Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prázdniny končí a tak bychom se opět mohli sejít a trošku poklábosit. Dnes jsem se náhodou ocitl v tomto podniku

http://www.klidpopraci.cz/

a protože na mně udělal dobrý dojem, rezervoval jsem tam 10 - 15 míst na čtvrtek 2. 9. 2010 od 18 hodin.

Věřím, že se Vám v této restauraci bude líbit stejně jako mně.

[upravil dne 25/8/2010 Medvěd]

Odesláno

Mohu jen doporucit, kdyz jsem tam byl pred prazdninami, tak me napadlo jej doporucit jako moznou alternativu k relativne predrazene radnici - zda se, ze to ani nebylo potreba :-)

Vari dobre, a vyhodou (aspon pro vetsinu zdejsich) je, ze jde o nekuracky (!) podnik, pokud se neco nezmenilo.

Odesláno

Právě jsem se dozvěděl, že Helča má dnes školení a dorazí domů nejdříve kolem 18 hodiny. Můj příjezd na sraz se tedy bude odvíjet od toho, jak se ona dostaví domů (abych mohl předat Pavlíka) a já tímto žádám Ty z Vás, kteří se na sraz chystají, aby se pokusili být už kolem 18 hodiny na místě - http://www.klidpopraci.cz/. Rezervace je pro 10 - 15 lidí, tak by bylo blbé, kdyby nám jí pro neúčast v 18. 15 zrušili.

[upravil dne 2/9/2010 Medvěd]

Odesláno

Tak po příště bych navrhoval návrat zpět na Radnici. Hospůdka sice vypadá dobře, má roztomilou obsluhu, ale jídlo mizerné, jak kdyby ho patlal matlák Babica, a ještě k tomu to vyšlo stejně draho jako na Radnici, kde vaří o několik řádů lépe.

Odesláno

prostredi pekny, obsluha dobra, u jidla o dost mensi vyber za srovnatelne ceny jako na Radnici. Grilovana krkovicka co jsem mel nebyla spatna, ale nic jineho bych si asi nevybral a davat si ji pokazde .. mno nevim :) a treba jako alternativa hambac v prumerne cene za 140 taky neni zrovna hitparada, i kdyz nevypadal zle, ale ten tak ochutnat jednou

Takze za me spis ta Radnice :myslim

Odesláno

Za mě se mi tam líbilo... obsluha milá.. jídlo spokojenost... a jinak včera mi došel mail z restaurace Džbán,že má opět nového šefkuchaře a i provozovatele...a menu už od 99 ,-

Takže bych třeba tuhle lokalitu opět zkusil.. ale nechal bych to až na jarní minisraz kdyžtak.Pokud by byl o ní zájem.

Odesláno

obsluha ok

kvalita jídla-za mne ok

ceny-ok

bohužel pro nás tam klid po praci nebyl a nikdy nebude , onen koutek kde byly ti hluční se opakuje každý čtvrtek :(, viz info od servírky.

připomínku mám k jídeláku, po dvou třech návštěvách bych si už asi jídlo nevybral

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...