Kenedi Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 Ahojte, viete mi poradit na co a ci treba davat nejake additiva do nafty. Pr: vycistenie motora.. alebo zlepsenie vykonu.. mozete pls aj priklady uviest.. dikes Citovat
Zazimir Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 Mohu také doporučit VIF, zvýší cetanové číslo nafty a zabrání usazeninám ve vstřiku. Anebo nalít VERVU od Benziny. Tam aditivum lít už není nutné, protože výrobce garantuje cetanové číslo 60, narozdíl od běžné nafty s 52. Sám VIF přidá asi 3-5 cetanů. Citovat
pyrone Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 kde ste kupovali VIF? dostat tpo normalne na pumpe? Citovat
HonzaZ Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Mají ho také v Auto Kelly za cca 165,-. Aspoň jsem ho viděl v Praze na centrále. Citovat
HonzaZ Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 Zlepšuje mazací, antikorozní vlastnosti nafty, zvyšuje cetanové číslo, snižuje pěnivost atd. Prostě je to ochrana při natankování nekvalitní nafty. Citovat
hudy Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 pouzivam Kernite NF Kgard. Sice drazsi, ale skvelej. Citovat
lukáš.t Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdf http://www.petrol.cz/magazin/pm012008/produkty1_08.pdf Citovat
AnotherOne Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Ten test tu koluje už niekoľko rokov, takže medzitým môže byť situácia čo do kvality aditív iná. Citovat
lucascz Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Zeptám se, někde jsem četl, že Verva od Benzíny je velmi kvalitní nafta s vysokým cetanovým číslem, která již adituvim nepotřebuje, že naopak aditivum znehodnotí její kvalitu. Zkušenosti, praxe? Osobně aditivum pouzivam, ale s Benzínou zkušenosti nemám Citovat
Kenedi Odesláno 9. září 2010 Autor Odesláno 9. září 2010 no ze v rakusku je good nafta.. tak pockam ked pojde niekto tankovat tam a pripojim sa k nemu Benzina v BA nieje a v TO ma ze nafta 1.012E .. co je take nizke az podozrive Citovat
aldave Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Poraďte. Mám 2.0 Hdi 100 kW. Tankoval jsem Shell + aditivum VIF. Pak jsem skusil Benzinu Verva plus VIF. Po 6 nádržích se mi zakousl EGR ventil. V servisu to odblokovali a po 100 km se zakousl znovu. Shodou okolností na dovolené. Ve Slovinsku jsem natankoval tamní naftu plus VIF a po 7 km se ventil sám \"opravil\". Od té doby(rok a půl) jen Shell plus VIF a vše v pořádku. Náhoda? Nebo můj motor nemá \"rád\" jinou naftu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.