi i 407, ale můj poslední pokus jí řídit skončil křečí v kyčli a nalomenou holení kostí, jak jsem se pokoušel dostat nohu mezi sloupek, volant a na plynový pedál :aut:D

Odesláno

Ja som bol síce po zhliadnutí obrázkov skeptický ale pred časom som videl v Peugeote naživo a... je to poriadny a pekný kus auta.

Podľa mňa to môže smelo konkurovať aj A6 samozrejme s primeranou motorizáciou. Ešte som zvedaví na spoľahlivosť a poruchovosť čo ukáže čas.

Pre mňa teda áno áno ale len automat: 2,0 HDi 163k, 2,0 HDi HY4motion alebo 2,2 Hdi.

Ten 3,0 Hdi je určite super ale ten jedine v krásnom 407 coupe. :roker

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nějak chybí prémiový benzínový motor V6, přeci jen 16ka je na takové auto trochu málo, ne?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Je to pekne auto, samozrejme nove, a keby sme mali tolko penazi, ze by sme si ho mohli kupit, tak si ho kupime,

no kedze mnohy si kupuju auto podla toho na co ho potrebuju, tak myslim ze z rozmaru by som si ho nekupil. No uz sa podoba na novu C5, tak neviem. 607 my stale reze srdce.a 807 je praktickejsia pre pocetne rodiny , ci daky objemny nakladik.

:myslim

ale vsetkym co si ho kupia vela radosti s nim prajem. :papa

Odesláno

tak bol som sa previezt kym som cakal na urobenie servisu:

pozitivne:

- zmenili servo, mne to vyzeralo rozumnejsie vyriesene

- hlucnost este klesla oproti 407

- materialy vyzeraju byt ok

- velmi pozitivne hodnotim novy stredovy panel a hlavne ovladanie ventilacie!!! toto je jednoduche a priame, uz netreba stlacat milion krat aby to zacalo fukat ako si clovek predstavuje.

negativa:

- este menej odkladacich priestorov !!! - stredovy odkladaci box je polovicny oproti 407. teda ak odmyslime drziaciky na napoj;-)

- box pred spolujazdcom sa mi zda mensi a horsie pristupny

- ESP sa vypina veeeelmi blbym sposobom (aspon model co mali vystaveny) - treba otvorit klapku kde je teraz odkladaci priestor nalavo a potom vypnut ESP...

- popolnik sa extremne zle zatvara a je este mensi (za nim je konektor PC)- pouzivam na odkladanie dialkaca k brane takze negativne pre mna

bolo by isto z jedneho aj druheho este viac, ale uz si viac nespominam a kazdy ma ine potreby

Odesláno

Dneska vyšel v Autohitu test a velmi ji vynesli do výšin. Tolik chvály na peugeota jsem už dlouho nečetl, až mě z toho dojetím ukápla slza:)

Odesláno

Ee ani nahodou bych ji nechtel kdyz novyho Pezotka tak jedine 308 GTI :mad::D

Odesláno

Zdravím Vás,

taky jsem byl kouknout dnes a pak půjdu na testovačku, až budou mít SWéčko. Ale prostě bomba. Mazec kára. Ten interiér, ta karoserie. Pro mne by stačilo 2,0HDi 6st automat bych si tentokrát vzal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...