Medvěd Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Prázdniny končí a tak bychom se opět mohli sejít a trošku poklábosit. Dnes jsem se náhodou ocitl v tomto podniku http://www.klidpopraci.cz/ a protože na mně udělal dobrý dojem, rezervoval jsem tam 10 - 15 míst na čtvrtek 2. 9. 2010 od 18 hodin. Věřím, že se Vám v této restauraci bude líbit stejně jako mně. [upravil dne 25/8/2010 Medvěd]
Driver Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Jo já jsem tam tenhle podnik taky zaregistroval, zaujal mě ten název. Zkusím dorazit, abych to omrknul
John Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Pokud to pujde tak se ukážu... jinak pokud dobře počítám tak by to měl být 55.minisraz
Vvitty Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Mohu jen doporucit, kdyz jsem tam byl pred prazdninami, tak me napadlo jej doporucit jako moznou alternativu k relativne predrazene radnici - zda se, ze to ani nebylo potreba :-) Vari dobre, a vyhodou (aspon pro vetsinu zdejsich) je, ze jde o nekuracky (!) podnik, pokud se neco nezmenilo.
HonzaZ Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Bohužel musím zítra k večeru odjet z Prahy. Tak snad příště
Medvěd Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 Právě jsem se dozvěděl, že Helča má dnes školení a dorazí domů nejdříve kolem 18 hodiny. Můj příjezd na sraz se tedy bude odvíjet od toho, jak se ona dostaví domů (abych mohl předat Pavlíka) a já tímto žádám Ty z Vás, kteří se na sraz chystají, aby se pokusili být už kolem 18 hodiny na místě - http://www.klidpopraci.cz/. Rezervace je pro 10 - 15 lidí, tak by bylo blbé, kdyby nám jí pro neúčast v 18. 15 zrušili. [upravil dne 2/9/2010 Medvěd]
oddie Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Tak po příště bych navrhoval návrat zpět na Radnici. Hospůdka sice vypadá dobře, má roztomilou obsluhu, ale jídlo mizerné, jak kdyby ho patlal matlák Babica, a ještě k tomu to vyšlo stejně draho jako na Radnici, kde vaří o několik řádů lépe.
Medvěd Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 No mně tam jídlo chutnalo a celkově se mi tam líbilo mnohem víc než v Radnici. Další názory?
Ferry Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 prostredi pekny, obsluha dobra, u jidla o dost mensi vyber za srovnatelne ceny jako na Radnici. Grilovana krkovicka co jsem mel nebyla spatna, ale nic jineho bych si asi nevybral a davat si ji pokazde .. mno nevim a treba jako alternativa hambac v prumerne cene za 140 taky neni zrovna hitparada, i kdyz nevypadal zle, ale ten tak ochutnat jednou Takze za me spis ta Radnice
John Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Za mě se mi tam líbilo... obsluha milá.. jídlo spokojenost... a jinak včera mi došel mail z restaurace Džbán,že má opět nového šefkuchaře a i provozovatele...a menu už od 99 ,- Takže bych třeba tuhle lokalitu opět zkusil.. ale nechal bych to až na jarní minisraz kdyžtak.Pokud by byl o ní zájem.
Pe.Tr Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 obsluha ok kvalita jídla-za mne ok ceny-ok bohužel pro nás tam klid po praci nebyl a nikdy nebude , onen koutek kde byly ti hluční se opakuje každý čtvrtek , viz info od servírky. připomínku mám k jídeláku, po dvou třech návštěvách bych si už asi jídlo nevybral
Recommended Posts