Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek všichni.

Máte někdo osobní zkušenosti s alternátory Starline? Na mé 807 se o víkendu odporoučel a je zralej na kompletní generálku nebo výměnu. Nemáte tušení kdo tyto alternátory pro Starline vyrábí a jak jsou dobré?

díky předem za reference.

Odesláno

Chápu že třeba destičky a nebo kotouče nebudou asi žádná extra třída ale jak píše Radek tak alternátory asi moc firem nedělá takže to budou nejspíš od nějaké značky bez originálního štítku v krabici Starline. Teď ale od jaké a jaké jsou s tím zkušenosti?

Odesláno

Ty od starline ač to říkám opravdu nerad docela drží.... Ne všechny se povedou,ale je tam slušné procento těch co fungujou za tu cenu je to asi bezkonkurenční,ale já osobně bych si tam dal radši o něco dražšího bosche... :)

Odesláno
Původně zaslal: Wensdy

Chápu že třeba destičky a nebo kotouče nebudou asi žádná extra třída .....

By jsi se divil kolikrát tam je zabalený třeba Bosch, nebo ve spojkách Valeo,.... Jasně, nedá se na to spolehnout ale bývá tam. :)

Jinak jsem taky pro Bosche. :aut

Odesláno

Známému na Evasionu se taky odporoučel altík, nechtěl kupovat origo, tak sme objednali starline, a kdyz sme se mrkli do krabice, tak hle..byl tam ten sám co měl na autě ( Valeo), nasadil se a bez problémů fakčí. Takže spokojenost, i sme davali na dost aut starter starline, a zatim si nikdo nestěžoval.. tož tak

Odesláno

Vždyť záruku máš na funkčnost dva roky a co se tam může poondít? Uhlíky?

Jak říkají nahoře, je to stejně dobrá značka jako každá jiná. Až si dobude tato značka povědomost lidí, pak se teprve zdraží.

Zatím prodávají za levno.

Ale to dlouho trvat nebude.

Odesláno

Osobně bych jako 1. hledal vrakoviště kde mi dají záruku, to je asi nejlevnější řešení. Samozřejmě má svoje nevýhody, ale já mám zkušenost dobrou. Dál bych uvažoval otom, že třeba ACI nabízí Valeo průmyslově repasované. Cena bude vyšší než u Starline, ale záleží jakou usmlouváš cenu... nevím co je Starline, ale fakt je, že máš záruku a konkrétně u A.K. jsem vždycky vyreklamoval všechno velmi korektně.

Odesláno

Tak po 100? starline je balici firma tudis jednou tam najdes bosch altik nekdy valeo a nekdy noname..proste tam je to co zrovna nakoupily ..stejne jako treba Wurth..

jinak starline s cenou jit nahoru nemuze jelikoz nema stalou kvalitu!

Odesláno
Původně zaslal: Wensdy

Nazdárek všichni.

Máte někdo osobní zkušenosti s alternátory Starline? Na mé 807 se o víkendu odporoučel a je zralej na kompletní generálku nebo výměnu. Nemáte tušení kdo tyto alternátory pro Starline vyrábí a jak jsou dobré?

díky předem za reference.

Nebyla by ta generalka levnejsi nez starline?

Odesláno

Mohl by mi prosím někdo kdo má plnej přístup do serviceboxu zjistit možné podrobnosti o alternátoru co je v mé 807? Zjistil jsem že mi nabízejí asi dva druhy které se liší rozměrem řemenice.

Jestli by to v servixceboxu bylo někde detailněji rozepsané tak mi to prosím někdo zjistěte.

dík předem za pomoc.

P 807 2,0HDi 79kW, FAP, manuální klima, VIN VF3EBRHTB13158623

[upravil dne 1.7.2010 Wensdy]

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...