rimmer Odesláno 16. listopad 2004 Odesláno 16. listopad 2004 Pls. potreboval bych mobil cislo na Cpt. Chipa, nemate ho nekdo? Moooc dekuji ! Citovat
rimmer Odesláno 17. listopad 2004 Autor Odesláno 17. listopad 2004 tohle musim vyridit slovne, navic on a mail se mi zda docela nespolehliva vec... Citovat
rimmer Odesláno 18. listopad 2004 Autor Odesláno 18. listopad 2004 potrebuju mu vynadat, to za prve, ze me poslal blby pritlacak, ktery nepasuje a potrebuju mu ho poslat zpet, a nejvic potrebuju at mi vrati za ten pritlacak prasule !!!!!!! Citovat
acatt Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 hehe NAKONEC TEN DVORNY DODAVATEL NOVYCH AUTODIELOV nebude az tak spolahlivy. ozaj a gde sa stratil??? sak za tyzden tu maval aj 100 prispevkov... Citovat
Medvěd Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 Předně NEZNÁM CPT CHIPA ale, když se tu kdysi zmiňovala možnost, že by si zákazník donesl do servisu vlastní díly, tak Řebík právě na spojku upozorňoval. Na Pažoutech se ve stejném roce výroby používaly díly od různých dodavatelů (výrobců) a frantíci to montovali podle toho, jak se zrovna vyspali a co jim přišlo pod ruku, takže vtom CPT CHIP může být i tak trochu nevinně. Jediný, co bych mu já zazlíval je, že nereaguje na maily a nemáš na něj tel. spojení, ale doufám, že se vše v dobré obrátí a Ty dostaneš přítlačák správný nebo kačky zpět. Pro ostatn čtenáře fóra: TOTO JE PŘESNĚ TEN PŘÍPAD, PROČ ROZUMNÝ SERVIS NECHCE PRACOVAT JAKO VÝMĚŇÁŘ ZÁKAZNÍKEM DONESENÝCH DÍLů. NETVRDÍM, ŽE SE PODOBNÁ SITUACE NEMůŽE V BĚŽNÉM SERVISU STÁT ( taky berou díly z Benexu nebo od Kelly), ALE STANE - LI SE, PAK VĚTŠINOU TOTO ŘEŠÍ JEDEN TELEFON A DODAVATEL DÍLů PŘIVEZE TEN SPRÁVNÝ ( v tomto případě přítlačák) a ŠPATNÝ SI ZASE ODVEZE Takže, Rimmere, příště rozvažuj, jestli dobrá cena na dobírku je opravdu dobrou cenou i na konci. Mě třeba, hned když jsem pořídil svou 309, kamarád mechanik měnil spodní ramena a jeho cena, o které mě ujiš?oval byla cca 1500,- za rameno a práce přes víkend. Jaké bylo jeho a vlastně následně i moje) zděšení, když mi volal, že tam mám úplně jiný ramena než na x autech, která už dělal a že zistil, že tam mám nápravu GTI (mám TD) na kterou rameno stojí 4800 a k mání bude tak do týdne???? A je to mechanik zkušenej, kterej pažoutů už fakt pár dělal. Citovat
acatt Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 mne sa stalo, ze som kupil loziska do zadnej napravy a boli presne na moje auto ale nepasovali, potom co sme pozreli do katalogov este raz tak sme prisli na to ze tie napravy sa robili v ten jeden rok dva typy... a samozrejme ja som mal ten druhy.... jeden telefonat a mototechna mi do 6 hodin dodala tie spravne loziska... a navyse este ako ospravednenie za lepsiu cenu ako tie druhe.... :-) Citovat
rimmer Odesláno 18. listopad 2004 Autor Odesláno 18. listopad 2004 V poradku, ja to beru ze nemusi vsecko pasovat, stava se, jedine stesti pro me bylo, ze lamela byla docela KO, lozisko rozsypane, takze jsem ty dve veci z te sady nechal vymenit, a pritlacak zustal puvodni, protoze byl dobry a jina moznost nebyla, orig. pritlacak stoji 5-6 litru, a me ta cela sada stala 5500,-..samozrejme kvalita nebude asi uplne origo, ale musi stacit. Tedka jde o to, jestli mi Chip vrati to skladu a oni mu daji prachy, a posle mi je, nebo se na me vysere. Musim rict, ze byt dily sou nove, tak na me moc nezapusobilo, ze mi v balicku neposlal ani fakturu, zarucak, nic podobneho, jen modry papir objednavka, bez razitka a podpisu, vubec nic. Cili se muze stat, ze se mnou vyjebe, coz bude mozna alternativa, v tom pripade pokud se tak stane, tak tu budu kazdeho varovat ! Mi jde celkove spise jak bych rekl o tu organizacni stranku veci, abyste me pochopili a verim ze me chapete. Takze jednu ale reknu, ze s objednavkou pres internet podobnych veci sem asi skoncil. Jedine proc sem to delal bylo kvuli cene, protoze momentalne nedisponuju tolika penezi abych si koupil origo za 9 litru. Tak asi tak... Citovat
acatt Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 rimmer drzim ti palce... tiez nemam dobree skusenosti s nakupovanim cez net... uz som sa aj ja raz pekne odrbkal Citovat
Medvěd Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 Souhlasím s Tebou, taky by mě pěkně naštvalo, kdybych dostal nějakou součástku bez dokladu a dokonce bez jakéhokoli kontaktu kromě mailu. To na mě opravdu působí jako různé zásilkové firmy, které mají pouze PO BOX. Pokud tedy CHIP chce dělat svůj obchod opravdu férově, bylo by třeba se nad drobnostmi typu adresa, záruka, telefon, IČO, DIČ a pod. silně zamyslet, ony pro nás, běžné smrtelníky, to zrovna drobnosti být nemusí. Stejně jako v mém prvním příspěvku ale nadále stojím za názorem, že ušetřených pár pětek za díl koupený na dobírku se může zvrátit v prodělek mnohem větší, než kdybys daný díl koupil přímo v kamenném krámě nebo si ho nechal objednat a namontovat na nějaké dílně, s kterou máš zkušenosti. Záměrně jsem vynechal možnost značkového servisu, to není měřítko. Citovat
rimmer Odesláno 18. listopad 2004 Autor Odesláno 18. listopad 2004 Tak slibil, ze se zepta u skladu nebo u vyrobce jak sem to tak nejak pochopil, prej ze kdybych mel celou sadu, tak muzu vratit hnedka bez problemu, ale je to jeden dil z te sady, tak teoreticky muze byt problem, ale zalezi jak se k tomu postavi dodavatel/vyrobce. Tak jsem zvedavy teda do vyrobce Tak se snaz a bud presvedcivy Chipe ) Citovat
Rebik Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 To je jednoduché, žádný prodejce nevezme část sady zpět, to máš poslat celou sadu a dostat novou ... Ale to asi není moc reálné, když to máš v kupě. Problém spíš je kde se stala chyba, podle katalogu by měl být rozhodující rok výroby a zbytek je fuk. Citovat
cpt. CHIP Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 Taaakze po tom co me Fx upozornil, ze jsem zde byl nejdrive pomluven a pote teprv bylo neco z toho uvedeno na pravou miru, tak jsem se opet zasel po dlouhe dobe podivat na tohle forum... 1) Robertovi jsem posilal telefonni cislo, mam to v odeslane poste. Takze pokud si ho nesmazal, tak by ho mel nekde mit. 2) vymenili jsme si presne rovnych 10 emailu. Posledni email od nej 10.11.2004 10:51 tento mail neobsahuje zadne stiznosti ze by nejaky dil byl spatny Na Pažoutech se ve stejném roce výroby používaly díly od různých dodavatelů (výrobců) a frantíci to montovali podle toho, jak se zrovna vyspali a co jim přišlo pod ruku, takže vtom CPT CHIP může být i tak trochu nevinně 3) To je bohuzel pravda, stat se to muze, holt to vypovida o kvalite a preciznosti znacky, kdyz si to montujou jak chteji. Snad nejhorsi jsou v tomhle Nissani a vubec japonci a i slavna Skodovka ma docela maglajz, kdyz primo v autorizovanym servisu objednaj ctyrdratovou lambdu misto petidratu a pak zjistej, ze maj blbou, az kdyz ma zakaznik auto na dilne. Zacinali jsme s nemeckymi vozy a BMW a Mercedes tam takove problemy temer neexistujou. Nicmene zkratka muze se stat. Uz se stalo i ze chyba byla na strane servisaka montujici dil - konkretne treba brzdove desticky, ktere se nevejdou do trmenu - a vesly by se, kdyby nekdo odrbal nanosy bordelu. Pricin tedy muze byt nekolik. Ale verte, ze prodejci dilu nemaji lehke zivobyti, orientovat se kolikrat v tech srackach, kterym vyrobci rikaji katalogy je obcas nadlidsky vykon Musim rict, ze byt dily sou nove, tak na me moc nezapusobilo, ze mi v balicku neposlal ani fakturu, zarucak, nic podobneho, jen modry papir objednavka, bez razitka a podpisu, vubec nic. Cili se muze stat, ze se mnou vyjebe 4) uz jsme o tom mluvili - rikas ze JA jsem ti neposlal v balicku fakturu...ja osobne dil najdu, naboucham do pocitace a pripadne zjistim pres obchodaky, je-li dil treba v nemecku. S expedici samotnou, resp. s expedici pres POSTU nemam spolecneho lautr nic, neb priznam se postu nesnasim a nikdo me tam nedostane ani heverem. Jejich byrokraticky podaci listky ani vyplnovat neumim Tudiz se nabizi otazka, ze vzhledem k tomu, ze objednavka nebyla na zakaznicke cislo, tak na ni nevyjela faktura primo faktura, nebot nelze vystavit fakturu na nezaplacene zbozi - jedine proforma fakturu. V tomto pripade ma pro tebe objednavka stejnou vahu - proste mas ze jsi neco koupil. Jestli je tam razitko, nebo ne, neni rozhodujici. Razitko neni podminkou platnosti zadneho dokladu. O nejakych PO Boxech snad nemuze byt rec, na vsech papirech, ci postovnich dokumentech je uvedena zpatecni adresa, ICO a vsechny tyto podstatne udaje. takze bez dokladu a dokonce bez jakéhokoli kontaktu kromě mailu. To na mě opravdu působí jako různé zásilkové firmy, které mají pouze PO BOX. Pokud tedy CHIP chce dělat svůj obchod opravdu férově, bylo by třeba se nad drobnostmi typu adresa, záruka, telefon, IČO, DIČ a pod. silně zamyslet tento medveduv zvast je ponekud zcestny, kdyz nevi, jak to skutecne bylo. Prohlasuji, ze rozhodne kupujici mel vsechny tyto udaje v dokumentech k dispozici, v podstate vsechny udaje, ktere splnuji nalezitost faktury, tedy zadny box, ale adresa, ICO, spojeni, vse co medved pise, ze tam nebylo, aniz by ten papir treba nekdy videl, asi je jasnovidec... To je jednoduché, žádný prodejce nevezme část sady zpět, to máš poslat celou sadu a dostat novou ... Ale to asi není moc reálné, když to máš v kupě. No to je pravda, ze kdyby to byla cela sada, tak naprosto bez problemu neni problem ji vymenit, nebo vydobropisovat, protoze takhle bude problem - jakou polozku vlastne dobropisovat, kdyz to byla jedna polozka jako cela sada, ale vraci se jen tretina) Nicmene pokusim se o tom domluvit s obchodakem, jelikoz jsme v kontaktu primo s vyrobcem, tak myslim, ze nejaka sance je. I kdyz pravdou je, ze kdyz reklamujes v elektru televizi, taky chteji dalkovy ovladani... Problém spíš je kde se stala chyba, podle katalogu by měl být rozhodující rok výroby a zbytek je fuk. To by me taky zajimalo. Podle toho jak rimmer identifikoval sve auto, cituji z mailu: 12V 2.1TD z roku vyroby 93 Tak na me vypadly dve sady, ta co si rimmer vybral by mela byt nahradou za original Peugeot cisla: 2004G0 2004L6 2004T0 Tak nekdo kdo mate etk primo na peugeoty, nebo se vyznate v tom ruskoanglickym blevajzu co je na elcats.ru, tak muzete misto ocernovani pomoct odhalit kde je chyba. Citovat
Medvěd Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 Napsán autorem cpt. CHIP Taaakze po tom co me Fx upozornil, ze jsem zde byl nejdrive pomluven a pote teprv bylo neco z toho uvedeno na pravou miru, tak jsem se opet zasel po dlouhe dobe podivat na tohle forum... 1) Robertovi jsem posilal telefonni cislo, mam to v odeslane poste. Takze pokud si ho nesmazal, tak by ho mel nekde mit. 2) vymenili jsme si presne rovnych 10 emailu. Posledni email od nej 10.11.2004 10:51 tento mail neobsahuje zadne stiznosti ze by nejaky dil byl spatny Na Pažoutech se ve stejném roce výroby používaly díly od různých dodavatelů (výrobců) a frantíci to montovali podle toho, jak se zrovna vyspali a co jim přišlo pod ruku, takže vtom CPT CHIP může být i tak trochu nevinně 3) To je bohuzel pravda, stat se to muze, holt to vypovida o kvalite a preciznosti znacky, kdyz si to montujou jak chteji. Snad nejhorsi jsou v tomhle Nissani a vubec japonci a i slavna Skodovka ma docela maglajz, kdyz primo v autorizovanym servisu objednaj ctyrdratovou lambdu misto petidratu a pak zjistej, ze maj blbou, az kdyz ma zakaznik auto na dilne. Zacinali jsme s nemeckymi vozy a BMW a Mercedes tam takove problemy temer neexistujou. Nicmene zkratka muze se stat. Uz se stalo i ze chyba byla na strane servisaka montujici dil - konkretne treba brzdove desticky, ktere se nevejdou do trmenu - a vesly by se, kdyby nekdo odrbal nanosy bordelu. Pricin tedy muze byt nekolik. Ale verte, ze prodejci dilu nemaji lehke zivobyti, orientovat se kolikrat v tech srackach, kterym vyrobci rikaji katalogy je obcas nadlidsky vykon Musim rict, ze byt dily sou nove, tak na me moc nezapusobilo, ze mi v balicku neposlal ani fakturu, zarucak, nic podobneho, jen modry papir objednavka, bez razitka a podpisu, vubec nic. Cili se muze stat, ze se mnou vyjebe 4) uz jsme o tom mluvili - rikas ze JA jsem ti neposlal v balicku fakturu...ja osobne dil najdu, naboucham do pocitace a pripadne zjistim pres obchodaky, je-li dil treba v nemecku. S expedici samotnou, resp. s expedici pres POSTU nemam spolecneho lautr nic, neb priznam se postu nesnasim a nikdo me tam nedostane ani heverem. Jejich byrokraticky podaci listky ani vyplnovat neumim Tudiz se nabizi otazka, ze vzhledem k tomu, ze objednavka nebyla na zakaznicke cislo, tak na ni nevyjela faktura primo faktura, nebot nelze vystavit fakturu na nezaplacene zbozi - jedine proforma fakturu. V tomto pripade ma pro tebe objednavka stejnou vahu - proste mas ze jsi neco koupil. Jestli je tam razitko, nebo ne, neni rozhodujici. Razitko neni podminkou platnosti zadneho dokladu. O nejakych PO Boxech snad nemuze byt rec, na vsech papirech, ci postovnich dokumentech je uvedena zpatecni adresa, ICO a vsechny tyto podstatne udaje. takze bez dokladu a dokonce bez jakéhokoli kontaktu kromě mailu. To na mě opravdu působí jako různé zásilkové firmy, které mají pouze PO BOX. Pokud tedy CHIP chce dělat svůj obchod opravdu férově, bylo by třeba se nad drobnostmi typu adresa, záruka, telefon, IČO, DIČ a pod. silně zamyslet tento medveduv zvast je ponekud zcestny, kdyz nevi, jak to skutecne bylo. Prohlasuji, ze rozhodne kupujici mel vsechny tyto udaje v dokumentech k dispozici, v podstate vsechny udaje, ktere splnuji nalezitost faktury, tedy zadny box, ale adresa, ICO, spojeni, vse co medved pise, ze tam nebylo, aniz by ten papir treba nekdy videl, asi je jasnovidec... To je jednoduché, žádný prodejce nevezme část sady zpět, to máš poslat celou sadu a dostat novou ... Ale to asi není moc reálné, když to máš v kupě. No to je pravda, ze kdyby to byla cela sada, tak naprosto bez problemu neni problem ji vymenit, nebo vydobropisovat, protoze takhle bude problem - jakou polozku vlastne dobropisovat, kdyz to byla jedna polozka jako cela sada, ale vraci se jen tretina) Nicmene pokusim se o tom domluvit s obchodakem, jelikoz jsme v kontaktu primo s vyrobcem, tak myslim, ze nejaka sance je. I kdyz pravdou je, ze kdyz reklamujes v elektru televizi, taky chteji dalkovy ovladani... Problém spíš je kde se stala chyba, podle katalogu by měl být rozhodující rok výroby a zbytek je fuk. To by me taky zajimalo. Podle toho jak rimmer identifikoval sve auto, cituji z mailu: 12V 2.1TD z roku vyroby 93 Tak na me vypadly dve sady, ta co si rimmer vybral by mela byt nahradou za original Peugeot cisla: 2004G0 2004L6 2004T0 Tak nekdo kdo mate etk primo na peugeoty, nebo se vyznate v tom ruskoanglickym blevajzu co je na elcats.ru, tak muzete misto ocernovani pomoct odhalit kde je chyba. Nemůžu nereagovat: Nařčení z toho, že sem píšu žvásty si prostě nenechám líbit. Máš pocit,že kdyby ten díl přišel v pohodě a s výše uvedenými kontaktními údaji, tak by tu Rimmer po Tobě vyvolával pátrání??? Pokud jsi mu ten telefon poslal mailem, může to být i jeho bordel, ale stejně jsem přesvědčen, že bych ke zboží, které si objednám, měl dostat i jiný doklad než pouze potvrzenou objednávku. nebot nelze vystavit fakturu na nezaplacene zbozi ????????? Co to píšeš za kravinu, že na nezaplacené zboží nemůžeš vystavit fakturu - já mám distribuční firmu v oblasti knih a bez faktury by se se mnou žádný knihkupec vůbec nebavil. Jestli tu fakturu zaplatí hned, ve splatnosti nebo třeba vůbec, to je problém celého podnikání v Čechách, ale fakturu prostě dostat ke zboží VŽDYCKY musím. Jinak nejsem jasnovidec, od počátku jsem psal, že jsem se s Tebou nikdy nesetkal a vycházel jsem z informací, které tu Rimmer dal do pléna. A celý to bylo vedený snahou mu pomoct, bohužel Ty ses ozval až nyní a tím jsi donutil Rimmera k řešení přes fórum, které původně ani on nechtěl. A že využíváme jednostranných informací, to je omluvitelné pouze tím, že druhá strana zareagovala až teď. [Editován dne 11/19/Fri, 19 Nov 2004 10:19:57 +0000Fri, 19 Nov 2004 10:19:57 +0000Fri, 19 Nov 2004 10:19:57 +0000Fri, 19 Nov 2004 10:19:57 +0000 Medvěd] [Editován dne 11/19/Fri, 19 Nov 2004 10:22:24 +0000Fri, 19 Nov 2004 10:22:24 +0000Fri, 19 Nov 2004 10:22:24 +0000Fri, 19 Nov 2004 10:22:24 +0000 Medvěd] Citovat
rimmer Odesláno 19. listopad 2004 Autor Odesláno 19. listopad 2004 hele..nechte uz toho hadani tady Chtel jsem jen cislo na Chipa veci mezi nim a mnou si vyresim sam, my jsme spolu domluveny, on se pokusi poresit muj problem, ja sem bohuzel zase nemohl cekat na novou sadu spojky, kdyz auto bylo rozebrane, takze jsem nemohl ani poslat sadu zpet, neb bych musel koupit origo a na to nemam. Auto jezdi, zaplat panbuh, pritlacak mam v garazi, a jestli to Chip dokaze nejak obhajit u dodavatele bude jeho velke plus, ze stara o zakazniky... nedelejte z toho treti svetovou valku proboha zase Citovat
Fusion Odesláno 20. listopad 2004 Odesláno 20. listopad 2004 mě do toho nic není, ale pravda je že faktura je právě na nezaplacený zboží... je to taková \"základní výzva k zaplacení\", když platím ihned tak to může být faktura nebo daňový doklad... možná aji obojí.. se v tom houby vyznám. Divný na tom je, že já platím všechno ihned a mě všichni platí po 14ti dnech =) (překladatelství). Kdyby chtěl koupit díly v autokelly na fakturu (splatnost třeba 14 dní) tak by mě jí buď nedali nebo bych musel u nich být zapsanej že? Neberte to jako pomluvu nebo něco, sám bych se rád vyznal v tom papírování Citovat
Fx Odesláno 20. listopad 2004 Odesláno 20. listopad 2004 Abyste se nehadali, tak spojku jsme s chipem rimmerovi prochlastali... Tak a je klid:D Ja nevim, co se tady porad resi, je teda fakt, ze tem papirum prilis nerozumim, ale ja treba od chipa nemam na svy dily papir vubec (ma ho u sebe Chip a je na nem proste vsechno, co bral ten den pro znamy) a nijak me to netejra, znam ho osobne docela dobre a vim, ze problemy s nejakou takovou ptakovinou delat nebude. A to, ze ma Peugeot bordel v dilech, to fakt neni jeho vina. Nalijme si cisteho vina - kdo z tech, co tu porad jenom prudi a nadavaji, ma s Chipem nejakou spatnou zkusenost? Pokud jde o ten pritlacak, je docela divny, ze tam nepasuje, kdyz lamela pasovala... Zvlast kdyz prictu to, ze rimmeruv mechanik to auto videl poprvy v zivote (jak jsem cetl jinde - ta prevodovka je taaaakhle velka:o). Mimochodem, ze by nekdo ocenil dobrou cenu na celou spojkovou sadu, to ne, ze:D:papa No nic, az me tu zprazite nadavkama, budu si mackat bedary klece v koute na hrachu. Tohle se v klubu prece nedela, ja vim. Jeden za vsechny, vsichni na jednoho... Citovat
oddie Odesláno 20. listopad 2004 Odesláno 20. listopad 2004 No, hezké. Takže: Fx: to že znáš chipa osobně a bereš od něj díly bez dokladu, může být všem ostatním členům naprosto, zcela a doslova u p...ele. To prostě není argument, oni jej neznají, nikdy jej neviděli, nemají s ním vůbec žádnou zkušenost, a dokonce tu na něj není ani žádný kontakt. To kurwa, pokud někdo skutečně prodává díly, má takový problém sem napsat aspoň blbej telefon???? Pro srovnání, ten telefon tu máme napsanej leckdo, i my naprosto bezvýznamný nuly - tak proč je to problém pro firmu, co chce něco prodávat? Osobně bych čekal, že firma, co něco nabízí, na sebe uvede veškeré údaje - jako má například Vašenda. O něm není problém zjistit naprosto všechno, co by o firmě mělo být známé - sídlo, kontaktní telefon a osoby, ičo a dič, z kterého je vidět, že ta firma skutečně existuje. Co víte o chipovi? Že ho jeden člen zná, a že si dal do podpisu \"dodavatel\"???? To má úplně stejnou váhu, jako když si tam někdo napíše \"ředitel zeměkoule\". Pokud se někdo tváří jako dodavatel, a přitom na sebe není schopen poskytnout ani telefon, neznamená pro mě ani ň, a nekoupil bych si od něj ani rohlík, natož díly na dobírku - pokud to někdo přesto risknete, váš problém, vaše peníze, vaše naivita. Srovnávat to ale s tím, že jej jeden člen zná osobně, nelze! Medvědova připomínka byla zcela správná - pokud kupuju něco od někoho naprosto neznámého (což dotyčný zcela jednoznačně je), tak pokud se jedná o firmu, zcela logicky s fakturou - je úplně buřt jak splatnou, jestli hotově při převzetí či jinak, ale prostě s fakturou. A k tomu samotnému dílu - pokud \"dodavatel\" používá jako katalog bordel na elcats.ru, nedivím se, že dodal jiný díl. Tohle katalogové číslo setu vůbec na ten rok výroby nesedí, jen ta lamela jde skutečně použít. Jinak CD s orig. díly Peugeot už je tu v oběhu hodně dávno a hojně, pokud postačí německá verze, mám jí doma... česká není. Takže, je sice hrozně hezké, že chce někdo dělat \"vrchního dodavatele\", ale tím že si to jen napíše do popisku, jej ze sebe asi těžko udělá. Na to je třeba se skutečně prezentovat o řád jinak - ale to pravda smrdí trochu prací, že... Citovat
Rebik Odesláno 20. listopad 2004 Odesláno 20. listopad 2004 Oddie má naprosto pravdu - jak sem může někdo psát jako anonymní člen a chtít podnikat? Mě spíš fascinuje, že někdo objeví, asi podle našeho vzoru, že Club má zákaznický - ziskový potenciál a neobtěžuje se něco nabídnout členům. Serou mě čipové apod. kteří ani nemají tu slušnost, že kontaktují vedení a domluví nějaký rámec spolupráce. Protože my když jsme začínali, tak jsme pozvali Mašinku a Ondru na návštěvu, nabídli slevy za banner, podepsali smlouvu a teď i za banner nahoře platíme. Nepočítám guláš na srazu -))) Takže žádám správce, aby komerční příspěvky mimo smluvní subjetky důsledně mazal, nebo? tím se cítíme poškozeni...... Repektive navrhuji kategorii člen - podnikatel s placeným členstvím a jednoznačné podmínky pro vznik - a? z toho taky Club něco má! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.