Wensdy Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Nazdárek všichni. Máte někdo osobní zkušenosti s alternátory Starline? Na mé 807 se o víkendu odporoučel a je zralej na kompletní generálku nebo výměnu. Nemáte tušení kdo tyto alternátory pro Starline vyrábí a jak jsou dobré? díky předem za reference. Citovat
Lluciano Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Obecně jsem z této značky dost rozpačitý... od jisté doby ji na své auto nekupuji. Dávám přednost alespoň trochu kvalitě a bezpečnosti před uspořenou korunou. Citovat
Radek 306 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 myslim že alternátory moc firem nedělá a starline je akorát obal Citovat
Wensdy Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 Chápu že třeba destičky a nebo kotouče nebudou asi žádná extra třída ale jak píše Radek tak alternátory asi moc firem nedělá takže to budou nejspíš od nějaké značky bez originálního štítku v krabici Starline. Teď ale od jaké a jaké jsou s tím zkušenosti? Citovat
godzila.01 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Ty od starline ač to říkám opravdu nerad docela drží.... Ne všechny se povedou,ale je tam slušné procento těch co fungujou za tu cenu je to asi bezkonkurenční,ale já osobně bych si tam dal radši o něco dražšího bosche... Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Původně zaslal: Wensdy Chápu že třeba destičky a nebo kotouče nebudou asi žádná extra třída ..... By jsi se divil kolikrát tam je zabalený třeba Bosch, nebo ve spojkách Valeo,.... Jasně, nedá se na to spolehnout ale bývá tam. Jinak jsem taky pro Bosche. Citovat
Wensdy Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 No Bosch bude asi dobrej ale ta cena bude taky někde jinde. Ten původní v autě byl Valeo. Citovat
Opl405 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Známému na Evasionu se taky odporoučel altík, nechtěl kupovat origo, tak sme objednali starline, a kdyz sme se mrkli do krabice, tak hle..byl tam ten sám co měl na autě ( Valeo), nasadil se a bez problémů fakčí. Takže spokojenost, i sme davali na dost aut starter starline, a zatim si nikdo nestěžoval.. tož tak Citovat
kobr Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Vždyť záruku máš na funkčnost dva roky a co se tam může poondít? Uhlíky? Jak říkají nahoře, je to stejně dobrá značka jako každá jiná. Až si dobude tato značka povědomost lidí, pak se teprve zdraží. Zatím prodávají za levno. Ale to dlouho trvat nebude. Citovat
koblih69 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Osobně bych jako 1. hledal vrakoviště kde mi dají záruku, to je asi nejlevnější řešení. Samozřejmě má svoje nevýhody, ale já mám zkušenost dobrou. Dál bych uvažoval otom, že třeba ACI nabízí Valeo průmyslově repasované. Cena bude vyšší než u Starline, ale záleží jakou usmlouváš cenu... nevím co je Starline, ale fakt je, že máš záruku a konkrétně u A.K. jsem vždycky vyreklamoval všechno velmi korektně. Citovat
Dopiťák Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Tak po 100? starline je balici firma tudis jednou tam najdes bosch altik nekdy valeo a nekdy noname..proste tam je to co zrovna nakoupily ..stejne jako treba Wurth.. jinak starline s cenou jit nahoru nemuze jelikoz nema stalou kvalitu! Citovat
Benžík Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Původně zaslal: Wensdy Nazdárek všichni. Máte někdo osobní zkušenosti s alternátory Starline? Na mé 807 se o víkendu odporoučel a je zralej na kompletní generálku nebo výměnu. Nemáte tušení kdo tyto alternátory pro Starline vyrábí a jak jsou dobré? díky předem za reference. Nebyla by ta generalka levnejsi nez starline? Citovat
koblih69 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Valeo Factory repair je cca 8,5 tis, ale kdo má slevy u Aci tak bezproblémů srazí 30% dolů, jinak firmy, které to repasují v ČR jsou tak mezi 4,5- 5 tis. Citovat
urdemala Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 no jelikož jak bylo řečeno je Starline jen balící firma, těžko posuzovat kvalitu, jednou je tam značka ta, podruhý ona. Citovat
koblih69 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Jen tak pro zajímavost: http://www.alibaba.com/showroom/alternator-valeo.html když kouknete tak tyhle čínské firmy nabízejí náhrady za Valeo, takže bych si nedělal velké iluze o tom, že moc firem alternátory nedělá Mimochodem raději nekoukejte na ceny ať se Vám nepřitíží. Množství je cca od 10-ti ks a ceny od 35 USD [upravil dne 30/6/10 koblih69] Citovat
Wensdy Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 Mohl by mi prosím někdo kdo má plnej přístup do serviceboxu zjistit možné podrobnosti o alternátoru co je v mé 807? Zjistil jsem že mi nabízejí asi dva druhy které se liší rozměrem řemenice. Jestli by to v servixceboxu bylo někde detailněji rozepsané tak mi to prosím někdo zjistěte. dík předem za pomoc. P 807 2,0HDi 79kW, FAP, manuální klima, VIN VF3EBRHTB13158623 [upravil dne 1.7.2010 Wensdy] Citovat
Wensdy Odesláno 20. červenec 2010 Autor Odesláno 20. červenec 2010 Tak jsem byl zakoupit alternátor a když jsem si ho před koupí nechal ukázat tak v krabici Starline se ukrýval alternátor Valeo Citovat
koblih69 Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 No tak gratulace, po troše nedůvěry za neznačkovou cenu příjemné překvapení, ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.