Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já bych řekl že je to podle německého techničáku rok výroby 2008 a protože to bylo asi předváděcí nebo náhradní vozidlo u prodejce Peugeot tak dali záruku až po prodeji.

Odesláno

Co jsem koukla odhadem na díly, jak píšou že chladič je K.O. jsou tam tři chladiče, turba, normální a klimatizace chladič. Dále celé chassi na kterém to drží +sahara . To odhaduju tak na 40 000Kč. Dále nárazník, blatníky, světla, práce mechanika, stříkání, hmmm dalších 30 000Kč . Odhad 80 000Kč.

Odesláno

To mě * 407 2009 za cenu, kdy jsem loni kupoval svou 2005 :)) (i když nebouranou a v supr čupr stavu). Nedivím se, že si to dneska koupí každej :)

Odesláno

jestli uvažuješ o koupi,proč zrovna bouračku na předek,spíš je to vždy lepší na zadek....vím,že teď budou kecy,ale kdybych nekoupil před 2měsíci SW,šel bych okamžitě do 407 od PP205...za ty prachy kurňa drát,oželel bych i že to není SW

Odesláno

Díky, já to odhadoval tak na 80 tis Kč . Naví ty chladiče a chassi držáky atd nemůžu koupit starší když je to nový auto.

Určitě nekupovat.. nesmysl cena a tak minumálně 50 do toho dáš vím o čem mluvím.Takhle se to nezdá ale ta zpěradostala dardu a budou olánosníky asi..
Odesláno

no já si myslim že 80tis je velice optimistický předpoklad. Určitě tam budou i obě světla (uražené úchyty) parkovací senzory a dost bych se divil kdyby ta kapota nebyla chycená atd... Záleží kde by se to opravovalo, jestli origo servis tak počítej tak 130 tis.

Odesláno

A das to do poriadku a za 3 roky to budes chciet predat a nepredas to len preto ze dotycny bude vypravat ze to bola totalka buracka na predok. A nepomozu ani fotky a ani faktury z opravy. Ludia su vymyselnici tejto dobe.

Odesláno

Hlavě ta PPčkova je \"mazel\" po automechanikovi, takže předpoklad auta s minimálními provozními investicemi. Ta bouračka má sice houby najeto, ale to je tak jediný klad - na fotkách je vidět co je po ráně určitě v řiti, ale jak už psal někdo výš, až se to opravdu odstrojí, to pak budou vidět věci. Každopádně to vždycky bude jenom opravená rána .....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...