f3Rd@ Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Ahoj, mate nekdo zkusenosti s necim takovym? Kamarad si provezl neco podobneho z Rumunska, je to moc pekna vecicka, chtel jsem od nej taky jednu dovezt, ale ted jsem to nasel na prodej i u nas, ale nevim jestli to bude taky tak dobre. Mate nekdo neco podobneho doma? Nejake zkusenosti? http://www.softcom.cz/produkt/umax-egreat-eg-r2a-media-player-1x-35-sata-hdmi-lan-usb-esata-full-hd/ Diky [upravil dne 10/8/10 f3Rd@] Citovat
AnotherOne Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Pred časom som sledoval túto problematiku pomerne pozorne. Môj záujem sa točil hlavne okolo LG MS450H, ešte vždy zvažujem kúpu. http://avmania.zive.cz/Titulni-strana/Unikatni-rekorder-LG-MS450H-video/sc-21-a-1965/default.aspx Citovat
Edison Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 MP k TV neřeším. Připojím HDD k TV přes USB a hraje to rovnou a v poho... ;-) Citovat
bubakkaja Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Ja mam Iamm ntd a neco a je to parada je tam hdd 320gb a cte to perfektne filmy v mkv.Jen zvuk pres hdmi umi jen stereo takze musim pres coax se zesilovacem a tam umi i 6ti kanal. Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 objednal jsem ten umax, za tyden by tu mel byt, tak pak poreferuju. Citovat
Fusion Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 A je něco rozumnýho když mám PC v 1. patře a televizi v přízemí, nejlíp přes wifi? Citovat
f3Rd@ Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 tohle jde pres wifi pripojt do site. Uz ten zazrak mam doma, ale jeste jsem nerozchodil tu sit. Budu to zkouset pozdeji, az dam dovnitr HDD. Mozna ale bude chyba ve win 7 bo se mi nejde z playeru zalogovat do PC... Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. srpen 2010 Autor Odesláno 10. srpen 2010 dalsi update, po pridani HDD a instalaci sw samba lze na tento disk pristupovat jako na sidovy disk, (ci PC v siti), zatim porad nemam HDD, nejak neni cas vybrat ten pravy. Az to rozchodim, tak dam vedet. Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. srpen 2010 Autor Odesláno 10. srpen 2010 tenhle model co mam ja jde jen pres HDMI nebo S-video (ci jak se to jmenuje). Ale videl jsem i verze se scartem ci koaxem. takhe to vypada ze zadu: Citovat
Šalda Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Díky, zkusím se podívat po nějakým se scartem, dvd přehrávač totiž dosluhuje, tak než abych šel do novýho tak přemýšlím právě o něčem takovým jako sis koupil, jedná se mě hlavně o přehrávání filmů, aby to přežvejkalo vše co normální PC:) Citovat
Dave_k Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Má to i composite (cinch). To se dá v pohodě sehnat scart s cinchovejma výstupama i vstupama. Citovat
Šalda Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Tím scartem s chinchama mám propojenej zesík s TV, jen nevím jestli by to jelo:nevim V tomhle moc zkušenej nejsem:aut Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. srpen 2010 Autor Odesláno 10. srpen 2010 tudiz bys mohl zvuk pripojit rovnou na zesik a composit do tv pres redukci se scartem... Citovat
Šalda Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Zvuk bych rozhodně připojil přímo na zesík, stejně jako to mám teď od dvd přehrávače. A obraz by mě teda měl v pohodě jet?? Citovat
Dave_k Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Pokud na tom scartu máš cinch označenej VIDEO OUT tak by to mělo jít. Citovat
Šalda Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 tak já se na to ještě pořádně podívám a popřemýšlím Citovat
f3Rd@ Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 takze uz mam osazeny HDD - z pc je videt jako pc v siti, tere ma sdileny disk, lze tam zapisovat, mazat, proste plny pristup. Akorat to kopirovani positi je celkem pomale. Windows mi psal ze zkopirovat 400 GB dat mi bude trvat 7 hodin tak jsem ho pripojil do PC a zkopirovat tak. Nicmene na kopirovani jednoho filmu ci fotek to staci. Funguje i stahovani torrentu primo do media playeru. Funguje i \"internet v playeru\" -zpravy o pocasi, videa, akorat na youtube mi nejdou prehravat, vyhledavat jo, ale prehrat ne, nepochopil jsem proc. A vypada to, ze pokud to chcete mit pripojeny pres wifi, tak musi byt pouzita nejaka spesl USB wifi, s klasickou to nefunguje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.