Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Musím súhlasiť s kolegom kajvetom, čo mám 407-mu už vyše roka a zatiaľ zatiaľ žiadny problém okrem predných spodných guľových čapov ale každé auto má svoju slabinu. Čo sa týka poruchovosti dieselov, vznetové agregáty kupujú prevažne ľudia ktorý najazdia veľa kilometrov (čo nie je môj prípad), takže s toho vyplýva čím viac sa najazdí tým je väčšia pravdepodobnosť porúch a na benzínoch sa až toľko kilometrov nejazdí ako na dieseloch. Asi toľko o poruchovosti.

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

Nicméně je tady aspoň pěkně vidět, že auto se 150.000km má uvnitř vypadat jako nové.

Taky jsem koupil auto se 150000km a uvnitř je jako nové. Nikdo nevěřil, že má najeto tolik.

Odesláno

Ja keď som kupoval voz, tak som sa pýtal predajcu, ktoré motory sa predávajú viac, či diesle, či benzíny. povedal žepol na pol, ale prevažujú benzíny. Keď som pozeral na nete, akých vozov sa predáva viac ojazdených, tak to boli v drvivej väčšine diesle a väčšina z nich mala okolo 120000km.

Tak som tiež uvažoval, že keď sa predávajú z predajne viac benzíny a ojazdené viacej diesle, tak niečo s nimi nebude v poriadku...

Odesláno

Taky nevím co každý na naftáky nadává........mám přes 2 roky nalítano jenom mnou 53000 km , celkem 151000 km a jen blbosti co jsou běžně spotřební materiál........to že se dočteš o naftácích více poruch je asi tím že jich prostě jezdí více než benzínů:P:P:P:aut:aut to sem zase rýpl do vosího hnízda...:D:D:D

Odesláno

Mám třetího diesela od Peugeotu, z toho dvakrát HDI a s motorem nebyl nikdy problém. Akorát na 406ce byla problematická odpružená řemenice.

[upravil dne 28/6/10 HonzaZ]

Odesláno

V tom případě jsem i já vyjímka, za rok a půl nalítáno 45tis a bez problémů, samozřejmě vyjma běžného opotřebení, které je stejné jako u benzínů +/-:mrk

Odesláno
Původně zaslal: expeeert

.....Keď som pozeral na nete, akých vozov sa predáva viac ojazdených, tak to boli v drvivej väčšine diesle a väčšina z nich mala okolo 120000km. ak som tiež uvažoval, že keď sa predávajú z predajne viac benzíny a ojazdené viacej diesle, tak niečo s nimi nebude v poriadku...

zober si ze bazarom sa viac oplatia naftaky lebo tam ked stocia 100-150tis ani nezbadas....zato stoc tolko na benzine a to ti tak lahko nikto neuveri....

Odesláno
Původně zaslal: arnonimus

dík Petre, hodne si mi pomohol, nerozumiem, že mi prečo dal bez mihnutia oka ten VIN. Petr. Ešte prosím ťa pred tým ako tam zavolám a vynadám ich do zlodejov, tak mi prosím pozrieš či som sa ja alebo oni nepomýlil, či sedí tá vybava a farba s tým VINom? a aj samozrejme rok výroby

díky

[upravil dne 26/6/10 arnonimus]

a oni ti ho daj,proč by ti ho nedali,spolíhaj i na to,že když ti ho daj,tak potom je otázka kupujícího jestli si ho ověří a nebo si řekne,,fajn ,když bez remcání mi ho dali,tak to není žádnej problém,, a pujde si ho koupit.Taky mi asi 3 prodejci zaslali VIN bez mrknutí oka,nevím,bylo to telefonicky a co myslíš...všechny měli nalítano ročně +- 40 000km a poslední udaj byl vždy 2roky starej a po srovnání ..ejhle o 40-50 000km méně...takže když jsem to viděl a trochu srovna,ikdyž by to nejezdilo ty 2 roky nemohlo se to lišit o 50 km...takže 100 dole jen to hvízdne.A co oni na to,to určitě servisman zapsal údaj špatně atd.no nevím stát se to může,ale u rozdílných aut,že by každej servisma to zapsal špatně?

Odesláno
Původně zaslal: btl.a

Pročti celé fórum a uvidíš jaké mají skoro všichni problémy s ropákama. Uvaž, zda je chceš mít taky, nebo raději koupit benziňáka. Nikde jsem se nedočetl, že by benzíny měli nějaké problémy, nebo alespoň tolik, jako nafta. Koukni na toto:

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/407/8015771

[upravil dne 26/6/10 btl.a]

ja osobne krome jednoho jsem mel same naftaky a problem s zadnym autem skrze palivo nebyl. btw jeste se zeptam na co jezdis ty kdyz nemas ropaka tak je me celkem zahadou co za alternativni pohon pouzivas ? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...