Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Budu asi muset koupit monitor a proto se ptám na doporučení hlavně s ohledem na cenu.

Využití pouze běžný kancelářský + grafika AI, PShop, žádný hry takže (asi) nezáleží na odezvě, TV netřeba.

Přemýšlím nad značkama Samsung, LG, Sony, Benq?, Philips, AOC cena kolem 3000. 1920 x 1080 podmínkou.

Co byste vybrali třeba z těchto a proč?

http://www.softcom.cz/produkt/benq-lcd-monitor-g2320hdb-23/-1920x1080/-5ms/-dvi/-vga-black/ 3277,-

http://www.softcom.cz/produkt/philips-lcd-220e1sb-215-wide-5ms-dc250001-full-hd-170/170/ 3196,-

http://www.softcom.cz/produkt/lg-215lcd-w2243s-pf-tft/5ms/300001/1920x1080/170h-160v/piano-blac/?flist=1 3228,-

http://www.softcom.cz/produkt/aoc-22-lcd-2236vwa-1920x1080-d-sub-dvi-vesa/?flist=1 3070,-

Odesláno

Parametrovo je asi najlepšie AOC no osobne by som zvilil ten BENQ. Mám menší model a som s ním už vyše roka spokojný. Pripadal by do úvahy i Samsung ale to sú zlepence viacerých výrobcov a robia problémy pri reklamácii.

Odesláno

Já jsem pro BENQ mám dva roky 22\" a spokojenost, běží mi to tu denně 12-16 hodin a nikdy žádnej ani minimální problém.... :) Navíc rozlišení je dobrý,odezva taky, má to DVI vstup a solidní spotřebu... Za tu cenu myslím perfektní.... :super

Odesláno

Supr, díky.

Benq je z výběru i největší, asi se k němu přikloním. Rozdíl kontrastu 40 a 60tis. asi těžko poznám že?

Vím, že jsme měli klasickej AOC 19\", kterej po 15 letech furt fungoval bez problému :)

Odesláno

Ten BenQ je super, viděl jsem ho naživo a na to že je to obyč TN je perfektní, možná ale upozorním že je to sice 22\" ale 16:9 což je uzký formát oproti běžnějšímu 16:10, tak aby ti to třeba nevadilo

Odesláno

To by ani nevadilo. Je pravda, že sem zvyklej na 4:3 v 15\" a 1400x1050 tak změna to bude veliká :)

Jinak ještě mě napadá jestli existuje nějakej způsob jak rozdvojit klávesu/myš/obraz. Dřiv jsme na to měli takový krabičky, ale to je asi 7 let zpět a jde mě spíš o něco přes wifi (jestli je to reálný). Jinýma slovama abých měl jeden počítač klasika v jedné místnosti, v druhé místnosti (prodejna) klávesnici, myš, obraz na ten stejnej PC. To abych nemusel kupovat další PC a pak všechno sdílet. Klávesnici a myš si představit dokážu, ale ten obraz jde nějak v reálným čase přenášet wifi? Je to totíž asi 12m v případě káblu.

[upravil dne 10/8/2010 Fusion]

Odesláno

Tie prepínače (tuším sa volajú KVM) ešte stále existujú tak isto ako VGA káble i 15m ale klávesnica a myš by museli byť PS2 lebo USB nad 5m potrebuje aktívny kábel a sú s tým problémy. O bezdrátovom riešení neviem ale niekto možno áno.

Odesláno

Na takovou dálku to podle mně asi reálný nebude... :( Kdyby jsi to neměl tak daleko problém by to nebyl....

Tak jsem zjištoval a reálně by to šlo,ale vyšlo by to dráž než obyčejný kancelářský komp a bylo by to zbytečně složitý... Navíc když by ti náhodou jeden komp \"chcípnul\" tak nemáš nic,se dvěma funguješ dál... rozdvojovací krabička stojí cca 2000kč a soft co umí obsluhovat dva uživatele na jednom kompu současně asi 3500kč... Obyč nový dvoujádro,desku,paměti,disk a bednu seženeš do 6.000kč, sestavíš nahodíš OS, nasdílíš a funguješ.... :super

[upravil dne 10/8/10 godzila.01]

Odesláno

Jo, já bych rád slušný Eizo, ale to jsme někde na čtyřnásobku (i desetinásobku). Časem jo, zatím to není nutný.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Jo, já bych rád slušný Eizo, ale to jsme někde na čtyřnásobku (i desetinásobku). Časem jo, zatím to není nutný.

No já mám (v práci :)) DELL 2209 WAf má to panel E-IPS a dá se sehnat už od 6000 Kč a je opravdu super !!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...