Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

dvojku za dil ? ..... ufff. Tohle neni metaliza (mozna nastesti).

Vlastne bych jeste mohl zkusit vrakac zda nebudou ten blatnik mit

Odesláno

Kamarád si to tenkrát nechal lakovat a neměl metlu a dával za to kolem 3 tisic a to mu to nalakovali jenom zvenku. Zkuš radši jak píšeš ten vrakáč nebo tak.. :)

Odesláno

no az uvidite fotku posoudite ..... levny to nebude. Na jeden vrakac jsem ted volal a nemaj modry Pugy 306 prej vubec. Ach jo

Odesláno

Tome - nechci Ti brát iluze, ale vrakáčisti plechařinu většinou extra kvalitně neskladujou = předpokládej, že i kdybys blatník koupil \"ve své\" barvě, na 90% ho nový lak nemine. Co se tmavě modrý pažoutí barvy týče, dělalo se minimálně X odstínů a nemyslím si, že by Ti rozebírač byl schopen přesně určit odstín tamo ležícího blatníku (spíš bych věřil tomu, že když u Tebe vycítí \"vyšší zájem\" o modrý kousek, pak i jeho cena za modrý kus plechu bude o několik desítek % vyšší).

Co se stalo je nepříjemné, ale já bych asi šel cestou koupě ZDRAVÉHO ORIGINÁLNÍHO blatníku třeba od Huga a následného přestřiku, na alternativu z AK apod. bych se vykálel (pokud si tedy chceš auto ještě pár let nechat).

[upravil dne 3/7/2014 14:28 od Medvěd]

Odesláno

no ale alternativa z AK me vyjde na 1.000 + cena laku a bude to nezrezly neposkozeny dil ...

Odesláno

Kterej za 2 roky shnije a nebude pořádně pasovat .....

Sám jsem nic takovýho neřešil, papouškuju co jsem tu kdysivá četl o hrozné kvalitě alternativní plechařny

Odesláno
no ale alternativa z AK me vyjde na 1.000 + cena laku a bude to nezrezly neposkozeny dil ...

A možná vydrží nezrezlý i půl roku :D

Když pominu, že nebude sedět...

Odesláno

Z Kelly a podobných bych to rozhodně nebral...radši sehnat origo z vraku i v jiný barvě a máš jistotu,že ti to nezrezne před očima jako ty kvalitní druhošky... a bude pasovat.

Odesláno

Aha :myslim Tak diky no budu pokracovat v hledani po vrakacich...

Odesláno

Přesně tak, Hugo je teď na dovolený. ;) Koupit origo sundaný z auta a když se nepodaří trefit odstín, tak potom přestříkat. Zadní blatník nechat vytáhnout. ;) Ale rozhodující bude fotka.

Odesláno

To je nemilé ... jak bylo napsáno, origo díl a pak ho stříknout. Já bych mohl nabídnout lakýru, který udělá díl za 1500 Kč. ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...